- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #181.961
Koca popo iyi olarr
Oo pilav yapabiliyinn al bi hamarat hatun dahaOrtada ki ben ahands hahahahaah
hee anladm cnmmmm asprni kapicigelince soylucem yoksa aksam esjme aldircam. Gunes var ama hava soguk kuzumu yurutmiyim smdi eczaneye kadar.
Acaba icmesemde pazardan sonrami olsam mevlutte pilavis kesjn ben yaparim nasil ugrascam reglken amaan
Sagol cnmmm sizede masallahhBende cok inaniyorum ona o minnacik ama herseyi hissediyor nasil hamilelik gecerse oyle yasantisina yansiyor ne guzel gezgin aile sevgi dolu aile ommussunuzz masallah Rabbim nazarlardan korusunnn
Haklisin cnm guzel seyler dusunmek en guzeli cok sukur lekenlenmeler falan yok sadece doktor dediya kalp atisi nedensiz durabiliyor o kafama takilmis ne bilim hassasta oluyozya hormanlarda degisiyo hep onlardan oturuuu
kizz pilav yapmakta ne varrrr
Oo pilav yapabiliyinn al bi hamarat hatun daha
Eevet yaa oylee bi hata yapmisim affedin cok heyecanlandim kilo verince
Vuu kizz pilavcii gelin becerikli gelin. Elti ya ondan ole olmusturSagol cnmmm sizede masallahh
O doktr mabyakmi oyle niye diyokikorkma sen tatlimmm
kizz pilav yapmakta ne varrrrhemide pilavim super olur ovmeden olmaz.
Mevlut pilavlarina basladim ahahahaha
Kayinpdern 7sinde ben yapiyodum eltim sok oldu kendisi annemden buyuk olurgorumceme sen yapsana dedi benden emin olamadi zaar yada gisgandi oyle huylari var b3nde ne olmus dedim benim pilavm guzeldir sonra yaptim herkes bayildi kendileride cok guzel olmusss kbkma beni yanlis anlamadin dimi ben mevlut pilavi diye korktum dedi rahat ol panpa dedim
Analiz kotumu kiz ben anlamadimAy ben geriiii doneli ne kadan oldu zati bayilazamneyse bidaha ki analizlere artik
Ayy evet hiç beklemiyordum.doğumgünü haftasıydı.kebaplar pastalar derken kilo alırım zannediyordum ama dengelemişim demek kicanım yine son haftada vermişsin kilo
Boy 1.60 59-60 olmak yeter banaGunaydin canimmmboyun kaçti senin canim 62yi korucak msn yoksa daha inmek istiyo msn
hiç siyah pantolonum yokkkkBen komple siyahyuksek bel siyah pntln kisa siyah ust siyah topuklu bot yada xizme kac tane siyah pntlnm vaa ceketlerim hirkalarm hepsi siyah
Bilmiyorum suan gogsum patlicakhahahaahahhahaba
accik Ozguvenli ol
tatlım tm üzülme öyle yapmakaptinn canim listeyi bulamadim acil isim varr
Gecen hafta 76
Bu hafta 76,7
%0,92
Uzgunum bir ileri bir geri
Canim saba cok zahmet olucak isim cok acil misafitler varr
cok teşekkür ederiz inşallah bi sonraki dönem daha iyi olcazMerhaba 14. takımcım,
482 - 504 etapları arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-38#post-50172007
Ne yazık ki geçer not alamadınız. Bir sonraki analiz döneminde başarılar dilerim.
wuuu 3. olmuşumAnalize baktim birinci olmusum rakibemhtc71 de 2. Olmus basarilara doymuyoruz.
Hahahaha oyleyimVuu kizz pilavcii gelin becerikli gelin. Elti ya ondan ole olmustur
Yalniznozguveninnn tavan yapmis kiz masallah mevlutlerin pilavci hamarat gekini
Iyle soyledi doktor hatta biraz gec soyledi lalp atislariji gordugunu o an cok korktuk esimle sonra bi rahat nefes aldik ama ekledi nedensiz kalp atisi durabiliyor diye acaba didim gormedide mi biyle diyor sonra diyorum gormese niye risk alsin dimi oyley bana bisi olsa sorumlu olmicak mi cok memnun kalmadim doktordan sanki degisirim belki hic sevmiyom doktorlari hastaneleri varya Allah dusurmesin ozelide begenmim
Yok kiz bir etapdan oburune kadr verilen kiloAnaliz kotumu kiz ben anlamadim
aa niden yok ben cok siverimhiç siyah pantolonum yokkkk
54 olunca gelcek o özgüven yazın herkes şok olcak montolar cıkınca
bana bak her sat bası buraya gel iyiyim diye yaz tm mı korkutma beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?