- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #181.641
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim katilmak istediğin gruba katilabiliyosun eğer istikrarliysan buyur bizimle devam et. Daha önce hiç bi takıma katılmış miydin ilk defa mi yarisicaksinya ben de katılmak istiyorum, bis sürü grup var, anlamadim nasi katiliniyo ? bi yardim edin kizlar.
acliktan hep cnm. Beslenmenibguzel yap spora enerjin olsun. Beslenmen duzensiz olursa Allah korusun kotu sonuclar dogurabilirrBende yemek istemiyorum ama zorluyorum kendimi nedense
Spora gitcem ya sonra orda gözlerim kararıyo geçen bayılcaktım![]()
Ayyy cnm senin adina coooooookkkkkk sevindimmmm hadiiii gozun aydinnnnnnnnnnnnnnnnayyy çok mutluyum kizlarbütün derslerden gecmisim açıklandı bugün
![]()
Oku gel beklirimmmSlm kizlar ayy ne cok konusmussunuz![]()
Ayy belli olmuyo ki kiz kimi cok aliyo kimide az aliyo bence bunyeye bağlıKizlar bir tanidigim var 25. Haftasinda 16. Kilodan gidiyo![]()
Afiyet ola tatlis bence gayet guzel oglenki 2 minik ekmek ne ola kii iki lokma ekmekse iyiiMenum
sabah
Yarimdan azicik fazla ev pogacasi (ekmek kalmamisti)
4 dilim beyaz peynir
7 zeytin karisik
ara
4 cizi
Yarim paketten azicik fazla cubuk kraker
ogle
Suzme mercimek 1 kase
1 kase sebze yemegi
2 kasik makarna
2 minik ekmek
ara
Kuruyemis karisimimm
aksam
Tavuk izgara 2 parca
Yarim tabak lahana yemegi
1 dilim tb ekmegi
2.5 su 20 dk yuruyus
oluyyyy bebissss ben ohudumm onemli muhimmm bisi yohkOhumasamolmas mi
![]()
kizda bir zayiftir bir zayiftir tel kadar o nasil o kadar kilo almis inanamadim ki daha yolun yarii son aylarda geliyor asil kilolarAyy belli olmuyo ki kiz kimi cok aliyo kimide az aliyo bence bunyeye bağlı![]()
Sence yarin eksi cikabilcemm miiAfiyet ola tatlis bence gayet guzel oglenki 2 minik ekmek ne ola kii iki lokma ekmekse iyii![]()
Cok guzel menuu16.subat.2017 menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
1 yemek kasigi tulum peyniri
1 dilim kepek ekmegi
Koca bir kupa yesilcay
Ara 1 fincan sekersiz turk kahvesi
Oglen
5 yk pirasa
Tursu
Aksam
5 yk etli nohut
Salata
1 bardak ayran
Su 2 litre olur
Spor. No
Cokkk gizellllMenüm
Sabah 1 çay kaşığı tarçınlı bal nescafe spora enerji
Kahvalti: 1 dilim tahilli ekmek, 1 bucuk az yagda baharatli yumurta ve kahvaltılıklardan azar azar
Öğle: 2 tatli kaşığı chia, 2 yemek kaşığı yulaf,1 kaşık yogurt, yarim elma, 1 minik kivi, 1 ceviz az kuru üzüm(yulaf ve chiayi suyla pisirdim soğuyunca yogurt ve meyveleri ekledim tarcin serpip yedim)
Aksam: 4 dolu kaşık pirasa, 4 silme kaşık mantar sote, yogurt, salata, aci biber
Spor
37 dk twist shape stepper
Eki Görüntüle 1954928 Eki Görüntüle 1954929 Eki Görüntüle 1954930
Resimdekiler(karinda dinlenme günüm)
50 thigh master
Lastikle göğüs çalışma
Soguma
Saol tatlişimmmCokkk gizellll
Bibiss sen sadece fizigini buraya atsan ben cok mirak ediyomm dehset spor ve saglikki beslenme yapisinnn masallahhh
sen ev baklavasi mi yapiyorsunEşim baklava istedi yapacam biraz sonrayarina yirik dedi
coh da seviyom ev baklavasini
yapinca da yirim ben
yalan soylemeyim
bi şok yaparim
![]()
Sulemezikkkkkkkk nirden bilecekkkSaol tatlişimmm
Atamam gizzzgocam gizaarr
![]()
Hee bek guzel yapiyommmsen ev baklavasi mi yapiyorsun
Sulemezikkkkkkkk nirden bilecekkk![]()