- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #179.341
regli oldum bugün sanırım onun etkisiydi canım çok istemişti dayanamadımAllah'im sana da hayırlı evlatlar nasip etsin kuzumsenin heyacanını da beraber yasicaz
Afiyet olsun canim cikilata 2 kare olsaymis daha iyi olardi
Allah tamamina erdirsin kuzum hayirlisiyla insallah
Afiyet olsun canim keki cok az yemissin görmüyorum onu❤
Git gayrı
harikasın canım.Sporumu yaptimmm 35 dk twist shape cok yoruldum dün cok yedigimden mi acabaaksam da squatlarimi falan yaparim
ben de dünkü sporumu ekledim listeye kurtarmadı ama olsunen son pazartesinin sporları yazılıyo kuzum bugün yapılanlar önümüzdeki haftaya ekleniyo
ivit ben burda minik minik kağıtlara yazar çekerim kurayıKatilmak isteyenler yazsin sen kura yaparsin
tembellik ama gittim geldimAyy niye kizz
günaydın canııımmmGünaydınlar Kızlarr
galiba bişi farketmedi ama yinede farkı kapattık az da olsaSPOR LİSTESİ(31/07)
PEMBE TAKİM
(168dk) SekerPancarı71:50dk+45+43+30
(150)selcanmehmetcan:40+40+40+30
(225)edan18:40+70+45+40+30
(325)Poncikbirgelincik:75+100+30+120
(225)Kova01:40+40+30+80+35
MOR TAKİM
(370)hedef52:30+40+60+60+90+90
(170)htc71 :35+45+45+45
(135)munter :60 dk+20 dk+30dk+25dk
(240)elaalemi:80+40+70+50
PEMBE TAKİM: 1093
MOR TAKİM:915
işte beklediğim liste
hasta olmasam arayı kapatabilirmişiz aslında, kısmet değilmiş diyelim yolumuza bakalımgünaydın canııımmm
galiba bişi farketmedi ama yinede farkı kapattık az da olsa
K kova01 E elaalemi @selcanmehmetcanhtc71 edan18 munter @06Derya @ParteMoralll poncikbirgelincik sarraf senad kızlar spor listesine girmek ister misiniz ? bana herkes evet yada hayır diye dönüş yapabilir mi?
not: @06Derya kuzum sana sormuştm zaten ama toplu ekledim herkesi seni eklemesem olmazdı
aynen kuzum yeni liste düzenlicem bkalım bunda da aynı takımda olcak mıyızhasta olmasam arayı kapatabilirmişiz aslında, kısmet değilmiş diyelim yolumuza bakalım
Sende harikasin canimharikasın canım.bende sabah 15 dakika hafif koşumu yaptım işe de yürüdüm her zamanki gibi
Utaniyon mu geç çıkınca wcdentembellik ama gittim geldimsu wc alışkanlıgımı sabaha cekmem gerekiyo gün içinde dısarda wc ye gitmek bide uzun kalmaktan hiiiç hoşlanmıyorum
Sende harikasin canim
Utaniyon mu geç çıkınca wcden
Ayy ayni bende yaa ödüm patliyo dışarda tuvaletim gelecek diyeyok kıız ne utancam ajhahahben evim harici başka yerde wc ye giremiyorum normalde bide ablamda bide ananemde girerim rahat rahat diğer yerlerde içim almıyo hele avm gibi yerlerde
makyak mıyım neyim
Ayy ayni bende yaa ödüm patliyo dışarda tuvaletim gelecek diyetanımadığım cok gitmedigim yerlerde avmlerde falan giresim gelmiyo cok zorda kalmadigim zaman
Canım beni de alır mısın listeye..K kova01 E elaalemi @selcanmehmetcanhtc71 edan18 munter @06Derya @ParteMoralll poncikbirgelincik sarraf senad kızlar spor listesine girmek ister misiniz ? bana herkes evet yada hayır diye dönüş yapabilir mi?
not: @06Derya kuzum sana sormuştm zaten ama toplu ekledim herkesi seni eklemesem olmazdı
İstersen ben size geçeyim zaten 1fazlaydık eşitlenmiş oluryalnız haftaya yüzde hesaplıcam bizde munter de spor yapamıyo artık iyice eksildik haksızlık oliiiyyy
Beni ekle canımK kova01 E elaalemi @selcanmehmetcanhtc71 edan18 munter @06Derya @ParteMoralll poncikbirgelincik sarraf senad kızlar spor listesine girmek ister misiniz ? bana herkes evet yada hayır diye dönüş yapabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?