- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #179.361
munteri çıkarırsak cıngar çıkartır kuzumİstersen ben size geçeyim zaten 1fazlaydık eşitlenmiş olur
Hayir istemeyiz sen bizde kal beybiİstersen ben size geçeyim zaten 1fazlaydık eşitlenmiş olur
ay hiç sevmiim bi başladım mı tezgah fayanslar dolaplar her yeri siliyom mutfaktan cıkamıyomAyy sular geldiii sabah bulasik yikamayi ozlemisim yaadunya varmis susuzluk cok kotuu
Ben geç kaldım galiba eşitlenmiş takımlar artık başka sefere@kova01 @elaalemi @selcanmehmetcan @htc71 @edan18 @munter @06Derya @ParteMoralll @poncikbirgelincik @sarrafsenad kızlar spor listesine girmek ister misiniz ? bana herkes evet yada hayır diye dönüş yapabilir mi?
not: @06Derya kuzum sana sormuştm zaten ama toplu ekledim herkesi seni eklemesem olmazdı
canıım girmek isteyen 1 kişi daha olursa alırım senide eşitlik bozulmasınBen geç kaldım galiba eşitlenmiş takımlar artık başka sefere
Hic huyum değallkıskanç yaaaa
Ayy makinaya koyuyorum ama iki gündür yoktu su kiz ne kadar bulaşik çıkmasın desemde yine birikti kafayi yicekdimay hiç sevmiim bi başladım mı tezgah fayanslar dolaplar her yeri siliyom mutfaktan cıkamıyom
oh misHic huyum değall
Ayy makinaya koyuyorum ama iki gündür yoktu su kiz ne kadar bulaşik çıkmasın desemde yine birikti kafayi yicekdimyikadim akladim pakladim rahatladim
Aynen en mantıklısı kaptancanıım girmek isteyen 1 kişi daha olursa alırım senide eşitlik bozulmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?