- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #181.981
kız demee
bana bak her sat bası buraya gel iyiyim diye yaz tm mı korkutma beni
ahahahaha tamam tamam olursam regl seni opucrmmmmmkız demeeay yok bee normalde bile kalp krizi önlemek için hergün 1 aspirin için diyolar
olmazsan ööppppmicen miiahahahaha tamam tamam olursam regl seni opucrmmmmm
tebrik ederim canımAnalize baktim birinci olmusum rakibemhtc71 de 2. Olmus basarilara doymuyoruz.
benim vardı ama artık olmuyor çuval gibi olduhiç siyah pantolonum yokkkk
54 olunca gelcek o özgüven yazın herkes şok olcak montolar cıkınca
bende etrziye gitcm bi ara pantolonlar daraltılcaktebrik ederim canım
benim vardı ama artık olmuyor çuval gibi olduyaza doğru yenisini alicigimmm birsürü
benimkileri daratsak kurtarmazbende etrziye gitcm bi ara pantolonlar daraltılcakkıızz ne güzel duyguyms
ayy valla ne güzel olur küçük küçük bedenlerbenimkileri daratsak kurtarmazbelden daratsa bile komple bacaklarda da daralacak dursun yenisini alirim çok heesleniyorum bende yaza doğru deli gibi alışveriş yapicam
wuuu yürüyüş demekkkkanneme gecicem birazdan kızı doyurayim ordan da yürüyüşe
oh mis kendini yormadan yapHic halim olmamasina ragmen temizlik yaptim evi tirtemiz yaptimm geldimm. Simdi bir elma yidimm midem cok doluu hissedirimmm
yemek yeseydin kuzuuummHic halim olmamasina ragmen temizlik yaptim evi tirtemiz yaptimm geldimm. Simdi bir elma yidimm midem cok doluu hissedirimmm
ay opereeeeemmmmm.olmazsan ööppppmicen mii
aksamada kızımı uyuttum mu egzersizleri yaparımwuuu yürüyüş demekkkk
dısarda tam camları acıp temizlik yapcak hava var dimi bizm bura öyleay opereeeeemmmmm.
Bugun gunesi gordum ya enerjm tavaannnmmm
yavastan yavastan yaptimm kafam rahat etti valla sen napoin bibissssoh mis kendini yormadan yap
Tatkis yimek hic cnm istemedi boyle cok yersinde yediklerin midene oturur ya oyle hisseduyorum elma yedim sanki birascik rahatladimm gibiyemek yeseydin kuzuuumm
hem zayıflayıp hem sıkılaşıyoruzaksamada kızımı uyuttum mu egzersizleri yaparım
napim canim cadim uyandi onu doyurdum annemlere gecicem ordan yürüyüş e sonra yine evime geçerimyavastan yavastan yaptimm kafam rahat etti valla sen napoin bibissss
Tatkis yimek hic cnm istemedi boyle cok yersinde yediklerin midene oturur ya oyle hisseduyorum elma yedim sanki birascik rahatladimm gibi
Ablan napiyii keptinnn normal dogummu yaptiydiii bebis kizmiydiii irkek mmiiihem zayıflayıp hem sıkılaşıyoruz
bn ablama gitcem hafta sonu ordayım yegenlerim yorar beni yeterince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?