- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #180.901
Gıybet, çekemiyorlar bizi
Kıskanıyorlar bizi
Deliriyorlar, sevdikçe seni
olsa 14. takım falan kalmıcakmışAhahah az israr itmedim partiskoya ben sen olll olll olll diye
Kiz kansizlik mi var ki niye üşüyi ayaklarin
Burdayım kaptancım..iş bitmiyoki kız geldi okuldan onun yemeğini hazırla, küçüğün bez bitmiş markete git aayyy çıldırıciimm
Sende bir aile olma ozlemi seziyorumm everin bu giziiiiiolsa 14. takım falan kalmıcakmış
spor olur spor koşa koşa git bakkalasenin şu düzenin için ben ölürüm kız bnmde kızlarım olsn bende onlarla ugrasayım
hep bi tehditlerBen mi kiskackiskaclarımmm sizi bakkkk size baaaririmmmm
o da büyüsün ablası daha 18 yaşında ne kadar uzarsa kardırAhahahaggahahah hersey zayiflamak icinn
Ben gara guru bi gizim herkeslere baaaririmmmhep bi tehditlerben kaptanım bana baaarmaaaaa
Bak o yolda büyük adım atmışsın :) evlat tabi başka bişeyolsa 14. takım falan kalmıcakmış
spor olur spor koşa koşa git bakkalasenin şu düzenin için ben ölürüm kız bnmde kızlarım olsn bende onlarla ugrasayım
Sende bir aile olma ozlemi seziyorumm everin bu giziiiii
bende kuru olmak istiyimBen gara guru bi gizim herkeslere baaaririmmmguru gizlar fena olurr
koca bir adımmmm Rabbim sizlere bagıslasın cocuklarınızıBak o yolda büyük adım atmışsın :) evlat tabi başka bişey
Ahhahahahahevcimen bi tiptim zaten bu sene iyice heveslendimkocamla kavga edip onu salona göndericem günleri iple cekiyorum ahahahagahagh
seni ne cokk sevdiğimiii
bir ben bir Allah biliirrrr
Aslinda kuru degil ince bel dolgun göğüs ince bacak dolgun kalca en gizilibende kuru olmak istiyim
Ahhahahahahbizim hic oyle bi sahnemiz olmadiii ahhahaha kavganin ardindan 2 sn sonra hicbisi olmamis gibi davnayoh biz genelde ne ara barişiyoz anlamiyom bile bende evimi cok severim evimmmm guzel evimm derim biyerde kalmaya gidip geldigimde
Evett delumuyum ben delururum iyiceAhahah az israr itmedim partiskoya ben sen olll olll olll diye
Kiz kansizlik mi var ki niye üşüyi ayaklarin
Ben mi kiskackiskaclarımmm sizi bakkkk size baaaririmmmm
Gıybet, çekemiyorlar bizi
Kıskanıyorlar bizi
Deliriyorlar, sevdikçe seni
bende cuk severmmmmmevcimen bi tiptim zaten bu sene iyice heveslendimkocamla kavga edip onu salona göndericem günleri iple cekiyorum ahahahagahagh
ayy beni tarif etttin bi tek bel yok bide bacaklar kalınAslinda kuru degil ince bel dolgun göğüs ince bacak dolgun kalca en gizilisporla o yolda ilerliyoh
Evett delumuyum ben delururum iyice
bende cuk severmmmmm
O nerde be kocayi iceri yollamaksen cok dizi izliyosun zaaar hic oyle bir sey olmadi sacma
bnce bu ara zayıflamaya ihtiyacımız var beybi bırak oraları sanane milletin derdindenbak bencilleştim senin yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?