- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #179.461
daha cvp gelmedi kuzum cumaya kadar cvp gelmezse alıcam seni listeye. senin tam sağlık sorunların neydi yani izine ayrıldıktan sonra cıkanlar hangilerikaptinn canım liste işinden haber var mı..bu hafta listede miyim?
geçmiş olsun kuzuumGünaydın kızlar..
Dünkü spor hasta etti beni..terimi soğuttum galiba o kadar da dikkat ettim halbuki.
günaydın canımGünaydın kızlar
Boğaz sırt ağrısı var..dün çok terledim üstümü de değiştim ama nafile şifayı kaptım..yarın o kadar yormam kendimi..geçmiş olsun kuzuumnoldu neyin var
Haşimato yani ileri derecede tiroid rahatsızlığı..kan değerlerim çok düşmüş d vitamini falan..bağışıklık sistemim düşünce zona oldum bir de..ilaçlara başlamıştım önümüz ay kontrole gidicem..daha cvp gelmedi kuzum cumaya kadar cvp gelmezse alıcam seni listeye. senin tam sağlık sorunların neydi yani izine ayrıldıktan sonra cıkanlar hangileri
ilk gün diye ağır gelmiştir belki sporBoğaz sırt ağrısı var..dün çok terledim üstümü de değiştim ama nafile şifayı kaptım..yarın o kadar yormam kendimi..
Haşimato yani ileri derecede tiroid rahatsızlığı..kan değerlerim çok düşmüş d vitamini falan..bağışıklık sistemim düşünce zona oldum bir de..ilaçlara başlamıştım önümüz ay kontrole gidicem..
hepsi cok güzel sadece akşamki patatesle ekmek yan yana olmamıs ama onlarda azar azar zatenDünkü menüm:
Sabah: 1 kücük tost, 1 haslanmıs yumurta
Öğlen: Mercimek çorbası, tavuk
Akşam: 3 -4 dilim fırında patates, 2 - 3 parça balık (fırında), 1 dilim kepekli ekmek
Gün icinde muz ve mandalina yedim 2 litre su, şekersiz çay içtim
Mutlaka baktır canim..d vitamini eksik olunca kilo vermesi çok zor dedi doktor..bağışıklık çökünce de türlü hastalık çikıyor malesef..coook geçmiş olsun bende bi gidip kan değerlerime baktırmak istiyorum ama hiç fırsatım olmuyo
hepsi cok güzel sadece akşamki patatesle ekmek yan yana olmamıs ama onlarda azar azar zaten
Bana yeteg bunlarrr verr verrKiz @munter yarin misafirlere etsis cig kofte yapicak iki kg ince bulgurdan eder 3-3,5kg olur kofte sonra 20-25 lavas yapicam bide buyuk bi tepsi kekli baklava yapicam,yanina ayran,turp meze,cin biber koyacam masaya yiteygg dimi yaa sonrasi cay ikram ederim belki bide kahve
Ben ara ara detoksunu yapiyorum bazende tüketiyorum yemeklerin yanında canim kahverengi bi bugday ama aşurelik bugdaya benzemiyo, tadi bana iyi geliyo ama cokda guzel degil ama cok faysaliCanim ya bu karabugday nasil birsey vi karabugdaydir gidiyo herkeste menun guzel bu arada afiyet olsun
Ayy kıtlık girmiş desene karabugdayagünaydın kızlaarr
dün gezmediğim market kalmadı kara bugday bulamadım malesef.. yürüyüşe cıktım o sırada bütün marketleri gezdim migros a101 bim hepsi 2 gün 3 gün sonra gelicek dedi
Gecmis olsun canimmGünaydın kızlar..
Dünkü spor hasta etti beni..terimi soğuttum galiba o kadar da dikkat ettim halbuki.
Günaydın canım..benim de kızim uyandi kahvalti yapicaz sonra evde leslie yapicam kendimi çok yormadan..Gunaydin kizlar eşim izinliydi dün sabah evde beraber uyandik eşim kizimla oynarken bende sporumu yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?