Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

acliktan hep cnm. Beslenmenibguzel yap spora enerjin olsun. Beslenmen duzensiz olursa Allah korusun kotu sonuclar dogurabilirr :bicak:

Ayyy cnm senin adina coooooookkkkkk sevindimmmm hadiiii gozun aydinnnnnnnnnnnnnnnn:halay:
teşekkür ederim kuzum :KK15:
bende bendee türk filmi repliği gibi oldu :KK45:

Kizlar bir tanidigim var 25. Haftasinda 16. Kilodan gidiyo :KK57:
hay maşallah :oha:her hangi bi rahatsızlığı yoksa çok fazla almış

Eşim baklava istedi yapacam biraz sonra:KK17:yarina yirik dedi:KK17:coh da seviyom ev baklavasini:KK17:yapinca da yirim ben:KK53:yalan soylemeyim:KK53:bi şok yaparim:olamaz:
bende bayılırım hazır baklava 1 2 tane anca yerim ama ev baklavası 1 tabak ossun yirim:KK45:Yengem çok güzel yapar benimde bayramda seyranda gittikmi yerdik onunkinden pek güzel olardi :KK53: benim anamda bilmiyi bende bilmiyim bayadir yemedim :deli:belki 2 sene oldu

teşekkür ederim kuzum :KK15:

bende bendee türk filmi repliği gibi oldu :KK45:

hay maşallah :oha:her hangi bi rahatsızlığı yoksa çok fazla almış

bende bayılırım hazır baklava 1 2 tane anca yerim ama ev baklavası 1 tabak ossun yirim:KK45:Yengem çok güzel yapar benimde bayramda seyranda gittikmi yerdik onunkinden pek güzel olardi :KK53: benim anamda bilmiyi bende bilmiyim bayadir yemedim :deli:belki 2 sene oldu
Ben hazir baklavada cok severim kizzz baya yerim yedim mi ama esim cok seviyo ev baklavasi bayadr söylüyodu iyi yapim dedim:KK45: benim annemde pek yapamaz baklava kvdem de baska tatlilarini yedim ama baklava hic gormedim yaptigini :confused: ben internetten izledim ilk yaptigimdan beri hep guzel oldu senede 2 3 anca yapiyom ama :hamarat:

menüm
sabah
1 peynirli omlet 1 dilim ekmek 3 zeytin 1 çay kasigi bal yarım kk beyaz peynir domates maydanoz dere otu
öğlen
6 yk mantar kavurmasi 3 yk yoğurt 1 dilim ekmek
akşam
6 yk tavuk sote 2 yk bulgur pilavı 3 4 yk yoğurt
su 2 2.5 a tamamlarim
spor kuzumu uyutuyorum birazdan sekercigimin dediği egzersizlerden yapicam

Sabah:1 kahve
Ogle:1 kase çorba 1 köfte 2 kasık yoğurt

Aksam: 2 kase çorba 4 hamsi salata

Bugün hiç ekmek yemedimmmmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
2litre şu 30dk sabah işe yürüyüş 30dk evde spor

Bizde bi bayramlarda yapılıyor sizde normal de de mi yapılıyor beybi:KK8: annem bazen yapmaz bile başka tatlilar deniyo :KK70:
Ben bayram harici her zaman yapabilirim:D bayramda gezdigimiz icin yapmiyom ben esimin falan cani isterse yapiyom ama cok nadir:KK53:

Ayy eşim aradi yorulursan zor gelirse yapma dedi bende tamam yapmayim dedim hemen:D:D:D :oha:napim zaten belim agri bugun baska zaman yirink dedim:KK53:

Menüm..
Sabah: bir yumurta, peynir, bir dilim tb ekmeği..
Akşam: bir tabak pırasa, bir kase yoğurtlu kırmızı biber, bir çatal helva..
afiyet olsun cnm guzel 1 catalcik helva superr

Yapsana kiz büyük açamiyosan küçük al bezelerini yap kolay aslinda mantii yii bebisin cani cehmis:dua: yada annen veya kvden yapsın :anneadayı:
Hic elde acmayi denemedim be Kuzu benim anneler bu mantiyi yapamiy yaslilar :(
Baklava konusunda hakkimi yidirtmem:KK8: gecen aylarda yaptigim baklavanin resmini atardim ama hamis var aramizda:KK8:
Att bekliyimmmmm merak ettim heves edersem alir kocisim kosturturum onu :D

menüm
sabah
1 peynirli omlet 1 dilim ekmek 3 zeytin 1 çay kasigi bal yarım kk beyaz peynir domates maydanoz dere otu
öğlen
6 yk mantar kavurmasi 3 yk yoğurt 1 dilim ekmek
akşam
6 yk tavuk sote 2 yk bulgur pilavı 3 4 yk yoğurt
su 2 2.5 a tamamlarim
spor kuzumu uyutuyorum birazdan sekercigimin dediği egzersizlerden yapicam
Guzel cnm afiyet olsun
Sabah:1 kahve
Ogle:1 kase çorba 1 köfte 2 kasık yoğurt

Aksam: 2 kase çorba 4 hamsi salata

Bugün hiç ekmek yemedimmmmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
2litre şu 30dk sabah işe yürüyüş 30dk evde spor