Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy rabbim olmayana versin 2 sene var en az
Kizlar bebisimin iyi olup olmadigi konusu beni endiselendiriyor korkuyom
yaa sacmalama cnmmmmm bisey olsa anlasiliyonlutfen kotu seyler dusunme bak susamin anlar. iyidir kuzucuk merak etme sennnn

Bak nasil bildim gezgin hamis seni
Verdihiniz bilgiler onerilerle beslenmeme dikkat ediyom saglikli seyler yemeye calisiyorumm ve aklima gelen herseyden de abartmamak kosuluyla yiyomm simdilik pis bogazimi tutabiliyom
sen benim menuleri begenmiyinmi hic yorum yapmiyinn

Ayy rabbim olmayana versin 2 sene var en az
yaa sacmalama cnmmmmm bisey olsa anlasiliyonlutfen kotu seyler dusunme bak susamin anlar. iyidir kuzucuk merak etme sennnn
Aminn cmm. Haklisin arasi cok yakin olunca cok zorluyor ama benim icin iyi olurduuu
Dusunmemeye calisiyorum aslinda ama aklima geliyor beklemekte ne zormus 3 hafta kisa geliyordu ama baya zaman var hayirlisiyla guzel haberler alirim ins 2. Randevudaa da

Hamileyken gezgindik dogurdum gene gezgin cocugumda bize cekti hahaha
Hamileyken hareketliydi smdide cok hareketli. Hamileligimde sakin gecirdim cok sukur kizim masallah sevgi dolu bence hamileliktr yasadiklarin yediklerm hersey bebegi etkiliyo.

Bakiyorum bazen canm kotu gelmedi hc gozume dikkat ederm artk
az dayan 16 20 haftaya kadar bunlari hepimiz yasadik korku salma icine. Kotu olsa emin ol anlarsn. Allah korusun kanama olur lekelenme olur ozaman olsa neyse hatta bazilarnda oluyo ama yerlesme kanamasi bile oluyo. Oyuxden lutfen uzulmee

ay ben denemedim ki hiç bi ara papatya çayını duymutum denedm bende şişkinlik yaptı

Ortada ki ben ahands hahahahaah
ay ben denemedim ki hiç bi ara papatya çayını duymutum denedm bende şişkinlik yaptı
hee anladm cnmmmm asprni kapicigelince soylucem yoksa aksam esjme aldircam. Gunes var ama hava soguk kuzumu yurutmiyim smdi eczaneye kadar.
Acaba icmesemde pazardan sonrami olsam mevlutte pilavis kesjn ben yaparim nasil ugrascam reglken amaan

ay bilemedim bekle az daha madem hafta sonu geçsin bu kadar beklemişin

ayy baştan aşağı siyah gitmek ne güzel oluyooo üstünede renkli uzun bi hırka
Ben komple siyah yuksek bel siyah pntln kisa siyah ust siyah topuklu bot yada xizme kac tane siyah pntlnm vaa ceketlerim hirkalarm hepsi siyah
ay bilemedim bekle az daha madem hafta sonu geçsin bu kadar beklemişin
Bilmiyorum suan gogsum patlicak hahahaahahhahaba
bende öyleyimde kendime konduramıyom
accik Ozguvenli ol

Bende cok inaniyorum ona o minnacik ama herseyi hissediyor nasil hamilelik gecerse oyle yasantisina yansiyor ne guzel gezgin aile sevgi dolu aile ommussunuzz masallah Rabbim nazarlardan korusunnn

Haklisin cnm guzel seyler dusunmek en guzeli cok sukur lekenlenmeler falan yok sadece doktor dediya kalp atisi nedensiz durabiliyor o kafama takilmis ne bilim hassasta oluyozya hormanlarda degisiyo hep onlardan oturuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…