- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #179.921
Ayy bizim burda yok koctas heralde boyle seyler pek bulunmuyo a101 e gelmisken aliyim demistim ama gec çıktık kalmamisKoctas varsa orda olmasi lazim
Protein falan da var kiz karabugdayda cok faydali ve tok tutuyoyok kız kara bugday cok tok tutuyomş normalde ben bu saatlerde aclıktan ölüyodum şimdi gayet tokum
kocişkomun aniden gelmesiyle hazırlıksız yakalanmam neyse ki alel acele sunum hazırlayabildimNe var ki kap kacakkiz bu kadnlar cilgin harbiden alip alip internetten hergunnn dk basi yayinliyolar hahah cay keyfi kek keyfiii vsvsvsvs
Ayy sinir oldum cok istiyodum
sen de bana anlatıyon kendin yemiyonProtein falan da var kiz karabugdayda cok faydali ve tok tutuyo
Ben sana hecc trip yaparmiyim basganim benim o kaa arkadaslarla ilgileninn mucukk nucukk opimm habugünde herkes tripli
Ben sana hecc trip yaparmiyim basganim benim o kaa arkadaslarla ilgileninn mucukk nucukk opimm ha
Valla o ara annem durmadan borek çörek derdindeydi bende yedim ama 6-7saatte bi kg da almamistim kiymetini bilemedim..sindi ogunlere donecem 5-6saate bi yiyecemlahmacun yiyerek zayıflamak kulaga cok hoş geliyo
Bend3 gorumceme aldim binkacc kez ama aksamdan kalmisti ben oniuyruklara giremiyomOnada gitmiyorum da annem soyledi oyuncak geliyomus diye gorunce bana soyle dedim
Ayyy bugun cokk duygusallastik normalde odunun biriyimHEPİNİZ BNM BEBEKLERİMSİNİZ
kocişkomun aniden gelmesiyle hazırlıksız yakalanmam neyse ki alel acele sunum hazırlayabildim
Eve geldim yemegim yok ne yesem
Dur simdi menumu yazcam gor neler yidimsen de bana anlatıyon kendin yemiyonyidin mi
Ben alintilamassan da anlarim mmeeeni dedigini
Ben yanlis okumusum babysii senlik durum yokhakkat leylayimm kiz gozluklerimi arkadaşta unuttum yazilari bi garip okummm yarin alimm gozlugumu
Orda oldugunu biliyodum nyse kismetinde yohimissAyy bizim burda yok koctas heralde boyle seyler pek bulunmuyo a101 e gelmisken aliyim demistim ama gec çıktık kalmamis
Hahahahaha herrrrgunnnnnnn bikmiyolardakocişkomun aniden gelmesiyle hazırlıksız yakalanmam neyse ki alel acele sunum hazırlayabildim
Bend3 gorumceme aldim binkacc kez ama aksamdan kalmisti ben oniuyruklara giremiyom
Cok kaliteli cok begendim cocuklarda oyle .
Ayy benimde bazen biseyler hosuma gidiyo ama hic bulamiyom millet sabah ezaninda aliyo heraldeŞu 101 cilginligi da acayip komik yabi ben gitmiyorum galiba aldigim hic bir marka yok amaa kapida bekliolarmis duydum sabahin korunde cilgin kadinlar hahahaah
Yemiyolar icmiyolar kapida bekliyolarAyy benimde bazen biseyler hosuma gidiyo ama hic bulamiyom millet sabah ezaninda aliyo heraldeahahajkalajabaagj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?