- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #179.441
geçecek canım sabret birazyaa iciyom adlinda ama olmuyo napsammm kii gii
Ben normalde peynifi deli gibi yerdim sabah suratina bakmadimbi tuhafim devamli afedersiniz kusasim var
Ins cnm ins. Kilo almadan atlatsam hayirlisiyla ne guzel olurrrgeçecek canım sabret biraz3 ay olur ondan sonra olmaz inşallah tadını cikarirsin hamisligin
iyileştik canım sağolIns cnm ins. Kilo almadan atlatsam hayirlisiyla ne guzel olurrr
Siz iyilesebildiniz mi
Kiz cig kofte etsiz hazir degil bulgur pilavdan iyi emin ol sadece bol baharatli acili ince bulgurdan yapilmis kofte yedigim köfte 60gr kadar di.yani bizim evde cok nadir hazir gida girerer organikten yanayız ustaa..onun icin kiloluyuz dimi :))guzell guzell cik guzel
cubuk kraker yiyorum veyaz cizi onlarinda kalorileri cok bir de yedikce yiyom butiyo paket hemencecikkuruyemisciye gidemedim dittigimde leblebi alacagim badem falan kebdime karisim yapcam daha saglikli olur dimi kuzu
cig kofte harici ben begendimmm
tatlisss misafirlere az kalorili seyler yap
Suyu tamamladinmi tamamdir
Canim ben takima girip de takimi kotu etkilemek.istemiyorum ya bebegimle zor oluyo 13 aylik ve tam kudurma zamani gunde 1 saat uyuyo ondada yemek yapiyorum genelde hergun 600 ip atliyorum ama oda en fazla 20 dk suruyo yani bir sure daha spor listesinde olamiycam kuzum.yaz olsa hergun 1 saat yururum normalde bebeklede olsaK kova01 E elaalemiBitmeyenUmidim htc71 @edan18 munter Mavi boncukkk @ParteMoralll @poncikbirgelincik sarraf @senad kızlar spor listesine girmek ister misiniz ? bana herkes evet yada hayır diye dönüş yapabilir mi?
not:Mavi boncukkk kuzum sana sormuştm zaten ama toplu ekledim herkesi seni eklemesem olmazdı
evet canımSpor olarak dakika yazıyoruz galiba di mi kızlar..
Canim ya bu karabugday nasil birsey vi karabugdaydir gidiyo herkeste menun guzel bu arada afiyet olsunMenum
Sabah 1 tatli kaşığı alıç marmelati nescafe
Kahvalti: 2 yumurtali peynirli omlet, 1 dilim t.b.ekmegi ve kahvaltılıklardan azar azar, sekersiz cay
Öğle:3 kasik yogurt,2 kaşik yulaf,2 ceviz, yarim elma, yarim portakal
Ara: 2 küçük dilim portakal
Akşam: 4 kaşik yağsız karabugday, 2 parça tavuk, 2 bardak ayran
Spor 35 dk twist shape
Menun guzel canim bu hafta iyi bi cikis beklyorum sendeniyi akşamlar kızlar menüm
sabah
1 yumurta kk peynir yarım dilim ekmek 1 bardak sut 3 zeytin
ara
çeyrek muz
öğlen
1 büyük kase mercimek çorbası 1 portakal
ara
7 fındık 2 ceviz
akşam 2 bulgurdan (küçük) biber dolması yeşillik
su
1 litre olmamıştır2 ye tamamlayacagim
spor 20 dakika egzersiz
inşallah canımMenun guzel canim bu hafta iyi bi cikis beklyorum senden
günaydın canııımmGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?