- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #180.601
sen ne yidinde öyle olduOh oh maşallahhh bugün hafif besleniciiiz demek kibnm daha beter +700
Ay beni gaza getiriyiiiben hep yasitlarimdan iriydim hep arka sıralara koydular beniminyon olan kızlar pek hosuma gider hele bide çıtı pıtı oldumu şimdi memnunum ama kucukken hiç sevmezdim uzun olmayı bence minyon larda pek tatlı hele bide fit oldumu cokk guselll sinde öyle olucaksin
Ben bişi yemedim yaa sabah bile borekten yemedim tartıyi görüncesen ne yidinde öyle olduben makarna salatası kek kurabiye pisi çekirdek aklima gelmeyen bazı şeyler yidim yinede iyi eve geldim bide evde yedim azcikta bence gayet iyi
HahahaYiyerek zayiflauanlar olarak tarihe gecicez
Uzulmeee cnmmmm degmeyen insanlari kafana takmaYok canim kotu birsey yok gecer yorgunum heral dun haliyle esim taraf iki gorumcemgil kizi gil kaynim geldi iyiydi eltim gelmedi cekemediginden gereksiz bi durum du üzüldüm heral herseyi iyi olsun istemem dusunmem neyse rabbim herkesin gonlune gore versinn.. bu ayri mesele
Vee çocuk istiyorum her aksilik üst üste geliyor var bundada bir hikmet her ay baska bi mesele çıkıyor ve 12 yil oldu((
@munter canim cok sevindim rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagina alirsin..
cnmmBen tadimlik baslayinca devami geliyo
Bizimkide sabahlariböyle bakıyo sonra uyandirmadan uyanincada bagirmaya basliyo
Bnm kisacik boyum vaaarr çok kilo vermem lazım daha
Kuzuumm eltine üzülme içi kötü demek ki.. seninogluslarin yok mu zaten bebegim onlarda mi tüp tedavisiyle oldu
173Ay beni gaza getiriyiiibende severim gobeksiz minyonlari ama malesef pek mümkün değil bnde hep on siralardaydim kısa olunca tabi senin boyun kaçtı kuzu
Yaa gercekten miii Rabbim güler yüzüne inşallah kuzummmHahaha
Uzulmeee cnmmmm degmeyen insanlari kafana takma
cnmmBitmeyenUmidim bana kizmasin ama koca yurekli bir annee iki cocuguda evlatlik
Gecen bi video izledim bebegin kordonu duruo cope atmislar gece nasil agladimmmmmmmmm esime baksana ya dedim basladm aglamayaaa ah ettimmmmm rabbimm boyle pisliklere degilde selcan gibi guzel yurekli insanlara nasip etsninsallaaaaaahhhh dualarimdasin selcanimm bunu bil
Aa canım mutlu yillar o zamanTünaydın kızlar.dün çok yoğundum.oğlumun kursu ödevleri derken akşam oldu, iki numara da çok uğraştırıyor.çok sık giremiyorum bu yüzden.akşam çocukları halalarına bırakıp eşimle yemeğe çıktık.güzel bir geceydi.erken doğumgünü kutlaması yaptık.14 şubat doğumgünüm.biz dün kutladık.küçük bir dilim pasta da yedim tek kaçamağım bu oldu
Kız sen nası yapiyon o sporları yaaEksik sporlarımı yazdım.bugün 51 dk cardio kickbox fitnessblender yaptım
aminnnn pisliklerrrrrr o ani hic unutmucamYaa gercekten miii Rabbim güler yüzüne inşallah kuzummmBitmeyenUmidim sen o masumlara iyilik edip yuva vermissin Rabbim de senin istedigini nasip eder sana en hayirli zamanda sana olan saygım bin kat daha artti
Ay bende çok kiziyorum öyle insanlara ya allah nasıl biliyosa öyle yapsın rabbimin hediyesi o şükür etmek yerine ondan vazgeçmek nasıl bi hadsizlik canılık
Amin canım amin atmak için doguruyolar sankiaminnnn pisliklerrrrrr o ani hic unutmucamallahindan bulsunlar
Amin canım amin atmak için doguruyolar sanki
Aynen öyle ama dediğin gibi canice yapmamalilar yazık günah değil mi..Her serde bi hayir vardir yaptiklari kabul edilmez yurek parcalayan bi durum gel gorki bizim gibi evlat sahibi olamayanlarda onlar sayesinde anne baba oluyor ama bari canice çöpe atmasalar, bak nasil şerde hikmet doğuyor rabbimin hikmetinden sual olunmaz ,ama benim iste yurek durmuyor istiyor cocuk , senede bi iki oluyor bu durum sabrediyorum toparlanirim allahin izniyle güçlü kadinim...
Hahaha
Uzulmeee cnmmmm degmeyen insanlari kafana takma
cnmmBitmeyenUmidim bana kizmasin ama koca yurekli bir annee iki cocuguda evlatlik
Gecen bi video izledim bebegin kordonu duruo cope atmislar gece nasil agladimmmmmmmmm esime baksana ya dedim basladm aglamayaaa ah ettimmmmm rabbimm boyle pisliklere degilde selcan gibi guzel yurekli insanlara nasip etsninsallaaaaaahhhh dualarimdasin selcanimm bunu bil
Kuzum kiymayi tepsiye dosemisler iste pizza gibi kesmisler ama kofte tadi bildigin bende abarttigimi dusunmistum iyi rahatladimPizza dilimi gibi kofte nası oluyomus kızbegendim kuzum akşam çok çeşitli olmuş ama güzel guzelll
Ay canım çok güzel bişey yapmissinnnSagol canim iyi dileklerin için seninde kalbin cok guzel ve burdaki arkadaşlarının hepsini kalpleri guzel... canim ben evlatlik almadim ama evlatlik gibi durumm koruyucu anne babayiz 3yilimiz bitecek iyiki bas vurmusum almışım bsna hayat arkadaşlarım can yoldaslarim oldular yaşım 33 oldugundan tedavi gorurum yine bebeğim olur die ustmuze almadik hem vermiyorlarda ama benim himayem altinda evlendirene kadar benimle bi omur boyu inş yanimdalar.. rabbim olmayanlarada ins nasp eder (icinde bende dahil) :)))
Bence güzel olmuş arada böyle değişiklik lazım sonuçta abartmadan diyetten nefes alma amacliKuzum kiymayi tepsiye dosemisler iste pizza gibi kesmisler ama kofte tadi bildigin bende abarttigimi dusunmistum iyi rahatladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?