Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya ben de katılmak istiyorum, bis sürü grup var, anlamadim nasi katiliniyo ? bi yardim edin kizlar.
Canim katilmak istediğin gruba katilabiliyosun eğer istikrarliysan buyur bizimle devam et. Daha önce hiç bi takıma katılmış miydin ilk defa mi yarisicaksin

Bende yemek istemiyorum ama zorluyorum kendimi nedense :kızgın:
Spora gitcem ya sonra orda gözlerim kararıyo geçen bayılcaktım o_O
acliktan hep cnm. Beslenmenibguzel yap spora enerjin olsun. Beslenmen duzensiz olursa Allah korusun kotu sonuclar dogurabilirr :bicak:

ayyy çok mutluyum kizlar :rolleyes::KK71::KK71::KK71::KK76::KK76::KK76::KK76:bütün derslerden gecmisim açıklandı bugün :halay::halay::halay:
Ayyy cnm senin adina coooooookkkkkk sevindimmmm hadiiii gozun aydinnnnnnnnnnnnnnnn:halay:

Menum
sabah
Yarimdan azicik fazla ev pogacasi (ekmek kalmamisti)
4 dilim beyaz peynir
7 zeytin karisik

ara
4 cizi
Yarim paketten azicik fazla cubuk kraker

ogle
Suzme mercimek 1 kase
1 kase sebze yemegi
2 kasik makarna
2 minik ekmek

ara
Kuruyemis karisimimm

aksam
Tavuk izgara 2 parca
Yarim tabak lahana yemegi
1 dilim tb ekmegi

2.5 su 20 dk yuruyus

Son düzenleme:
Menum
sabah
Yarimdan azicik fazla ev pogacasi (ekmek kalmamisti)
4 dilim beyaz peynir
7 zeytin karisik

ara
4 cizi
Yarim paketten azicik fazla cubuk kraker

ogle
Suzme mercimek 1 kase
1 kase sebze yemegi
2 kasik makarna
2 minik ekmek

ara
Kuruyemis karisimimm

aksam
Tavuk izgara 2 parca
Yarim tabak lahana yemegi
1 dilim tb ekmegi

2.5 su 20 dk yuruyus
Afiyet ola tatlis bence gayet guzel oglenki 2 minik ekmek ne ola kii iki lokma ekmekse iyii:KK53::anneadayı:

Menüm
Sabah 1 çay kaşığı tarçınlı bal nescafe spora enerji

Kahvalti: 1 dilim tahilli ekmek, 1 bucuk az yagda baharatli yumurta ve kahvaltılıklardan azar azar
Öğle: 2 tatli kaşığı chia, 2 yemek kaşığı yulaf,1 kaşık yogurt, yarim elma, 1 minik kivi, 1 ceviz az kuru üzüm(yulaf ve chiayi suyla pisirdim soğuyunca yogurt ve meyveleri ekledim tarcin serpip yedim)
Aksam: 4 dolu kaşık pirasa, 4 silme kaşık mantar sote, yogurt, salata, aci biber

Spor
37 dk twist shape stepper
IMG_6840.webp IMG_6841.webp IMG_6842.webp
Resimdekiler(karinda dinlenme günüm)
50 thigh master
Lastikle göğüs çalışma
Soguma

Ohumasam:sus:olmas mi:sus:
oluyyyy bebissss ben ohudumm onemli muhimmm bisi yohk:D

Ayy belli olmuyo ki kiz kimi cok aliyo kimide az aliyo bence bunyeye bağlı:silah:
kizda bir zayiftir bir zayiftir tel kadar o nasil o kadar kilo almis inanamadim ki daha yolun yarii son aylarda geliyor asil kilolar:olamaz: cok tirsiyimmm:rolleyes:

Afiyet ola tatlis bence gayet guzel oglenki 2 minik ekmek ne ola kii iki lokma ekmekse iyii:KK53::anneadayı:
Sence yarin eksi cikabilcemm mii:KK53:
Iki lokma ekmek sayilabilir iki koca lokmali ekmekk veya 4 kucuk lokmali ekmekkk :olamaz:

16.subat.2017 menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
1 yemek kasigi tulum peyniri
1 dilim kepek ekmegi
Koca bir kupa yesilcay
Ara 1 fincan sekersiz turk kahvesi
Oglen
5 yk pirasa
Tursu
Aksam
5 yk etli nohut
Salata
1 bardak ayran
Su 2 litre olur
Spor. No
Cok guzel menuu

Menüm
Sabah 1 çay kaşığı tarçınlı bal nescafe spora enerji

Kahvalti: 1 dilim tahilli ekmek, 1 bucuk az yagda baharatli yumurta ve kahvaltılıklardan azar azar
Öğle: 2 tatli kaşığı chia, 2 yemek kaşığı yulaf,1 kaşık yogurt, yarim elma, 1 minik kivi, 1 ceviz az kuru üzüm(yulaf ve chiayi suyla pisirdim soğuyunca yogurt ve meyveleri ekledim tarcin serpip yedim)
Aksam: 4 dolu kaşık pirasa, 4 silme kaşık mantar sote, yogurt, salata, aci biber

Spor
37 dk twist shape stepper
Eki Görüntüle 1954928 Eki Görüntüle 1954929 Eki Görüntüle 1954930
Resimdekiler(karinda dinlenme günüm)
50 thigh master
Lastikle göğüs çalışma
Soguma
Cokkk gizellll

Bibiss sen sadece fizigini buraya atsan ben cok mirak ediyomm dehset spor ve saglikki beslenme yapisinnn masallahhh

Back
X