- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #181.681
Ayy iyi bi catalla durmussun ben baslayinca devami geliiiyiirrDolabı açınca bir süre bakıştık dayanamadım yedim bir çatal![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy iyi bi catalla durmussun ben baslayinca devami geliiiyiirrDolabı açınca bir süre bakıştık dayanamadım yedim bir çatal![]()
Ay ben dolaba bile yaklasamiyorum artikDolabı açınca bir süre bakıştık dayanamadım yedim bir çatal![]()
Dimik yazcaktim Dimitri olmuş ama güzel olmuşDimitri mi o ne giztisikkirlir keptin
kilo vermesemde vazgecmiyorim
![]()
teşekkür ederim kuzumacliktan hep cnm. Beslenmenibguzel yap spora enerjin olsun. Beslenmen duzensiz olursa Allah korusun kotu sonuclar dogurabilirr
Ayyy cnm senin adina coooooookkkkkk sevindimmmm hadiiii gozun aydinnnnnnnnnnnnnnnn![]()
bende bendee türk filmi repliği gibi olduÇok mesudum![]()
hay maşallahKizlar bir tanidigim var 25. Haftasinda 16. Kilodan gidiyo![]()
bende bayılırım hazır baklava 1 2 tane anca yerim ama ev baklavası 1 tabak ossun yirimEşim baklava istedi yapacam biraz sonrayarina yirik dedi
coh da seviyom ev baklavasini
yapinca da yirim ben
yalan soylemeyim
bi şok yaparim
![]()
Hee valla gizil olduDimik yazcaktim Dimitri olmuş ama güzel olmuş![]()
![]()
Ben hazir baklavada cok severim kizzz baya yerim yedim mi ama esim cok seviyo ev baklavasi bayadr söylüyodu iyi yapim dedimteşekkür ederim kuzum
bende bendee türk filmi repliği gibi oldu
hay maşallahher hangi bi rahatsızlığı yoksa çok fazla almış
bende bayılırım hazır baklava 1 2 tane anca yerim ama ev baklavası 1 tabak ossun yirimYengem çok güzel yapar benimde bayramda seyranda gittikmi yerdik onunkinden pek güzel olardi
benim anamda bilmiyi bende bilmiyim bayadir yemedim
belki 2 sene oldu
Kendini mi övüyosun senAyy ben kolay kolay herkesin baklavasini sevmem evde yapilanin ama ben incecik yaparim hazir gibi oluyo ayni hatta gizil![]()
Baklava konusunda hakkimi yidirtmemKendini mi övüyosun sen![]()
Bizde bi bayramlarda yapılıyor sizde normal de de mi yapılıyor beybiBaklava konusunda hakkimi yidirtmemgecen aylarda yaptigim baklavanin resmini atardim ama hamis var aramizda
![]()
4 hamsi yetti mi..ekmek için bravo çok karatay gördüm seni :)Sabah:1 kahve
Ogle:1 kase çorba 1 köfte 2 kasık yoğurt
Aksam: 2 kase çorba 4 hamsi salata
Bugün hiç ekmek yemedimmmmm
2litre şu 30dk sabah işe yürüyüş 30dk evde spor
2 kase çorba olunca yetti kuzumm valla4 hamsi yetti mi..ekmek için bravo çok karatay gördüm seni :)
Ayy ellerine sağlık tatlım..ben de bayramdan bayrama yaparım ama güzel olur yani..Baklava konusunda hakkimi yidirtmemgecen aylarda yaptigim baklavanin resmini atardim ama hamis var aramizda
![]()
kiz 1 butun yazmaya elim varmadi yimedim butunn ayirdim bir parcaaAzıcık fazla ne kadar oluyo kuzumbeğendim cizilere devam
![]()
Ayy takip etvimmm cok merak ediyommm 16 kg ne dimekkKiiizz 9 aylıkken ne olur o çok değil mi![]()
Ben bayram harici her zaman yapabilirimBizde bi bayramlarda yapılıyor sizde normal de de mi yapılıyor beybiannem bazen yapmaz bile başka tatlilar deniyo
![]()
Seninde ellerine saglik canimmAyy ellerine sağlık tatlım..ben de bayramdan bayrama yaparım ama güzel olur yani..
afiyet olsun cnm guzel 1 catalcik helva superrMenüm..
Sabah: bir yumurta, peynir, bir dilim tb ekmeği..
Akşam: bir tabak pırasa, bir kase yoğurtlu kırmızı biber, bir çatal helva..
Hic elde acmayi denemedim be Kuzu benim anneler bu mantiyi yapamiy yaslilarYapsana kiz büyük açamiyosan küçük al bezelerini yap kolay aslinda mantii yii bebisin cani cehmisyada annen veya kvden yapsın
![]()
Att bekliyimmmmm merak ettim heves edersem alir kocisim kosturturum onuBaklava konusunda hakkimi yidirtmemgecen aylarda yaptigim baklavanin resmini atardim ama hamis var aramizda
![]()
Guzel cnm afiyet olsunmenüm
sabah
1 peynirli omlet 1 dilim ekmek 3 zeytin 1 çay kasigi bal yarım kk beyaz peynir domates maydanoz dere otu
öğlen
6 yk mantar kavurmasi 3 yk yoğurt 1 dilim ekmek
akşam
6 yk tavuk sote 2 yk bulgur pilavı 3 4 yk yoğurt
su 2 2.5 a tamamlarim
spor kuzumu uyutuyorum birazdan sekercigimin dediği egzersizlerden yapicam
Bol corbali menu olmus afiyet ossun cik iyiiSabah:1 kahve
Ogle:1 kase çorba 1 köfte 2 kasık yoğurt
Aksam: 2 kase çorba 4 hamsi salata
Bugün hiç ekmek yemedimmmmm
2litre şu 30dk sabah işe yürüyüş 30dk evde spor
Kiz ne fenasin bana da esim ule der kiyamam ben ona yaparimm tabi bemimki basit seylerAyy eşim aradi yorulursan zor gelirse yapma dedi bende tamam yapmayim dedim hemen![]()
napim zaten belim agri bugun baska zaman yirink dedim
![]()