- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #180.641
Kahvaltı
5 az tuzlu zeytin
Omlet
Nane
Öğlen
2 avuç fındık
Lahana sarma biraz fazla kaçırdım
Akşam
Patlıcan kızartma
1 kaşık pilav
1 kaşık pilav
Su 2 lt[/QUOTE
Kizartma var pilav var sarma var 3 u birden fazla olmus canim
Ay canım çok güzel bişey yapmissinnnonlarında bir aileye ihtiyacı var sizinle kaliyolar dimi hep yanindalar yani. 3 yıl dolunca nolcak geri mi alicaklar yoksa yine uzaticak misiniz süreyi onlarda biliyolar mi koruyucu ailesi olduklarinizi. Herkese vermiyolar dimi bende evlendikten sonra en azından bi çocuğun maaraflarni karşılamak okutmak istiyorum yanima almasamda
Ay ne çok soru sordm
Sabah pasta nasıl yedin kızSelam kizlar.
Cok yogun bir gundu sabah bol kalorili kahvalti sonrasi oturma sonra disari ciktim birascik 15 dk yurudum esimle hava soguk usuyoeum. Ancak o kadar yuruyebildim.
Menum
Sabah pattis ve sebze kizartmasi yarim dilim kiymali borek 1 buyuk kiymali ev pogacasi 1 dilim cikolatali pasta
Aksam
Ayran
3 isirik lavasli cig kofte
Yarim dilim kiymali borek
bugun boyle oldu maaleseff
su 2 lt olur
Pek güzel bi menüüü12 subat 2017 menum
Sabah
Kiymali yumurta
Kahvaltilik sos
Tulum peyniri 1 kasik
Sekersiz cay
1 dilim kepek ekmegi
Oglen yok sabah gecti biraz
Aksam
Bezelye 8 kasik kadar
2 bardak ayran
Biber tursusu
Su 2 olur yatana kadar
Borek olmayaymis guzel bi menuymus canim bide 1 degil 2 degil 3 yani
Evet tam 3 dilim yedim pismanim
Ay ben yanlış anlamisim o 3 yili çok güzel kuzum Rabbim en kisa zamanda verir bunun muhafatini sana inşallahYok canim cocuklari alali 3yil dolacak okutup buyutup evlendirene kadar benim biliyorlar ordan geldiklerini tam anlamini blmiyorlar ama orayada gitmeyi asla istemiyler..herkese verirler bas vurdugunuzda sizi aylar arastirirlar ona göre uygunsaniz bi hastaliginiz ne yoksa tmm .Sosyal Hizmetler den daha genis kapsamli bilgi alirsin..
Yaa demeeCanmlaaarrr nassıl karnım ağrıyorr
Çok yöresel gördüm menünüMenum
Kahvalti:1 bucuk dilim ekmek, az salamli yumurta ve kahvaltılıklardan az az, sekersiz cay
Öğle: 2 kase arabasi çorbası 2 minik kare hamurundan
Ara: 2 minik çilek
Aksam: bi kaç parca tavuk, 1 bucuk bardak ayran, sogan salatasi, yeşillik, aci biber
Ara: 4-5 tane çilek
7 otlu çay
Spor yok oglene kadar annemlerde öğleden sonra kvdemlerdeydimkacamak yok sütlaç vardi yemedim aksam yemekte kvdem yufkanin ustune tavuklu bulgur pilavi döktü bizim burda cok yaparlar bende cok severim ama sadece tavuklarini yedim ben bir kasik pilav bile yemedim yufkadan da hic yimedim
Ayy arabaşina bayilirim hamuruyla icmeyi cok severim cok da gizil yaparimÇok yöresel gördüm menünü
Arabasini çok merak ediyorum ben bide kuzu bu mevsimde cilegi nerde buldun
Menünü pek bigindimm
Güzel geldi gozume bi an bizim buralarin kapamasi gibi ama bizde yufka yok Ayy aciktimAyy arabaşina bayilirim hamuruyla icmeyi cok severim cok da gizil yaparimayy kizimin cani istemisti cilek dedesi almiş bende yidim bek guzeldi ozlemisim köy yufkasinin üstüne tavuklu bulgur pilavini biraz sulu kalacak sekilde pisirip döküyoz ellerle yeniyii dürüpp dürüp o kadar leziz bisey yokkk ama yimedim bugun
Çok mu gezdinKizlar yeni geldik eve hic gecmisi okumadumm cok yorgunummm
sagol kuzumm..... cok guzel onemli olan sizinle olmalari gerisi onemli degil cnmSagol canim iyi dileklerin için seninde kalbin cok guzel ve burdaki arkadaşlarının hepsini kalpleri guzel... canim ben evlatlik almadim ama evlatlik gibi durumm koruyucu anne babayiz 3yilimiz bitecek iyiki bas vurmusum almışım bsna hayat arkadaşlarım can yoldaslarim oldular yaşım 33 oldugundan tedavi gorurum yine bebeğim olur die ustmuze almadik hem vermiyorlarda ama benim himayem altinda evlendirene kadar benimle bi omur boyu inş yanimdalar.. rabbim olmayanlarada ins nasp eder (icinde bende dahil) :)))
Benim de annemde misafir vardı..börek kete kek yaptık yememek için kendimi zor tuttum..her yer imtihan bizim için off..telafi edersin canım sen..Selam kizlarrrr. Sabah anneme geldik misafrler vardiii aksamda disari ciktimmm.
Bugun yemek anlaminda tam bir faciaydiiiiiii soylemek bile istemiyorum tum haftama yazik oldu.
Bugun odul yapiyim derken goz cikardimneyse artik saglik.olsnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?