Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

menüm
sabah
az yağda 3 yumurta (kizimla yeriz diye kirdim yemedi bende ziyan olmasın dedim yedim hepsini:deli:)ama başka bişey yemedim pek yarım dilim ekmek 1cay kasigi bal o kaaa
ara
1 bardak sut
öğlen
1 kase mercimek çorba 3yk yoğurt
ara
yarım elma yarım portakal
akşam
2 yk bulgur pilavı firinda karnabahar sarimsakli yoğurt
spor sekerin dedigi programdakikeri yaptım 5 dakika başka yok :KK70:onlar bitti tam leslie basladim Annem geldi kaldı :bicak:
su 2 ye yada 2.5 a tamamlarim

menüm
sabah
az yağda 3 yumurta (kizimla yeriz diye kirdim yemedi bende ziyan olmasın dedim yedim hepsini:deli:)ama başka bişey yemedim pek yarım dilim ekmek 1cay kasigi bal o kaaa
ara
1 bardak sut
öğlen
1 kase mercimek çorba 3yk yoğurt
ara
yarım elma yarım portakal
akşam
2 yk bulgur pilavı firinda karnabahar sarimsakli yoğurt
spor sekerin dedigi programdakikeri yaptım 5 dakika başka yok :KK70:onlar bitti tam leslie basladim Annem geldi kaldı :bicak:
su 2 ye yada 2.5 a tamamlarim
Afiyet olsun beybi gayet guzel:eğlence: kiz 5 dk mi sürdü yaptiklarin 3 uygulamayi da indirip yaptin mi:oha: ben 3 ünü yaptigimda en az 18-20 dk suruyi:skandal:

Afiyet olsun beybi gayet guzel:eğlence: kiz 5 dk mi sürdü yaptiklarin 3 uygulamayi da indirip yaptin mi:oha: ben 3 ünü yaptigimda en az 18-20 dk suruyi:skandal:
ama ben birinci seviyeden başladım ya kuzum 10 tekrar çoğu arka arkaya yaptım bitti hemen :KK70:bide baslamadan önce hepsine göz attım bakmak için durmadim hiç

Aa evet sen birinci seviyeden basladiydin deamii:halay: temem:halay:
20170213_203642.webp hele bak bunlar ışte :KK45:

Bugün yine vardı kuzum ilaçla sıcak su torbasıyla geçti şimdi iyiyim inşallah yarın olmazz sen napıyosun canmm
Kac gun boyle sürüyo agrisi canim gerci bekarken bende aglayarak gecirirdim regl gunlerimi:KK35: bende iyyim balim kizimi yatirdim spor yapicim:KK73:

Back
X