Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İltifat ederken ayni zamanda gömdün beni Günaydın zayıf kız
Ivit ablam uyusun dedim sonuçta ben gidince bi daha uyuyamicak
Sevirem seni şokladim dün kendimi biliyin demi bu sefer degisik bi soklama denedim 5 den sonra bisey yemedim tutmadi bu daahajajajjjajahjajaj

Esim diyo ki her ay ayni seyi soyluyosun hahaahahahahahahahah aslinda imkansiz bisey ama benim bu korkularim adami.oldurecek
Ayy ayni ben yaa esim ciddiye almiyo artik ben dedigim zaman benimki gecikmiyo ya hic gecikince korkuyom yoksaa diyom boyle

Senin yuzunden bugun icmicem ya aman bana etkisi yok aksam.kv gitcem gece annemde.kaliriz sabah mevlute
Ugrasilmaz iyi olmim bari ama insallah degildir.
Kekik kaynatip ictigim zaman çabuk geliyo benim regl kiz bide onu dene bi tutam kuru kekigi kaynar suya at 2 dk kaynat icicelimmmm

Ayy ayni ben yaa esim ciddiye almiyo artik ben dedigim zaman benimki gecikmiyo ya hic gecikince korkuyom yoksaa diyom boyle
gahahahahahah aynen diyo ki her ay ayni seyy olsun insallah diyo hahahahah sanki oyle bi cabamiz varmjs gibi
Whatsppda annem yengem teyzem kuzenlerle grup var dedikodu grubu hahahahaahahah orda regl.olmadm diyorm.ya her ay diyolar ki yettin artik herkesle biktii

ben kimselere demem öyle seyleri zaten bana hamile misin diye de soramazlar :aaddjdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…