- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #180.881
ahahahahaahahhusuyorummmmmm odunc ver elleriniiiiiiiiiiiiiii
anam geldi kiz ise gitmeden uğradı onla oturuyirdum gitti simdikhaniisin hanisin son 2 sayfada yoksunbn yalnız kalmayı sevmiiim hepiniz burda olun bak ben SekerPancarii dan bilgi alıyom siz olsanız size de sorardım
:ben var bu duruma alismak bencede
Bence hepsini diskalifiye ethahaha
evetBirbirinize şarhı söylüyonuz
bnce bu ara zayıflamaya ihtiyacımız var beybi bırak oraları sanane milletin derdindenGenelde bdvyi baştan sona okuyup sonra evlilik çeyiz falan öyle takılıyorum
Ben anormal sekildr ayaklarim usuyoahahahahaahahhbende cok üşiyim petekle bütünleştik .:
hahahallahtan kaptan sen değilsin üye kalmazdı takımda
he tm analar kutsaldır o zaman bişey demedimanam geldi kiz ise gitmeden uğradı onla oturuyirdum gitti simdik
Beni seviniz diye cekemiyi kiskacevetben ona o bana sana yok kıskandın mı
Ahahhahahayiyeym ben en iyisi bi ara koliyle süt alayım eveonuda kardeşim bitiriyo yaaa tek dikişte 1 litre süt içiyo insan evladı saklayamıyomda buluyo kokusunu mu alıyodur nedir
Ben bi sey etkili parfum sıkıyım görün siz hiihhevetben ona o bana sana yok kıskandın mı
Ben anormal sekildr ayaklarim usuyoentrsan
hahah
Bi düsün bakalimm ben niye olmak.istemedim
DimiSekerPancarii hahaha
Ahahah az israr itmedim partiskoya ben sen olll olll olll diyeBen anormal sekildr ayaklarim usuyoentrsan
hahah
Bi düsün bakalimm ben niye olmak.istemedim
DimiSekerPancarii hahaha
Ben mi kiskacBeni seviniz diye cekemiyi kiskac
Beni seviniz diye cekemiyi kiskac
ona da kıyamıyom sanki kıskanıyomuşum gibi alt tarafı süt diyomAhahhahahaiş yerinde kilitli dolabin yok mu kiz oraya alsan biseyler
ahahhahhahahahahaBen bi sey etkili parfum sıkıyım görün siz hiihhzayiflama etkili yani yanlis anlamayin
Ahahahaggahahah hersey zayiflamak icinnona da kıyamıyom sanki kıskanıyomuşum gibi alt tarafı süt diyom
Unutamam unutamamammammahahhahhahahahahaaklında da yer etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?