- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #180.001
Salata yapcaam onu yaparken squatta yapayimAcik squat yap sindi
Kokulu kokulu diyisinBen Çeyize parfüm le duş jeli doldurdummakyaj sevmiiim
Bnm bi açık adres vermedigim kaldıAyy oyle yaparlar zaten benden sonra kvdem evdeki beyaz esyalarini yeniledibenimkisilerjnin aynisi aldi en sinir oldugum ayy tanınacamm diye ödüm patlii herseyi anlatiyom
1 tane de özel parfüm alayım diyim şey etkisi olanlardanKokulu kokulu diyisin
Ayni kizzz hepsini yeniledi yaa bütün elektirikli eşyalarımız ayniBnm bi açık adres vermedigim kaldıaynısını mi aldı bide
Ee ben heeep tilifonnnnndan yaziyormmmm ki cokmu zoorrTilifondan yetisemiyom yoksa hepinizi taciz ederimcinim kiyninim
kiz yimeeni yeeecani bisi cekmiiyii yaaaceviz yedim sindii muz ile birlikte
Aksamki pattis var belkim onu yerim canim bisi cekmiyiikarbim guruldiy
menuye bak kisacik ne guzel
aowwwwwbunu hic hesaba katmamistimmm iftiraaaa
kiz biz cok benziyok o migrosun indirimleri varyaaahele 60 a 9 veya 7 lira olnlarrr Kurutemislerr
Gyet guzel tatlimmkarbugdayi nasil yiyonuss yaa
Yok canısı küsmedimmBebiskommene küsme her gordugumde yaziyom sene
Ayyy tirbiyisiz1 tane de özel parfüm alayım diyim şey etkisi olanlardanhani kokladikca
Koskoca kadınlar ya hiç yakismiyoda kıskançlık yapmalarıAyni kizzz hepsini yeniledi yaa bütün elektirikli eşyalarımız aynisinirti
canim hic bisi istemiiiCanin ne istiyo kuzum düşün guzel saglikli biseyler hazirla susaminla beraber yiyin
senin kv defolu cnm onu ver geri baskada almaKaynanam begenmiiiyyy bnm ceyizimiiananemin ördüğü yelekleri koyma Çeyize dedi (yapta seninkileri koyayim diyemedim) hiçte bile koyarım hatıra onlar bana hepsini alcam dedim
Oldum gulmektenAyy oyle yaparlar zaten benden sonra kvdem evdeki beyaz esyalarini yeniledibenimkisilerjnin aynisi aldi en sinir oldugum ayy tanınacamm diye ödüm patlii herseyi anlatiyom
Kiz Allah seni1 tane de özel parfüm alayım diyim şey etkisi olanlardanhani kokladikca
MuckssYok canısı küsmedimm
Aynen yaa ne gicik bisey gorende ben ondan ozendim de aldim sanarKoskoca kadınlar ya hiç yakismiyoda kıskançlık yapmalarıbende bekliyorum öyle bi atak bakalım
Ben yetisemiyom yaEe ben heeep tilifonnnnndan yaziyormmmm ki cokmu zoorrayni anda cok sey yapiorm
kiz yimeeni yeeebeni kizdirmaaaa hele mgros hafta sonu bi alama bi bedava ay psikoljk hepsini aliom 2 bisey aliyim diyorm bi bakiyorm 3lu rakamlar ben alisveris manyaggi
BdjskwahagahahgahahAyyy tirbiyisizahjajaahajjakahahajaj kiz yaaaaa ahahahakajahhahahah ney etkisi olanlardan psikolojimi boziyiii keptin
Pardon bu olmamış olmuşunu rica edebilir miyimcanim hic bisi istemiii
senin kv defolu cnm onu ver geri baskada alma
Oldum gulmekten
bende tanincam diye pek bi tirsiyommm
Kiz Allah seni
Ahahahahhah 6 senelik evliyim boyle bi parfumum olmadi ona yanarimBdjskwahagahahgahahbole bole yapcam kokuya gel diye
Ben izlemiyorum artık valla yettiiiHaberleri ozliyprum cok fenaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?