Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ahahah az israr itmedim partiskoya ben sen olll olll olll diye
Kiz kansizlik mi var ki niye üşüyi ayaklarin
olsa 14. takım falan kalmıcakmış
Burdayım kaptancım..iş bitmiyoki kız geldi okuldan onun yemeğini hazırla, küçüğün bez bitmiş markete git aayyy çıldırıciimm

spor olur spor koşa koşa git bakkala senin şu düzenin için ben ölürüm kız bnmde kızlarım olsn bende onlarla ugrasayım

evcimen bi tiptim zaten bu sene iyice heveslendim kocamla kavga edip onu salona göndericem günleri iple cekiyorum ahahahagahagh
Ahhahahahah bizim hic oyle bi sahnemiz olmadiii ahhahaha kavganin ardindan 2 sn sonra hicbisi olmamis gibi davnayoh biz genelde ne ara barişiyoz anlamiyom bile bende evimi cok severim evimmmm guzel evimm derim biyerde kalmaya gidip geldigimde

Ahhahahahah bizim hic oyle bi sahnemiz olmadiii ahhahaha kavganin ardindan 2 sn sonra hicbisi olmamis gibi davnayoh biz genelde ne ara barişiyoz anlamiyom bile bende evimi cok severim evimmmm guzel evimm derim biyerde kalmaya gidip geldigimde

biz aynı gün içinde barışıyoz ama barışmadan önce baya tripleşiyoz

Ahahah az israr itmedim partiskoya ben sen olll olll olll diye
Kiz kansizlik mi var ki niye üşüyi ayaklarin
Evett delumuyum ben delururum iyice
Ben mi kiskac kiskaclarımmm sizi bakkkk size baaaririmmmm

Gıybet, çekemiyorlar bizi
Kıskanıyorlar bizi
Deliriyorlar, sevdikçe seni

evcimen bi tiptim zaten bu sene iyice heveslendim kocamla kavga edip onu salona göndericem günleri iple cekiyorum ahahahagahagh
bende cuk severmmmmm
O nerde be kocayi iceri yollamak sen cok dizi izliyosun zaaar hic oyle bir sey olmadi sacma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…