- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #179.941
Bimde bazen cok guzel oyuncak lego yapboz falan oluyo kiz ben cok severim a101 bim şok bunlarin hepsini gezerim dışarı çıktığımdaOnada gitmiyorum da annem soyledi oyuncak geliyomus diye gorunce bana soyle dedim
AyyyYemiyolar icmiyolar kapida bekliyolargorumcem bikere bisey almaya gitmis diyo du sabah kuyruk varmis acilmadan
Bende migroscuyummBimde bazen cok guzel oyuncak lego yapboz falan oluyo kiz ben cok severim a101 bim şok bunlarin hepsini gezerim dışarı çıktığımda
evet onlar onceden gosteriyo takip et bari uyanik ol kacirma :dAyyymillet kac gun oncesinden bakiyo heralde ne geliyo gidiyo diye bekliyo kapida
AgahahhahahahahNe var ki kap kacakkiz bu kadnlar cilgin harbiden alip alip internetten hergunnn dk basi yayinliyolar hahah cay keyfi kek keyfiii vsvsvsvs
Bende pembis gelinleri takip edecem bende alacam zaabaan köründe beklicem hirs yapacamBende migroscuyummindirim tencere tava bardak gordummu kacrmam indirimli ne varsa aliyom manyak gibi
evet onlar onceden gosteriyo takip et bari uyanik ol kacirma :d
HahahaahahahahahAgahahhahahahahayy cok gicik oluyom onlara hele minik sandalyelere kurabiye otutturmus biri tek tek coluk cocuk yok kendilerine eglence ariyolar zaar
HahahahahahaahBende pembis gelinleri takip edecem bende alacam zaabaan köründe beklicem hirs yapacam
Benim makyaj malzemelerim hep minik cantalarda onlari aramak falan zor oluyo oyle bide a101 deki de ucuzdu o yuzden bakiyim dedim ama 3 a101 gezdim bitmisBen de takı için alacaktım ama hastalıktan çıkamadımki bir yere..
İnternetten alisveris yapmiyoh bizevidea da var kuzum o siteye bak arada indirime giriyo
Ben taş bebek olmak istiyomHEPİNİZ BNM BEBEKLERİMSİNİZ
Canin ne istiyo kuzum düşün guzel saglikli biseyler hazirla susaminla beraber yiyinEve geldim yemegim yok ne yesem
Afiyet ola beybi harikeeeeBen sabah standart kahvalti aksamda bir tabak firinda kiymali karnabahar yemegi yogurt yidim azda salata. Sistimm simcikin
Ahhahahahahahahahahajhajajahahah
Bende oyle seyler olsa kizim aglar anne oynayim acik diyeHahahaahahahahahay nereye sokuyolar okadar kap kacak axaba
Bimde bazen cok guzel oyuncak lego yapboz falan oluyo kiz ben cok severim a101 bim şok bunlarin hepsini gezerim dışarı çıktığımda
Aynen ceyiz dizen herseyini gosteren gelinler de vağ
BindiAyyy bugun cokk duygusallastik normalde odunun biriyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?