- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #180.021
Ayy ben hic bakmiyom haberlereHaberleri ozliyprum cok fenaa
Bnm ki alamaz ben şimdi indirime girdi diye pahalilari uygun fiyata alabilcm onun parası yetmezAynen yaa ne gicik bisey gorende ben ondan ozendim de aldim sanar
Sana da alayımAhahahahhah 6 senelik evliyim boyle bi parfumum olmadi ona yanarimahahahajkaahaggaja aayyy koptum yaaaaa
Ben ne ara aldi onu bile gormedim yeni evliyim her kvdemin evine gittigimde bi esyasi benimkisiylen ayni oliyiii şok oldumBnm ki alamaz ben şimdi indirime girdi diye pahalilari uygun fiyata alabilcm onun parası yetmezsen mi ondan gördün doğruyu söyle
Sana da alayımhem kızının istegini de yerine getirmis oluruz
Ben yetisemiyom yanisanlima bile cevap veremiyom buraya girince
Seninkini ona gönder kendine yeni al sen çok begenmistin bunu ben yenisini alcam dersinBen ne ara aldi onu bile gormedim yeni evliyim her kvdemin evine gittigimde bi esyasi benimkisiylen ayni oliyiii şok oldumahahajhaahaj acik parasi olsa koltuklari da degistirecedi buz dolabini degistiremedi bence icine oturmustur
olmusuda bozuk olur alma diyom sana aplaa sozu dinle acikkkPardon bu olmamış olmuşunu rica edebilir miyim
Ben izlemiyorum artık valla yettiii
P zamanda dunyadan haberim olmuyorAyy ben hic bakmiyom haberleresende bakma artik bence kuzum
Ben evime aldigim yeni seyleri sakliyom kvdem gelinceSeninkini ona gönder kendine yeni al sen çok begenmistin bunu ben yenisini alcam dersin
Ahahah yeminle nisanlim duysa kendine guvenmiyon mu da böyle oyunlara giriyon der agajdbdjdjaggahahahahaahahajjaja al banaaa allll
Kvdelerimiz rahat vermiii
Ben yavaş değilim sen çok hızlısınsen bayaa yavassin ozaman hahahah
İnsan üstü bisey olmak istimm napimm de sendeAhahah yeminle nisanlim duysa kendine guvenmiyon mu da böyle oyunlara giriyon der agajdbdjdjaggahahahaha
Dünya da hiç iyi şeyler olmuyooo kötü şeyler duymaktanda biktimmolmusuda bozuk olur alma diyom sana aplaa sozu dinle acikkk
P zamanda dunyadan haberim olmuyor
Sende bi haller var bacim kaş goz biseylerBen yavaş değilim sen çok hızlısın
bizi Savun bizi
Bnm de komşu kızına yapiyo bnm Çeyiz in aynısını anneme gösterme diyom her aldığınıBen evime aldigim yeni seyleri sakliyom kvdem gelincesevmim aynisini almasini
Ahhahaha hep kiskanclar bizi buluyirBnm de komşu kızına yapiyo bnm Çeyiz in aynısını anneme gösterme diyom her aldığını
Ay töbe Estağfurullahİnsan üstü bisey olmak istimm napimm de sendebide boyle yap o zaman bisey diyemez yeter o bakis ona
Sende bi haller var bacim kaş goz biseylerdüğün tarihini one mi alsanız ahajahajkakahagagah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?