Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy bizde yazin çıkıyoz ama aksama dogru oluyo genelde bide yeterince gunesli yerlerde gezmiyoz sankim

Ayy güneş dedin de bugun ruyamda gunesleyom ayy cok yandim fazla bronzlaştım diyerektenahahgajakaha yazi ozledim zaar hic guneslenmek nasip olmadi ama bilinc altinda bronzlasmak var demekki

Kiz sende salona gitmiyo msn valla ben 20 gündür squat bacak programlari indirmistim ya onu yapiyorum degisime inanamadim kuzum olur bence sıkı tut sen sporu ama beslenme cok onemli spor yaparken sen 40 gün aksamlari haslanmis tavuk veya et balik yanina da haslanmis sebze ye bak sporla nasil farkediyo

Ayy güneş dedin de bugun ruyamda gunesleyom ayy cok yandim fazla bronzlaştım diyerektenahahgajakaha yazi ozledim zaar hic guneslenmek nasip olmadi ama bilinc altinda bronzlasmak var demekki
bilinc altiiiii ben 10 15 dk her denizden havuzdan ciktigimda gunesleniyorum. Bazilari sabahtan bi yatiyo aksama kdr anammm ben yaanarim sitma tutar. aha da seni yatiririz yillik guneslen

bilinc altiiiii ben 10 15 dk her denizden havuzdan ciktigimda gunesleniyorum. Bazilari sabahtan bi yatiyo aksama kdr anammm ben yaanarim sitma tutar. aha da seni yatiririz yillik guneslen
Ahahahahah ayy ben yatardim sanki bronzlasiyim çukulata oluyum diye zaten esmerim melez olurum gunesi yiyince belki de zencii

Bide benim sevdicek spora gidiyo saaatlerce bir vücut yapmış

Bende yanında götlü göbekli gezerim artık
bnmkide göbek yapmış ben incecik olcam yanında bide bnmkinin arkadaslarının akrabalarının eşleri hep kilolu şimdiye kadar hiç zayıf gelin görmedim ilk olcam

çinkilim günler kısa ben yetişemiyorum güneşe

Hangisi kız o? Salonda yapamıyorum ben evde yapayım bari. Salonda bisiklet yürüyüş vs yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…