- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #181.661
Wuuuuu supersin gizzzzzz.. benim hic boyle yetenkklerim yohkkkHee bek guzel yapiyommm
Ama sen çalışıyosun kuzum ben hep evdeyim deneye deneye ogreniyorum eminim sende cok guzel seyler yapiyosundurWuuuuu supersin gizzzzzz.. benim hic boyle yetenkklerim yohkkk
Yok tatlis cekmediii normalde tatli siwerim amma cekmiyoo simdikkk. Canimmm duzlu cekiyii manti cekiyiAma sen çalışıyosun kuzum ben hep evdeyim deneye deneye ogreniyorum eminim sende cok guzel seyler yapiyosundurayy canin cekmedi dimi kizz umutuyom ben yaziveriyom oyle
Azıcık fazla ne kadar oluyo kuzumMenum
sabah
Yarimdan azicik fazla ev pogacasi (ekmek kalmamisti)
4 dilim beyaz peynir
7 zeytin karisik
ara
4 cizi
Yarim paketten azicik fazla cubuk kraker
ogle
Suzme mercimek 1 kase
1 kase sebze yemegi
2 kasik makarna
2 minik ekmek
ara
Kuruyemis karisimimm
aksam
Tavuk izgara 2 parca
Yarim tabak lahana yemegi
1 dilim tb ekmegi
2.5 su 20 dk yuruyus
Kiiizz 9 aylıkken ne olur o çok değil miKizlar bir tanidigim var 25. Haftasinda 16. Kilodan gidiyo
Begendiimmm kuzuumm çok dengeli olmuss16.subat.2017 menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
1 yemek kasigi tulum peyniri
1 dilim kepek ekmegi
Koca bir kupa yesilcay
Ara 1 fincan sekersiz turk kahvesi
Oglen
5 yk pirasa
Tursu
Aksam
5 yk etli nohut
Salata
1 bardak ayran
Su 2 litre olur
Spor. No
Dimitri güzel menüler paylasiyosunnnMenüm
Sabah 1 çay kaşığı tarçınlı bal nescafe spora enerji
Kahvalti: 1 dilim tahilli ekmek, 1 bucuk az yagda baharatli yumurta ve kahvaltılıklardan azar azar
Öğle: 2 tatli kaşığı chia, 2 yemek kaşığı yulaf,1 kaşık yogurt, yarim elma, 1 minik kivi, 1 ceviz az kuru üzüm(yulaf ve chiayi suyla pisirdim soğuyunca yogurt ve meyveleri ekledim tarcin serpip yedim)
Aksam: 4 dolu kaşık pirasa, 4 silme kaşık mantar sote, yogurt, salata, aci biber
Spor
37 dk twist shape stepper
Eki Görüntüle 1954928 Eki Görüntüle 1954929 Eki Görüntüle 1954930
Resimdekiler(karinda dinlenme günüm)
50 thigh master
Lastikle göğüs çalışma
Soguma
Ay ben satın baklava seviyimmm ama annemden güzel yapıyo onunkini de seviyomEşim baklava istedi yapacam biraz sonrayarina yirik dedi coh da seviyom ev baklavasini yapinca da yirim ben yalan soylemeyim bi şok yaparim
Aha kacamak yapmisin ilk defa gördümMenüm..
Sabah: bir yumurta, peynir, bir dilim tb ekmeği..
Akşam: bir tabak pırasa, bir kase yoğurtlu kırmızı biber, bir çatal helva..
Kuzu sporlarini ekle hee bak sen güzel spor yspiyonSpor olarak yürüyüş plates ve zumba yaptım
Dolabı açınca bir süre bakıştık dayanamadım yedim bir çatalAha kacamak yapmisin ilk defa gördüm
Dimitri mi o ne gizDimitri güzel menüler paylasiyosunnn
Yapsana kiz büyük açamiyosan küçük al bezelerini yap kolay aslinda mantii yii bebisin cani cehmisYok tatlis cekmediii normalde tatli siwerim amma cekmiyoo simdikkk. Canimmm duzlu cekiyii manti cekiyiben pek guzel yapamirirmm
Ayy ben kolay kolay herkesin baklavasini sevmem evde yapilanin ama ben incecik yaparim hazir gibi oluyo ayni hatta gizilAy ben satın baklava seviyimmm ama annemden güzel yapıyo onunkini de seviyom
Bu hafta eşim oglen gidiyo aksam yemeklerinde evde olmii bende onu degerlendiriyom hep hafif seyler yapiyom aksamaDimitri güzel menüler paylasiyosunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?