Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun canim cok iyi sende detoks yapmissin

Hani su pazar arabasi legolar vardi onlsr cok kaliteliymis ben cocuklara aldim 4yil olcak hala oynuyorlar gelen cocuklarda bayiliylar bence bazi seyler kaliteli orda.
Birde karabuğday alacak arkadaslar varsa suan bimde satılıyor Bilginize
Aynen kiz annemlerde benim kiza lego almisti bimden cok kaliteli hala oynuyo

Kara buğday oldu her taraf ben balık yicem akşam
Güzel menu kuzum ibugun prsembe az yemissin bengendimmm

İnternetten alisveris yapmiyoh biz ayy bak oyle dedim de ben aliexpresden (çinden yani) makyaj fırça seti aldim 24lü ayy bek guzel cikti yaa 1 sene oldu hepsi taş gibi duruyo ilk internet alisverisim başarılı olmustu
Dolar aldı başını gidiyo o site de pahalilandi yoksa altta kalmaz bende alırdım

Menum
Sabah 1 ceviz 5 mini kuru üzüm nescafe (spora enerji)
Kahvalti: 2 az yagda baharatli yumurta, 1 dilim tahilli ekmek ve kahvaltılıklardan azar azar, sekersiz cay
Öğle: 2 tatli kaşığı chia, 2 kaşik yulaf, 2 ceviz, az bisey uzum( hepsini karistirip yidim)
Ara: 2 kare bitter, nescafe(cok yürüyünce disarda acıktım spora enerji olsun didim)
Akşam: 5 kaşik haşlanmis karabugday, 5 köfte, biraz yagsiz marul, yogurt, aci biber

Spor
20 dk twist shape stepper

Bu resimdekiler(karin hareketlerinden ballet twisti yapmadim)
50 thing master
Soguma hareketleri
Bunlarda 23 dk toplam 43 dk
Dunde spor yaptim onu da yazicam daha listeye 32dk o da

Dolar aldı başını gidiyo o site de pahalilandi yoksa altta kalmaz bende alırdım
Aynen kuzum simdi alsan pahaliya gelir bek guzel oluyu fircalarla makyaj yapmak ama cok pahali makyaj fircalari ben alamiyodum aliexpresden 32liraya geldi 24 lü firca yumusaciklağ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…