- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #180.861
Vallaaa heMarti bi goreydik hayirlisiylan gerisi gelirdi
bana sarkimi yazdinyaz geliyor heyoo
hadi içelim heyoo
Uyandır kalbini
Sabah oluyor heyoo
Bence yap canim ama kendine saat belirle o saat gelmeden yeme saat 10 da ara ogun yap bence ogle yemegini yeyince de 3 bucuk da bi ara daha yap boyle duzenli yersen akşamda daha hafif yersin cok ac olmadigin icin bence tabisabah 7.30 de kahvaltı 12de öğle yemeği akşam 6.30da akşam yemeğiyiyim dimi
Vallaaa he
bana sarkimi yazdin
dimik uzaktan takipppppBurdayımmkaptinn
haniisin hanisin son 2 sayfada yoksunkız ben hep burdayım ya
Bence yap canim ama kendine saat belirle o saat gelmeden yeme saat 10 da ara ogun yap bence ogle yemegini yeyince de 3 bucuk da bi ara daha yap boyle duzenli yersen akşamda daha hafif yersin cok ac olmadigin icin bence tabi
İvit fikirleşiyoh gelinsaaaanehaniisin hanisin son 2 sayfada yoksunbn yalnız kalmayı sevmiiim hepiniz burda olun bak ben SekerPancarii dan bilgi alıyom siz olsanız size de sorardım
nerelerde geziyon bdv de mi evlilik hazırlıklarında mıBiraz öyle oldu
Sonra da evde ekmek yiyonsabah idare ediyorumda öğle akşam arası fazla diye galiba eve yemek yemek yemek diye gidiyorum
usuyorummmmmm odunc ver elleriniiiiiiiiiiiiiiisana serenat yaptımmm
şimdi siyasetten örnek vercem banlancamİvit fikirleşiyoh gelinsaaaane
Birbirinize şarhı söylüyonuzusuyorummmmmm odunc ver elleriniiiiiiiiiiiiiii
Kiz Allah senişimdi siyasetten örnek vercem banlancambişeycilere benzedim herkes buraya gelene kadar durmak yok biz bu ola kefenimizle cıktık
nerelerde geziyon bdv de mi evlilik hazırlıklarında mı
yiyeym ben en iyisi bi ara koliyle süt alayım eveSonra da evde ekmek yiyonogleyle aksam arasi kesin ara yap kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?