Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok canim cocuklari alali 3yil dolacak okutup buyutup evlendirene kadar benim biliyorlar ordan geldiklerini tam anlamini blmiyorlar ama orayada gitmeyi asla istemiyler..herkese verirler bas vurdugunuzda sizi aylar arastirirlar ona göre uygunsaniz bi hastaliginiz ne yoksa tmm .Sosyal Hizmetler den daha genis kapsamli bilgi alirsin..

Menum
Kahvalti:1 bucuk dilim ekmek, az salamli yumurta ve kahvaltılıklardan az az, sekersiz cay
Öğle: 2 kase arabasi çorbası 2 minik kare hamurundan
Ara: 2 minik çilek
Aksam: bi kaç parca tavuk, 1 bucuk bardak ayran, sogan salatasi, yeşillik, aci biber
Ara: 4-5 tane çilek
7 otlu çay
Spor yok oglene kadar annemlerde öğleden sonra kvdemlerdeydim kacamak yok sütlaç vardi yemedim aksam yemekte kvdem yufkanin ustune tavuklu bulgur pilavi döktü bizim burda cok yaparlar bende cok severim ama sadece tavuklarini yedim ben bir kasik pilav bile yemedimyufkadan da hic yimedim

Menu sabah; 1yk chia tohumu icine yarim avuç kuru uzum yarim elma dogradim yulaf ezmesi azcikta misir gevrek bi bardak sut kattim yedimmm..
Aksam yemekten 1.5saat once iki bardak ayran
Haslanmis patates,peynir marul cayy çilek recelinin cileginden iki tane yedim..
Bugun spor yok nerdeyse gun boyu uyudun halim yoktu..

Sabah pasta nasıl yedin kız

12 subat 2017 menum
Sabah
Kiymali yumurta
Kahvaltilik sos
Tulum peyniri 1 kasik
Sekersiz cay
1 dilim kepek ekmegi
Oglen yok sabah gecti biraz
Aksam
Bezelye 8 kasik kadar
2 bardak ayran
Biber tursusu

Su 2 olur yatana kadar
Pek güzel bi menüüü

Ay ben yanlış anlamisim o 3 yili çok güzel kuzum Rabbim en kisa zamanda verir bunun muhafatini sana inşallah

Çok yöresel gördüm menünü
Arabasini çok merak ediyorum ben bide kuzu bu mevsimde cilegi nerde buldun
Menünü pek bigindimm

Çok yöresel gördüm menünü
Arabasini çok merak ediyorum ben bide kuzu bu mevsimde cilegi nerde buldun
Menünü pek bigindimm
Ayy arabaşina bayilirim hamuruyla icmeyi cok severim cok da gizil yaparim ayy kizimin cani istemisti cilek dedesi almiş bende yidim bek guzeldi ozlemisim köy yufkasinin üstüne tavuklu bulgur pilavini biraz sulu kalacak sekilde pisirip döküyoz ellerle yeniyii dürüpp dürüp o kadar leziz bisey yokkk ama yimedim bugun

Güzel geldi gozume bi an bizim buralarin kapamasi gibi ama bizde yufka yok Ayy aciktim yeme kuzuuu ben yedim pismanim

sagol kuzumm..... cok guzel onemli olan sizinle olmalari gerisi onemli degil cnm

Selam kizlarrrr. Sabah anneme geldik misafrler vardiii aksamda disari ciktimmm.
Bugun yemek anlaminda tam bir faciaydiiiiiii soylemek bile istemiyorum tum haftama yazik oldu.
Bugun odul yapiyim derken goz cikardim neyse artik saglik.olsnnnn
Benim de annemde misafir vardı..börek kete kek yaptık yememek için kendimi zor tuttum..her yer imtihan bizim için off..telafi edersin canım sen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…