Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bizim evde bi ben tutarım oruç o yüzden babsmlar hiç anlamiyolar tutup tutmadigimi
Nisanlim biliyo bak ona tutmadigim zaman söylüyorum ay nisanlimin adını yazdiydim son anda farkettim sildim iyice desifre etcem kendimi

Anneme ramazan nedeniyle 1 kere dedim ertesi gün yemek hazirlamis gunduz babamlarla yedik onlarda tahmin etmistir haliyle şimdi soylemiyom bütün ramazan bana sahur hazirlamak zorunda kaliyo
Ayy niye soylemiyon kiz ben babamla yerdim yemek babam mide rahatsızlığından tutamiyodu demiyodum tabi de yiyince anliyodu beraber yiyodukbabammmmm cok ozledimm baska sehirde çalışıyo ayda 2 ayda bi geliyi gelecek 1 hafta sonra

Diyetteyim diceksin bnm nisanim var kötü görünmemi ister misiniz diceksin Ayy insanlar anlamiyoda

Diyetteyim diceksin bnm nisanim var kötü görünmemi ister misiniz diceksin Ayy insanlar anlamiyoda

Anlamıyolar annemde anlamıyooo sürekli bana kötülük ediyo evde bulamayacagım abur cubur yok suan ve cok sevdıgımı bıle bıle alıyoo kilo vermem lazım diyorum senin neren kilolu diyo Çıldırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…