- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #182.141
İltifat ederken ayni zamanda gömdün beniAyy ne kadan hamarat bir gelingunaydin hanim kiz gizil saçlim selvi boylum bu olmadi pardon minnoşum
Benim hayatim olmus erken
Ay mevsimsel mi acaba herkeste aynı dert var bu araHayirrrr halaa tik yok
Senin yuzundenAy mevsimsel mi acaba herkeste aynı dert var bu ara
Esim diyo ki her ay ayni seyi soyluyosun hahaahahahahahahahahYoksasusam olabiler mi
Sevirem seniİltifat ederken ayni zamanda gömdün beniGünaydın zayıf kız
Ivit ablam uyusun dedim sonuçta ben gidince bi daha uyuyamicak
Ayy ayni ben yaa esim ciddiye almiyo artik ben dedigim zamanEsim diyo ki her ay ayni seyi soyluyosun hahaahahahahahahahahaslinda imkansiz bisey ama benim bu korkularim adami.oldurecek
Kekik kaynatip ictigim zaman çabuk geliyo benim regl kiz bide onu dene bi tutam kuru kekigi kaynar suya at 2 dk kaynat icSenin yuzundenbugun icmicem ya aman bana etkisi yok aksam.kv gitcem gece annemde.kaliriz sabah mevlute
Ugrasilmaz iyi olmim bari ama insallahdegildir.
gahahahahahah aynen diyo ki her ay ayni seyyAyy ayni ben yaa esim ciddiye almiyo artik ben dedigim zamanbenimki gecikmiyo ya hic gecikince korkuyom yoksaa diyom boyle
Ivit ya hamileysen aboooww yazin hamis hamis gezersin ortalardaSenin yuzundenbugun icmicem ya aman bana etkisi yok aksam.kv gitcem gece annemde.kaliriz sabah mevlute
Ugrasilmaz iyi olmim bari ama insallahdegildir.
Ahahahahah yine mi yaSevirem senişokladim dün kendimi biliyin demi bu sefer degisik bi soklama denedim 5 den sonra bisey yemedim tutmadi bu da ahajajajjjajahjajaj
O bana yaramadi kii yapmistimmKekik kaynatip ictigim zaman çabuk geliyo benim regl kiz bide onu dene bi tutam kuru kekigi kaynar suya at 2 dk kaynat icicelimmmm
kizzzzzzzz susssssssss tatil planlarm vaaaaaaarIvit ya hamileysen aboooww yazin hamis hamis gezersin ortalarda
gahahahahahah aynen diyo ki her ay ayni seyyolsun insallah diyo hahahahah sanki oyle bi cabamiz varmjs gibi
Whatsppda annem yengem teyzem kuzenlerle grup var dedikodu grubu hahahahaahahahorda regl.olmadm diyorm.ya her ay diyolar ki yettin artik herkesle biktii
Benim yaz planlarim içinde Kıralık ev aramak ve ev için eşya bakmak varO bana yaramadi kii yapmistimm
kizzzzzzzz susssssssss tatil planlarm vaaaaaaartemmuzda fethiyeyi bodrumu feth edicemmmmdmmmm dahaaa
Ben dirimben kimselere demem öyle seyleri zaten bana hamile misin diye de soramazlar :aaddjdj
Günaydın canım noldu hayirdiiirrrGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?