- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #179.521
KiZz sende elini cabuk tut niye gotlu gobekli geziyomuşunBide benim sevdicek spora gidiyo saaatlerce bir vücut yapmış
Bende yanında götlü göbekli gezerim artık
heee tmm simcik gordummduuuuu yoksaaaaa cok fena siyler olabilirdiYazdim yabaska yerlerden
Ayy bizde yazin çıkıyoz ama aksama dogru oluyo genelde bide yeterince gunesli yerlerde gezmiyoz sankimAyyyyyyyy canimmm beniimmm beni dusunmusssssssyerim senii ve fasulyeni
Cnmm xun ben gorumceme gittim oglenden aksam cok gec donduk laklak yaparken girmeyi unutttum
Amaa şu varki ceneeeeeeem cooook agriyoooooosol yandan basim felaket agriyo biktmmm yaaa hergunn mu agrir. Yattigimda ki tarafm yanagim agriy daha sayamicam hic keyfim yok bu yuzden gece zooor uyuyorm.
siz niye gunes gormuyonuz ben anlamadimben cayir cayir yaniyorm yazin hele yazz gelsede yansak bende bi ara baktircam degerlerime
Sini nasil mirak itmem bebegimheee tmm simcik gordummduuuuu yoksaaaaa cok fena siyler olabilirdi
allah allaahAyy bizde yazin çıkıyoz ama aksama dogru oluyo genelde bide yeterince gunesli yerlerde gezmiyoz sankim
KiZz sende elini cabuk tut niye gotlu gobekli geziyomuşunmanken gibi gezeceksin
Ayy güneş dedin de bugun ruyamda gunesleyom ayy cok yandim fazla bronzlaştım diyerektenAyyyyyyyy canimmm beniimmm beni dusunmusssssssyerim senii ve fasulyeni
Cnmm xun ben gorumceme gittim oglenden aksam cok gec donduk laklak yaparken girmeyi unutttum
Amaa şu varki ceneeeeeeem cooook agriyoooooosol yandan basim felaket agriyo biktmmm yaaa hergunn mu agrir. Yattigimda ki tarafm yanagim agriy daha sayamicam hic keyfim yok bu yuzden gece zooor uyuyorm.
siz niye gunes gormuyonuz ben anlamadimben cayir cayir yaniyorm yazin hele yazz gelsede yansak bende bi ara baktircam degerlerime
Kiz sende salona gitmiyo msn valla ben 20 gündür squat bacak programlari indirmistim ya onu yapiyorum degisime inanamadim kuzum olur bence sıkı tut sen sporu ama beslenme cok onemli spor yaparken sen 40 gün aksamlari haslanmis tavuk veya et balik yanina da haslanmis sebze ye bak sporla nasil farkediyo40 günde mi
Ayy güneş dedin de bugun ruyamda gunesleyom ayy cok yandim fazla bronzlaştım diyerektenahahgajakaha yazi ozledim zaar hic guneslenmek nasip olmadi ama bilinc altinda bronzlasmak var demekki
Ni didin
Ahahahahah ayy ben yatardim sanki bronzlasiyim çukulata oluyum diyebilinc altiiiii ben 10 15 dk her denizden havuzdan ciktigimda gunesleniyorum. Bazilari sabahtan bi yatiyo aksama kdr anammm ben yaanarim sitma tutar. aha da seni yatiririz yillik guneslen
bnmkide göbek yapmış ben incecik olcam yanında bide bnmkinin arkadaslarının akrabalarının eşleri hep kilolu şimdiye kadar hiç zayıf gelin görmedim ilk olcamBide benim sevdicek spora gidiyo saaatlerce bir vücut yapmış
Bende yanında götlü göbekli gezerim artık
Ayyyyyyyy canimmm beniimmm beni dusunmusssssssyerim senii ve fasulyeni
Bir gün tartilmadim ya suan bi heyecan bi meraksanarsin 1 ay tartilmadim dünde az yediydim acaba kaçdı eksim
Ayy bence gecmemisimdir kiz cuma 53.6ydim dün sabah 55.2eksye geçtin mi sen kııızz bn daha artıdayım
Kiz sende salona gitmiyo msn valla ben 20 gündür squat bacak programlari indirmistim ya onu yapiyorum degisime inanamadim kuzum olur bence sıkı tut sen sporu ama beslenme cok onemli spor yaparken sen 40 gün aksamlari haslanmis tavuk veya et balik yanina da haslanmis sebze ye bak sporla nasil farkediyo
bnmkide göbek yapmış ben incecik olcam yanında bide bnmkinin arkadaslarının akrabalarının eşleri hep kilolu şimdiye kadar hiç zayıf gelin görmedim ilk olcam
Ni didinyiooh iyle bisey silkelen ve kendine gel
yaparsin vallaAhahahahah ayy ben yatardim sanki bronzlasiyim çukulata oluyum diyezaten esmerim melez olurum gunesi yiyince belki de zencii
Ay bide o var simdiiiiiiiiiiii dogruu neyse sende pazarlari gezerken alirsinçinkilim günler kısa ben yetişemiyorum güneşe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?