- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #181.381
Kucagima alamadim ben yaAllah bağışlasın canimmm ayyy ne guzeldir ne misssdir ooo melekkkokla benim yerime miss kokulu boynunu
3 çocuğu var kuzu pek hızlıdir ablamOyy yerim yaa onuu miniisss ookac cocugu var ablanin kiz
Ayy ben kendi cocugumda bile korktuydum kizKucagima alamadim ben yaçok küçük diye korktum
3 çocuğu var kuzu pek hızlıdir ablam
Valla sorma bide orda gördüm muayeneyi falan çok korktum yapmam herhalde bi süre çocuk falanAyy ben kendi cocugumda bile korktuydum kiz
Ohh Masallah Allah bağışlasın hepsini
Ayy cocugu kucagina alinca hic biri gözünde olmuyoo mirak etmeValla sorma bide orda gördüm muayeneyi falan çok korktum yapmam herhalde bi süre çocuk falan
Ay firinda soğan çok severimmmmMenüm
Sabah 1 tatli kaşığı tarçınlı bal nescafe spora enerji
Kahvalti: 1 dilim tahıllı ekmek, 1 yeşil soğanlı yumurta ve kahvaltılıklardan azar azar, sekersiz çay
Öğle:2 kasik yulaf, 1 tatli kaşığı chia, 1 ceviz,az üzüm, yarim elma, 1 minik kivi(pişirdim suyla yedim)
Akşam: 2 dilim firinda levrek, firinda soğan,patates(1 küçük dilim), salata ve haşlanmis sebze, yarim bardak light kola
Spor
30 twist shape stepper
Eki Görüntüle 1954383 Eki Görüntüle 1954385 Eki Görüntüle 1954386
50 thigh master
Lastikle kol ve göğüs çalışma
Ve sogumaa
Tecrübe konuşuyo diyosunAyy cocugu kucagina alinca hic biri gözünde olmuyoo mirak etme
gözünüz aydın canim allah anali babalı büyütsünAy firinda soğan çok severimmmm
Güzel beybi Cola çok mu seviyin icmesen olma mi
orta seviyenin 2. gununu yaptim bugun bacaklarim totigim çok açıyorMenüm
Sabah 1 tatli kaşığı tarçınlı bal nescafe spora enerji
Kahvalti: 1 dilim tahıllı ekmek, 1 yeşil soğanlı yumurta ve kahvaltılıklardan azar azar, sekersiz çay
Öğle:2 kasik yulaf, 1 tatli kaşığı chia, 1 ceviz,az üzüm, yarim elma, 1 minik kivi(pişirdim suyla yedim)
Akşam: 2 dilim firinda levrek, firinda soğan,patates(1 küçük dilim), salata ve haşlanmis sebze, yarim bardak light kola
Spor
30 twist shape stepper
Eki Görüntüle 1954383 Eki Görüntüle 1954385 Eki Görüntüle 1954386
50 thigh master
Lastikle kol ve göğüs çalışma
Ve sogumaa
Amin caniiimmm darısı size dicem ama bence 2 çocuk arasını biraz açık tutun zor oluyomus böyle yaşları yakingözünüz aydın canim allah anali babalı büyütsün
Ay bende mi yapsam yaa çok heveslendim zorluyo mu kiorta seviyenin 2. gununu yaptim bugun bacaklarim totigim çok açıyorsuquatlar fena
Cnmmmm gozunuz aydin. ALLAH anali babali buyutsunAmin caniiimmm darısı size dicem ama bence 2 çocuk arasını biraz açık tutun zor oluyomus böyle yaşları yakin
Sağol beybiii Allah hepinizden razi olsun isteyen herkese nasip etsin aratmasin inşallahCnmmmm gozunuz aydin. ALLAH anali babali buyutsun
Ayy valla onu da icmicektim de bogazima durduAy firinda soğan çok severimmmm
Güzel beybi Cola çok mu seviyin icmesen olma mi
Fark etmez canım.çıkarabilirsiniz.yeni liste 17.38
SPOR LİSTESİ(14/21)
PEMBE TAKİM
()SekerPancarı71:
()selcanmehmetcan:
()edan18:
()Poncikbirgelincik:
()Kova01:
MOR TAKİM
()hedef52:30
()htc71 :
()munter:
()elaalemi:
()sarraf:
PEMBE TAKİM:
MOR TAKİM:
@kova01 sen listede kalicak misin kuzum normal listeden çıktın ama burda kalabilirsin istersen
Diyetmis zaten boşver yarım bardaktan bişey olmaz herhaldeAyy valla onu da icmicektim de bogazima durduyarim bardakcik ictim bende cok seviyorum firinda sogan
Daha cikmadin listeden bak yanlış yazmisim cikcanFark etmez canım.çıkarabilirsiniz.
Cok etkili kizz bir ayda degisime inanamicaksinorta seviyenin 2. gununu yaptim bugun bacaklarim totigim çok açıyorsuquatlar fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?