- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #181.361
Devam ediyorum bebegim ayni hataya düşmem kilo veremiyorum diye yeyince 2 kilo birden geliyo almaktansa boyle gidiyim elbet inerSus bakim yok oyle isyanlar taslasiyor vucdun yaglarin gidiyor aynen devam ediceksinnnnn moral bozmak yok
annen agzina zorla koymuyorya bahane uretme aksam bende kuru fasulye yedim piav cok yakisirdi ama yememek icin yapmadimm olsada yemezdim
Bendeeeee
Harika canimm cok sevindimBugün çok mutluyummm dün spora gittiğimde göbeğimin artık hamile gibi durmadığını farkettim
Ve bu sabah -800 çıktım
Abhahahahahahhahqhqhqhhqhqhqhqhqhqjahahhahahahahahaahkizzzzz biliyorum tabi ki ahahahahahahaahahahahaa bu kadar olma
Ayy cok gecmis olsun canimmmSelam kızlar..dün hiç uğrayamadım yatak döşek yatıyodum..boğazım çok fena tekrar doktora gittim antibiyotik başlattı..oksürmekten gece uyku haram oldu..
Bugun eşim izinli evde pek gelemiyirum tatlisBugün millet nerdeeeeeeeeeeee
deli kizzzzAbhahahahahahhahqhqhqhhqhqhqhqhqhqjahahhahahahahahaahdedim bir yanlis anlaşılma mi vağ
Ah cnmm gecmis olsunnnnnn ne bitmez kişmiş biyerlerimiz yamuldu yahu
Çok sağolun canlarim..bu kış boyu her türlü hasta oldum yazı dört gözle bekliyorum..kar başladı biraz önce bitmiyoooo....Ayy cok gecmis olsun canimmm
Benim icinde bu kiş cok kotuydu sahsen en kotu kisim. Yazi hic bukadar ozlememistimmm. Ah bir kar yagmasini daha kaldiramicaaaammmÇok sağolun canlarim..bu kış boyu her türlü hasta oldum yazı dört gözle bekliyorum..kar başladı biraz önce bitmiyoooo....
Canim evde tatli oluyo diye tatli yemiyoruz ama bende de hic eksik olmuyo pilav makarna ama yemiyorum kafanda sartla bence cok faydasi oluyoCanimmmçok teşekkür ederim yorumlarin için takmamaya calisiyorum. Evet pilav yememem gerekiyo ama evde işte hep pilav oluyo artık biraksam iyi olcak
aynen çeşit çok olunca bol görünüyor demekkiCesitli oldugu icin cok görünüyor galiba canim cunku hic bi ogunde tam doymadim miktarlar azdi
ne demek canım yazarım sıkıntı mı sankisenad canim senin boyun kac kilon hedefin yazdiysan kusura bakma ben bu ara pek gelemedim kacirmis olabilirim
Kimseye yorum yapmadan gecicektim ama dayanamadimDünkü menüm;
Sabah: 2 yağda yumurta, 1 dilimden az kepek ekmeği
Öğlen: Çorba, sebze yemeği
Akşam: 1 kücük parca tavuk
Kahve çay içtim şekersiz 2 litreye yakında su
Dogdumu bebissKimseye yorum yapmadan gecicektim ama dayanamadimdemek ki börek tatlı yemeyince gidiyomus o gobekle kilolar dimi
Ayyy dimiiiiii hadi gozunuz aydn Allah anali babali buyutsun annisi nasil. .benim icin kokla bebisi olur mu kokusuna bayilirim cennet kokuyordur ooEvetttt çok giziilll yaaaaa
İkiside çok iyi kuzuuum çok duramadik ki yanında gorumcesi kaldı bende çocuklarn yanına geldim ama gerçekten çok güzel herseyiyle minik yaaa isirasim geldiAyyy dimiiiiii hadi gozunuz aydn Allah anali babali buyutsun annisi nasil. .benim icin kokla bebisi olur mu kokusuna bayilirim cennet kokuyordur oo
Allah bağışlasın canimmm ayyy ne guzeldir ne misssdir ooo melekkEvetttt çok giziilll yaaaaa
Oyy yerim yaa onuu miniisss ooİkiside çok iyi kuzuuum çok duramadik ki yanında gorumcesi kaldı bende çocuklarn yanına geldim ama gerçekten çok güzel herseyiyle minik yaaa isirasim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?