Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar ben ğwk uğrayamıyorum bu hftada böyle olcak gibi dikkat etmeye çalışıyorm edemiyorm ama abartmıyormda tabii bu sabah saat 6 da yediğim çikolatayı unutmamalıyımmm

Günaydınlarr

harikasın canım ii sporlar :))

bende artıdayım ( dünde çikolata yedim. çikolataları yiyorum yiyorum sonra neden artıdayım diyorum snn +300 ün nerden??

günaydın kuzuuumm
çikileta mı neyli bnde hafta sonu nişanlımın teyzesine gittim tahmin edersin sonrasını

Kızlar ben ğwk uğrayamıyorum bu hftada böyle olcak gibi dikkat etmeye çalışıyorm edemiyorm ama abartmıyormda tabii bu sabah saat 6 da yediğim çikolatayı unutmamalıyımmm
kuzum sen hiç gelmiyosun ama ne zaman gelmeye başlıcan

ay yeme de diyemiyorm eve gitte tadımlık yap kendine sen bu hafta liseten cıkıyo musun kuzum bi hamileler yarısamıyo lafı duyduydum ben sanki
Yesin kizzz patatesssss niye tadicakmiss hamis o ona serbesttttttt
munter bisey kokuunca a ye ihmal etmeee sakin
hayir cnm oylr bisey yok normal gidiyosun. Ama bebikleri gormek icin hareketlensin siye gitmeden meyve suyu yada cikilata yirsin ilerki zamanlar:) cosuyolar.

@ParteMoralll bugun hic ugramamis cenesi ile ilgili problemmi oldu ki ins olmamistir
Ayyyyyyyy canimmm beniimmm beni dusunmusssssss yerim senii ve fasulyeni
Cnmm xun ben gorumceme gittim oglenden aksam cok gec donduk laklak yaparken girmeyi unutttum
Amaa şu varki ceneeeeeeem cooook agriyoooooo sol yandan basim felaket agriyo biktmmm yaaa hergunn mu agrir. Yattigimda ki tarafm yanagim agriy daha sayamicam hic keyfim yok bu yuzden gece zooor uyuyorm.
Valla ben kapali degilim ama gunese de cok çıkmıyorum yanii bi ara biz eczaneden d vitamini almistik yağ ekmege döküp yemistik oyle demisti eczaci çünkülüm
siz niye gunes gormuyonuz ben anlamadim ben cayir cayir yaniyorm yazin hele yazz gelsede yansak bende bi ara baktircam degerlerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…