- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #182.061
Ne diyim ki cnmmmmKuzum hafta ici ugramiyo diye oldu o yoksa 3 ü beklicektim
makara diyince aklima MAKARNA geldiBiliyorm kiz makara yapiyikk :)
İzine ayırdımNe diyim ki cnmmmmbisey diyemiyorummm
makara diyince aklima MAKARNA geldi
Ben ona sabah yazdimm cuma unutma diye ama.annesinde bilemiyorum isi var demekki cnm ben karismiyorum artik bu olaya hakeyti dayagimiİzine ayırdımama düzene girmeden gelmemeli bence konusursan söylersin kuzum
oofff evet yaaaAy Salçalı Kıymalı
Ben ona sabah yazdimm cuma unutma diye ama.annesinde bilemiyorum isi var demekki cnm ben karismiyorum artik bu olaya hakeyti dayagimiizin konusunda iyi yapmissin :) hahah merhametli kaptan
oofff evet yaaa
hahahahahaahaNe olursa olsun beş dk ayırıp selcan gibi hemen bildirip gidebilir bi tek ona demiyorum herkes için geçerli bu bundan sonra merhamet falan yok kimseye
beni tanıyan olmadı daha olsa söylerdiler herhalde uzaktan izlicek halleri yokgüzeldir memleketiimmm
pfff
Ah turkiyem heryeri ayri guzel.
Gezmeyi cok seviyorum yaaaaaaaaaistanbulummmm sahaneee gezgez doyamiyorum denizine bogazinaaa ah yazzz geeeeeeeel trafik hariic hahaha
Asprin ictimhakkimi helal et
palamutu para para dilimlet sonra misir unla kizartay pek severim .
Ama hamside olarrrr
Her baligi yiyemezsin diyecektim ama zaten biliymissin
M
munter 2 3 kere sordum soylemiyo nasil anlicaklarsa ben istanbuldaaaaaaanimmmmm nolmussssss uleeeeeen
@
Gizlaaa sanki yazinca saak die benim oldugum anlasilacakk diee yazamimmm korkimmmbende bursa gelin uleennn kaynana derdinden beni tanıyabilrler yalnız
hem zayıflayıp hem sıkılaşıyoruz
bn ablama gitcem hafta sonu ordayım yegenlerim yorar beni yeterince
ayy gecmisi okuyup anca gellebildim yemek yidik yeni oturdumOyss ip bejim icin minnak tatli cadiyiii
Masallah sana sporlar yuruyuslerrr skilasmalarr ohhh
Afiyet olsun cnm 50 dk yuruyus.mikemmel. bende gideyim koca gobusumu doyurayimmmmmayy anca gellebildim yemek yidik yeni oturdumbu arada 50 dakika yürüdüm
Gizlaaa sanki yazinca saak die benim oldugum anlasilacakk diee yazamimmm korkimmm
Ayrica sizin sehirler boyuk benimki bi aviccc
Menünü çok sevdim çok güzel maaşallahSabah ; iki haslanmis yumurta,kasar, yesillikler, zeytin, cay
Oglen 1 kivi, bir avuc fistik
Aksam; bir kase tarhana,5kasap kofte buyukkkk, 1 kase yogurt, bir porsiyon salata
2lt su
Bence çok güzel olmuş menün su be egzersiz de çok iyimenüm
sabah
1.5 yumurta 1 dilim ekmek kk peynir 4 zeytin domates
ara
1 portakal
öğlen
4 yk tavuk sote 2yk bulgur pilavı 2yk mantar
akşam
3 dilim palamut salata 2 lokma ekmek
su 2 litre
spor 50 dakika yürüyüş yaptım ve egzersiz yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?