Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Mutlaka baktır canim..d vitamini eksik olunca kilo vermesi çok zor dedi doktor..bağışıklık çökünce de türlü hastalık çikıyor malesef..

d vitamini eksikliği neden oluyomuş ki kuzum onunla ilgili bişey dedi mi doktor

Mutlaka baktır canim..d vitamini eksik olunca kilo vermesi çok zor dedi doktor..bağışıklık çökünce de türlü hastalık çikıyor malesef..
Ben cok güneşe çıkmıyorum acaba bende de var midir ki d vitamini eksikligi bende baktiricam bi ara

günaydın beybiiii valla cıkmş talan ettim her yeri ama yooohh
Ayy bende hic biyerde bulamıyorum ama bizim burda bi tane bilinmedik bi market var orasi hep getiriyo bittikce aliyorum orda a101 pek getirirdi oyle degisik seyleri ama yok ordada

Tam sebebini söylemedi ama güneşte bol bol durmami soyledi..ben de kapalıyım benim için biraz zor ama evde cam kenari falan biraz dururum
Ay bende hiç güneşe cıkmıyorum
Valla ben kapali degilim ama gunese de cok çıkmıyorum yanii bi ara biz eczaneden d vitamini almistik yağ ekmege döküp yemistik oyle demisti eczaci çünkülüm

Tam sebebini söylemedi ama güneşte bol bol durmami soyledi..ben de kapalıyım benim için biraz zor ama evde cam kenari falan biraz dururum

heh yandık bende işe gelirken karanlık cıkarken karanlık ofis güneş görmüyo öğle molalarında barı cıkayım bahceye

Günaydın kızlar

günaydın canııımm

Günaydınlarr

Günaydın canım..benim de kızim uyandi kahvalti yapicaz sonra evde leslie yapicam kendimi çok yormadan..
harikasın canım ii sporlar :))

bnde hala +300 üm
bende artıdayım ( dünde çikolata yedim. çikolataları yiyorum yiyorum sonra neden artıdayım diyorum snn +300 ün nerden??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…