- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #181.401
Sabah:2 dilim ekmek zeytin peynir 1 bardak süt
Ogle: yine kahvaltılık yedim ama fazla kaçırdım o yüzden akşam yemicem
Su hiç içemedim 1 litre yapmaya çalışıyorum yeşil çay icicem spor yapicam ve kendime kizicam
Yapsanaaa düğüne taş olsunn popiiAy bende mi yapsam yaa çok heveslendim zorluyo mu ki
Hee bencede bisi olmazDiyetmis zaten boşver yarım bardaktan bişey olmaz herhalde
Yok yemiyim ben daha iyi olcakAksam bi salata bari yeseydin kuzum
Kim bilir neler yedinnYok yemiyim ben daha iyi olcak
Ay yapim mi göbek icinde var mı adı ne programinYapsanaaa düğüne taş olsunn popii
Hee bencede bisi olmaz
Mesela bi örnek balık turşusu yedim kız çok güzeldi hiç yedin miKim bilir neler yedinn
Balik turşusuMesela bi örnek balık turşusu yedim kız çok güzeldi hiç yedin mi
Suşi olsa yersin amaBalik turşusumu o ne giz ben yiyemem tiisinirim
Basarabilcek miyim bakım diğerini eksik yapiyodum hep
dere otu iştahı kesiyor canım yemekten 10 dakika önce yiyorsun bir tutam çığ olarakKızlar ben bir türlü iştahımı kapatamıyorum. İştahımı kapatmak için neler yapabilirim biliyor musunuz?
Kefir icemiyorum ben yaKahvaltı
2 dilim mısır ekmeği
Ara
2 special k bar
Öğlen
Marul
80 gr ton balığı
Ara
Şekerli kuru meyva kokteyli biraz kaçırdım
Akşam Kara lahana dolması
Pazı yemeği
Kefir 2 Bardak
Su 1.5 lt
Aynı dert bende de var yaa dünyaları yiyebilirm biraksalar zor tutuyorum kendimiKızlar ben bir türlü iştahımı kapatamıyorum. İştahımı kapatmak için neler yapabilirim biliyor musunuz?
keptın bu arada benim hedef de 68 di listeye girdiğimde ben geçtim onu 60 yapsak olurmuDaha cikmadin listeden bak yanlış yazmisim cikcan
Bu cuma mezun olmak istiyor diye not düşcem tartı olayinİda belirticem ama spor yapicam diyodu hergün girip sporunu ekleyebilirsin bence bak @munter de duruyo o da yürüyüş yapıyo çünkü bu sayede
Olur tabi kuzuuum onuda not ettim cuma listede belirtirm zayıf mi olcen senkeptın bu arada benim hedef de 68 di listeye girdiğimde ben geçtim onu 60 yapsak olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?