- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #179.481
Mutlaka baktır canim..d vitamini eksik olunca kilo vermesi çok zor dedi doktor..bağışıklık çökünce de türlü hastalık çikıyor malesef..
Dikkat et canimm iyce hastalanmaGünaydın canım..benim de kızim uyandi kahvalti yapicaz sonra evde leslie yapicam kendimi çok yormadan..
bnde hala +300 ümHepsi güzel ama ben + çıkıyorum
günaydın beybiiiiAyy kıtlık girmiş desene karabugdayagunaydin tatlis❤
Ben cok güneşe çıkmıyorum acaba bende de var midir ki d vitamini eksikligi bende baktiricam bi araMutlaka baktır canim..d vitamini eksik olunca kilo vermesi çok zor dedi doktor..bağışıklık çökünce de türlü hastalık çikıyor malesef..
Ayy bende hic biyerde bulamıyorum ama bizim burda bi tane bilinmedik bi market var orasi hep getiriyo bittikce aliyorum ordagünaydın beybiiiivalla cıkmş talan ettim her yeri ama yooohh
Ay bende hiç güneşe cıkmıyorumBen cok güneşe çıkmıyorum acaba bende de var midir ki d vitamini eksikligi bende baktiricam bi ara
ona kızBen cuma günkü kiloma göre +700
yemişleeerrr hepsini bitirmişleeerrrAyy bende hic biyerde bulamıyorum ama bizim burda bi tane bilinmedik bi market var orasi hep getiriyo bittikce aliyorum ordaa101 pek getirirdi oyle degisik seyleri ama yok ordada
Tam sebebini söylemedi ama güneşte bol bol durmami soyledi..ben de kapalıyım benim için biraz zor ama evde cam kenari falan biraz dururum
Valla ben kapali degilim ama gunese de cok çıkmıyorum yaniiAy bende hiç güneşe cıkmıyorum
Herkes detoks yapmis zaaryemişleeerrr hepsini bitirmişleeerrr
Tam sebebini söylemedi ama güneşte bol bol durmami soyledi..ben de kapalıyım benim için biraz zor ama evde cam kenari falan biraz dururum
Kiz baktirsana bi kan degerlerine vitaminlerine belki kilo vermeni engelleyen bisey vardirheh yandıkbende işe gelirken karanlık cıkarken karanlık ofis güneş görmüyo öğle molalarında barı cıkayım bahceye
Valla ben kapali degilim ama gunese de cok çıkmıyorum yaniibi ara biz eczaneden d vitamini almistik yağ ekmege döküp yemistik oyle demisti eczaci çünkülüm
Herkes detoks yapmis zaar
15 dk yapabildim sporumusimdi kahvalti zamani
yoooh cıss yapıyolar korkuyom benKiz baktirsana bi kan degerlerine vitaminlerine belki kilo vermeni engelleyen bisey vardir
Günaydın kızlar
günaydın canııımm
harikasın canım ii sporlar :))Günaydın canım..benim de kızim uyandi kahvalti yapicaz sonra evde leslie yapicam kendimi çok yormadan..
bende artıdayımbnde hala +300 üm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?