- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #179.501
ben çok yediysem tartıya çıkmıyorum, diyeti devam ettirmek için sürekli tartılmam gerekiyorBenim icin bir ilksabah tartilmadim tartilmicam cumaya kadar
Ben de hergün tartıliyorum biliyorum yanliş ama..ben çok yediysem tartıya çıkmıyorum, diyeti devam ettirmek için sürekli tartılmam gerekiyor
ona kızdetoks yap bişi yap sende artı cıkma sakın cumaya
Günaydınlarr
harikasın canım ii sporlar :))
bende artıdayım( dünde çikolata yedim. çikolataları yiyorum yiyorum sonra neden artıdayım diyorum snn +300 ün nerden??
gunaydin kızlar bende -300 çıktım cumaya göredaha fazla bekliyordum
Benim icin bir ilksabah tartilmadim tartilmicam cumaya kadar
kuzumKızlar ben ğwk uğrayamıyorum bu hftada böyle olcak gibi dikkat etmeye çalışıyorm edemiyorm ama abartmıyormda tabii bu sabah saat 6 da yediğim çikolatayı unutmamalıyımmm
evet tartılamamak gerekiyomuş ama işte merakBen de hergün tartıliyorum biliyorum yanliş ama..
bende açım kaç gündür +600 düm +300 oldum yarın cumaki kiloma gelirimaç kalcam aç
evet tartılamamak gerekiyomuş ama işte merak
bende açım kaç gündür +600 düm +300 oldum yarın cumaki kiloma gelirim
azıcık kalmışakşam yemekleri yememe kararı aldım. Sadece 40 gün kaldı ve ben nerdeyse hiç kilo veremedim
Yesin kizzz patatesssss niye tadicakmiss hamis o ona serbestttttttay yeme de diyemiyormeve gitte tadımlık yap kendine sen bu hafta liseten cıkıyo musun kuzum bi hamileler yarısamıyo lafı duyduydum ben sanki
hayir cnm oylr bisey yok normal gidiyosun. Ama bebikleri gormek icin hareketlensin siye gitmeden meyve suyu yada cikilata yirsin ilerki zamanlar:) cosuyolar.Canim ben netten hesaplattim 7 haftalik cikti ama 1 haftasi regl cik 1 haftasida kafadan cik 5 haftaliktir maksimjm bence sana doktor mi dedi haftani. Nette okudum ki ultrason ile bakacak ya su icip oyle gidin skisik olun diyor normalde ultrasonda oyledir ya sende oyle yapton mi
Ayyyyyyyy canimmm beniimmm beni dusunmusssssss
siz niye gunes gormuyonuz ben anlamadimValla ben kapali degilim ama gunese de cok çıkmıyorum yaniibi ara biz eczaneden d vitamini almistik yağ ekmege döküp yemistik oyle demisti eczaci çünkülüm
Bir gün tartilmadim ya suan bi heyecan bi merakben tartıldım valla hiç kacırmam
Yazdim yaSekerPancarii sen beni nasil merak etmezsinnn demek oyleee
muntercigimde olmasa ölsek haberin olmucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?