- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #181.621
bibissss bende de cok utuuu var ne olcek bunlarrTatlikoooooeşim ise gidicek de utu falan yaptimm ev isleri is guc bebek sen napisin
ayy ins tekmek yemek istirimmmYaaaaaaa ah şu aileler yaaaaaaaaa en iyisi hc karistirmamak bazilari fena oluyor
Insallah cnm zamanla geceleri sadece zaten.
Dogruu cnmmmm :) okdr bunaldim ki kistan hersey batiyo agri sizi :)
Yaa oyle dusunme canim onu bizde duaunuyoduk tabi ki ama sonucta sanci, kanama gibi seyler olmuyor endiselencek birsey yok tekmeler baslayinca endisen gecer azicik :) yaa iste anne olmak boyle
ben zayiflayinca yiyom yiyom almiyom diye hava atcam hahah
Yaa ins cikolata yicem hareketlenecek bebikim hissedecemİyidir bebegim evham yapma hep iyi düşünzaten 3 bucuk ayda kipirdaninca anlarsin hep hissedersin karninda daha rahat eder icin gitmiyoz biz hep burdayik beybi burasi kilo vermekten daha farkli arkadaş olduk artik
Benim kiz erken uyyo canim oyle aliştirdim artik öğlen uykusuna yatmiyo yatirsam bile uyumuyo bende aksam uyku saatini erkene aldim 7 bucukda yatiyo masal falan anlatıyorum ben gidiyorum o yatii uyyana kadar 8 8 bucuk oluyo saat zaten
AYY valla bende yaaabu hafta bende artı olabilirim
ne olacak acaba yarın çok merak ediyrummm
ayyy insan o heyecanlahahahaBenimde sözümde gözlerim kararıyodu öyle hissettim aç olduğumu
Haftaya görelim seni kaptan
temamdııırrrEvet canim 69 a cektim hedefimi sonra bi ayar daha vericem ama bi 69u goreyimde ins
vvaaaayyyyy cok tebrikler kuzuuuummmayyy çok mutluyum kizlarbütün derslerden gecmisim açıklandı bugün
Hadi gözün aydın canım..ayyy çok mutluyum kizlarbütün derslerden gecmisim açıklandı bugün
Ben listede miyim kaptancımtemamdııırrryarının listesini hazırlıyorumda
senad canm sen ekside misin bu hafta? ona göre listeye eklicem
Tebrik ediyorum seni bravoooayyy çok mutluyum kizlarbütün derslerden gecmisim açıklandı bugün
artıda değilsen listedesin kuzummmBen listede miyim kaptancım
Eksideysen kaptan seni listeye alicakmis cnimBen listede miyim kaptancım
Geçen haftaya göre eksideyim canım..artıda değilsen listedesin kuzummm
teşekkür ederim canımTebrik ediyorum seni bravooo
Tebriklerayyy çok mutluyum kizlarbütün derslerden gecmisim açıklandı bugün
Eksideyim en kötü ihtimalle yarın 68.7 çıkarımtemamdııırrryarının listesini hazırlıyorumda
senad canm sen ekside misin bu hafta? ona göre listeye eklicem
Eksideyim en kötü ihtimalle yarın 68.7 çıkarım
O zaman listedesin beybiii hadi bakalimGeçen haftaya göre eksideyim canım..
O zaman sende listedesiinnnnEksideyim en kötü ihtimalle yarın 68.7 çıkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?