Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar şimdi size bir şey soracağım. Erkek arkadaşımın doğum günü yaklaşıyor. Ona ne alsam bilmiyorum. Artık birbirimize yapacak bir şey bulamıyoz :D istiyorum ki manevi olsun hem de kullanacağı bir şey olsun. zaten pastasını falan ben yapacağım çok seviyor benim yapmamı.ama hediye konusunu da beraber halletsekkk :KK73:

Kızlar şimdi size bir şey soracağım. Erkek arkadaşımın doğum günü yaklaşıyor. Ona ne alsam bilmiyorum. Artık birbirimize yapacak bir şey bulamıyoz :KK70: istiyorum ki manevi olsun hem de kullanacağı bir şey olsun. zaten pastasını falan ben yapacağım çok seviyor benim yapmamı.ama hediye konusunu da beraber halletsekkk :KK73:
Ayy icinde isimlerinizin yazdigi bi saat geldi aklima birden:KK58:

menüm
sabah
az yağda 3 yumurta (kizimla yeriz diye kirdim yemedi bende ziyan olmasın dedim yedim hepsini:deli:)ama başka bişey yemedim pek yarım dilim ekmek 1cay kasigi bal o kaaa
ara
1 bardak sut
öğlen
1 kase mercimek çorba 3yk yoğurt
ara
yarım elma yarım portakal
akşam
2 yk bulgur pilavı firinda karnabahar sarimsakli yoğurt
spor sekerin dedigi programdakikeri yaptım 5 dakika başka yok :KK70:onlar bitti tam leslie basladim Annem geldi kaldı :bicak:
su 2 ye yada 2.5 a tamamlarim
5 sana ekliyim 20 baa :D

Kızlar şimdi size bir şey soracağım. Erkek arkadaşımın doğum günü yaklaşıyor. Ona ne alsam bilmiyorum. Artık birbirimize yapacak bir şey bulamıyoz :KK70: istiyorum ki manevi olsun hem de kullanacağı bir şey olsun. zaten pastasını falan ben yapacağım çok seviyor benim yapmamı.ama hediye konusunu da beraber halletsekkk :KK73:
Kuzu ben nisanlima eşofman takimi almıştım ilk konusmaya basladigimzdsn itibaren ekran goruntulerini aliyodum onlarin ciktilarini aldım küçük kartlar a yapistirdim arkalarinada notlar yazdım küçük zarflara koydum ceplerine koydum çok sevinmisti

yeni liste 21.45
SPOR LİSTESİ(07/14)

PEMBE TAKİM
(188)SekerPancarı71:35+ 32+43+48+30
(80)selcanmehmetcan:30+30+20
(150)edan18:45+50+45+10
(400)Poncikbirgelincik:30+120+150+100
(176)Kova01:30+35+30+30+51

MOR TAKİM
(255)
hedef52:60+20+20+35+60+60+20+20+
(145)htc71 :20+50+30+45+5
(100)munter :20+20+20+20+20
(320)elaalemi:80+50+50+80+60
(160)sarraf:60+100

PEMBE TAKİM:994
MOR TAKİM:1025

Kuzu ben nisanlima eşofman takimi almıştım ilk konusmaya basladigimzdsn itibaren ekran goruntulerini aliyodum onlarin ciktilarini aldım küçük kartlar a yapistirdim arkalarinada notlar yazdım küçük zarflara koydum ceplerine koydum çok sevinmisti
Ayy güzelmiş kız bak bunu yapmadık daha :D bi de sınav stresi var akılcazıma hıcbırsey gelmiir

Ayy güzelmiş kız bak bunu yapmadık daha :KK70: bi de sınav stresi var akılcazıma hıcbırsey gelmiir
Hatta ilk faceten tanıştık biz bana selam yazdigi mesaj bile vardı ben terslemisim falan onuda yaptiydim arkasina da ilk böyle basladi yazmıştım. Ay çok romantikim :KK30:

Hatta ilk faceten tanıştık biz bana selam yazdigi mesaj bile vardı ben terslemisim falan onuda yaptiydim arkasina da ilk böyle basladi yazmıştım. Ay çok romantikim :KK30:
Aboo kız onlar yok bende face falan kullanmadığımdan :D romantik beybiişş :D aklına geldikçe yaz kız

Back
X