- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #181.941
Ayy rabbim olmayana versin 2 sene var en azAyyy ne guzel olur@SekerPancari71 i tarafima alamadim sen gel giiiii bibislerimizi birlikte buyuturussssss kiskan beniii
Kesinlikle ondan regl in gecikti insani cok zorluyor bombik gibi oluyor insan kendine masaj yap gobusune falan bana faydasi olyyordu
yaa sacmalama cnmmmmm bisey olsa anlasiliyonlutfen kotu seyler dusunme bak susamin anlar.Kizlar bebisimin iyi olup olmadigi konusu beni endiselendiriyor korkuyom
Bak nasil bildim gezgin hamis seniCalismayi biraktim zaten evdeydim aslinda ilk zamnlar uyku hali uzaniyodm aslinda ama yani ben biraz cok gezerdim mesela 9 ayda fuara fln giidiyodumbana yorum yapiyolardi yeter disarda dogurcan diye ama bebis buyudugunde dedigi ggibi canm gece durum cekiyodu tatli xekiyodu yiyodum mesela ama bebise gidiyodu sanirm.
yani sadece gobegim vardi 9aylikken yururken bile yavas yavas degildim normaldim yani cok sukur sadece gezerken alttan baski yapardi o kotuydu ikidebr wc nerdeeeeee diyodumhahaha insallah kuzum sende guzel bir hamilelik gecirirsin. Kiloya takil ama cok takilma beslenmeni etkilemsn bazi seyler elinde olmayabiliyo.
Aminn cmm. Haklisin arasi cok yakin olunca cok zorluyor ama benim icin iyi olurduuuAyy rabbim olmayana versin 2 sene var en az
yaa sacmalama cnmmmmm bisey olsa anlasiliyonlutfen kotu seyler dusunme bak susamin anlar.iyidir kuzucuk merak etme sennnn
Bu ne gizz koca popolular sizi
Siyah en sevdigimmahahahahagecelik siparişi geçen ay virdimmm cok güzel b gecelik aldım siyah sabahlığı falanda var
Koca popo iyi olarrBu ne gizz koca popolular sizi
Hamileyken gezgindik dogurdum gene gezgin cocugumda bize cektiBak nasil bildim gezgin hamis seni
Verdihiniz bilgiler onerilerle beslenmeme dikkat ediyom saglikli seyler yemeye calisiyorumm ve aklima gelen herseyden de abartmamak kosuluyla yiyomm simdilik pis bogazimi tutabiliyom
sen benim menuleri begenmiyinmi hic yorum yapmiyinn
az dayan 16 20 haftaya kadar bunlari hepimiz yasadik korku salma icine. Kotu olsa emin ol anlarsn. Allah korusun kanama olur lekelenme olur ozaman olsa neyse hatta bazilarnda oluyo ama yerlesme kanamasi bile oluyo. Oyuxden lutfen uzulmeeAminn cmm. Haklisin arasi cok yakin olunca cok zorluyor ama benim icin iyi olurduuu
Dusunmemeye calisiyorum aslinda ama aklima geliyor beklemekte ne zormus 3 hafta kisa geliyordu ama baya zaman var hayirlisiyla guzel haberler alirim ins 2. Randevudaa da
Asla kacmazyeriz affetmeyiz
Siyah tutkusu bendede var ya kilolu olmasamda zayfta olsam ben siyahtan vazgecmem helede kisinSiyah en sevdigimmsaten mii
ay ben denemedim ki hiçInsallah dedigin gibi olur yaa kuzenm 28 haftada galiba 6 almis duyduguma gore.
Ben 35. Haftaya kadar 6 kiloyla devam ettim 36 37 38 de 4.5 falan cunku bebek vok buyuyo oyuzden.
Bide sen simdi 3 ayi atlattikdan sonra bebek senden somurcek ya sen yiyince ona gidicek zamanla anlarsn
soylermisn
yok tüllü tüllüSiyah en sevdigimmsaten mii
Ortada ki ben ahands hahahahaah
hee anladm cnmmmm asprni kapicigelince soylucem yoksa aksam esjme aldircam. Gunes var ama hava soguk kuzumu yurutmiyim smdi eczaneye kadar.ay ben denemedim ki hiçbi ara papatya çayını duymutum denedm bende şişkinlik yaptı
O ben zati bel ince popis yerinde hahaah
ayy baştan aşağı siyah gitmek ne güzel oluyooo üstünede renkli uzun bi hırkaSiyah tutkusu bendede var ya kilolu olmasamda zayfta olsam ben siyahtan vazgecmem helede kisin
ay bilemedim bekle az daha madem hafta sonu geçsin bu kadar beklemişinOrtada ki ben ahands hahahahaah
hee anladm cnmmmm asprni kapicigelince soylucem yoksa aksam esjme aldircam. Gunes var ama hava soguk kuzumu yurutmiyim smdi eczaneye kadar.
Acaba icmesemde pazardan sonrami olsam mevlutte pilavis kesjn ben yaparim nasil ugrascam reglken amaan
bende öyleyimde kendime konduramıyomO ben zati bel ince popis yerinde hahaah
Ben komple siyahayy baştan aşağı siyah gitmek ne güzel oluyooo üstünede renkli uzun bi hırka
Bilmiyorum suan gogsum patlicakay bilemedim bekle az daha madem hafta sonu geçsin bu kadar beklemişin
bende öyleyimde kendime konduramıyom
Hamileyken gezgindik dogurdum gene gezgin cocugumda bize cektihahaha
Hamileyken hareketliydi smdide cok hareketli. Hamileligimde sakin gecirdim cok sukur kizim masallah sevgi dolubence hamileliktr yasadiklarin yediklerm hersey bebegi etkiliyo.
Bakiyorum bazen canm kotu gelmedi hc gozume dikkat ederm artk
az dayan 16 20 haftaya kadar bunlari hepimiz yasadik korku salma icine. Kotu olsa emin ol anlarsn. Allah korusun kanama olur lekelenme olur ozaman olsa neyse hatta bazilarnda oluyo ama yerlesme kanamasi bile oluyo. Oyuxden lutfen uzulmee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?