- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #182.021
Tatlim nasil uzulmeyim hem kg veremedim hem listeyi yarismayi etkiliyorum cok sagol destegin için sayfalari bi okuyum görüşürüz ne oldu liste acaba sonuncumu olduk iyimi kotumu merak ediyorum. .tatlım tm üzülme öyle yapma
bursa oylatBurasi neresi ben degisik yerleri cok severim ailecek severiz
Bursaya yolum duserse mutlaka ugrarim ozaman aklimizda olsun :)bursa oylattahta köprü var ordan karşıya geçiyosun kafelet var cok gizil yeşilliğe karşı çay
daha bildirim yapmayanlar var kuzumTatlim nasil uzulmeyim hem kg veremedim hem listeyi yarismayi etkiliyorum cok sagol destegin için sayfalari bi okuyum görüşürüz ne oldu liste acaba sonuncumu olduk iyimi kotumu merak ediyorum. .
Bursaya yolum duserse mutlaka ugrarim ozaman aklimizda olsun :)
disklfye olan hic gelemiyomudaha bildirim yapmayanlar var kuzumbelli olmadı
1 saat sonra işten cıkcm o zamana bakar beklicem
sen üzülme ugrasıyosun görüyoruz bizde yani yiyip yiyip almıyosun o kiloları
Netten ona bakiyodumay beybi orda kaplıcada var oteller falan var hatta ben düğünden sonra bi hafta sonu gitcem kısmetse dinlenmeye
gelemiyo diye biliyorum ben 3 hafta bildirim yapmayan diskalifiye oluyomuşdisklfye olan hic gelemiyomu
Netten ona bakiyodumvalla bende dusunebilrmm:) kacamak esimle :)
ne cekiyo canınBendenkacamak yapmak istiiimmm
Tatil gizzz tatil gacamaaaaane cekiyo canın
Siyah mi oluyom niye gizSekerPancarii sen niye bi tuhaf etiketleniyon öle siyah duruyo
kuzu ya ben pazartesi oruca başlıyayım diyorum malum yazdan kalan cok borc var ofiste kızlar tutcakmış bende tutarım. bu dukanı başka zaman yapsakkkk
Niiiiiiiii
Tatil gizzz tatil gacamaaaaa
İnceledimm wuuuwuuu 3. olmuşum@SekerPancari71
Usaklardaaaaahe öleeeesen nerde oturuyon bilmiyom ki
Bende cok severim zayifken bi ayri gizil oluyooSiyah tutkusu bendede var ya kilolu olmasamda zayfta olsam ben siyahtan vazgecmem helede kisin
tm olmuyomş oncekinde bn becerememişimSiyah mi oluyom niye giz
O zaman ben yapiyim kuzum cunku benim bi degisiklige ihtiyacım var hem diyette hem sporda ben yapimm bakarsin hem sende menulerime falan sonra ben yine yaparim seninle de kilom bitmezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?