- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #182.161
Ahh cnmmmmmmmmmmBenim yaz planlarim içinde Kıralık ev aramak ve ev için eşya bakmak varsen tatildeyken bende ev düzerm artik
benim de hafta sonlari hic uykum gelmiyor aksam gec yatsamda haftasonuya erkenden ayaklaniyorum 1 saatte yatakta oyalandim kalkim camasir yikim dedimm peffKizim alarm gibi hep 8 e 10 kala kalkiyoiigunaydin tatlis ve minnik susam sen uyusaydin ya kiz niye erken kalktin
dusunme aklina getirme o zaman hemencecik olursunnHayirrrr halaa tik yok
senin prenseste erkenci anlasilannnn :)Benim hayatim olmus erkenkiz brn hep 8 9 arasi uyaniyorum zaten 9 olursa ben soklarda genelde sabah kalkinca giremiorm.kizim acikmis oluyo.kahvalti hazirliyorum ona oyle boyle derken buraya bakmak aklima gelmio
Ama simdi uyuyo.oyuzdem girdim
Bencedee hamis kesinYoksasusam olabiler mi
Ne zaman dusunuyosunuz ikinci bebisko sizO bana yaramadi kii yapmistimm
kizzzzzzzz susssssssss tatil planlarm vaaaaaaartemmuzda fethiyeyi bodrumu feth edicemmmmdmmmm dahaaa
1.5 dilim ekmek firin makarna ve lahmacun full hamurisliii begenmedim kesin + ciktin kesinDünkü menüm;
Sabah: erimiş peynir, 1 tane yağda yumurta, 1,5 dilim ekmek
Öğlen: fırın makarna, tavuk
Akşam: 2 lahmacun+ ayran
4 kayısı, 2 kepekli bisküvi 2 litre su
Anneme ramazan nedeniyle 1 kere dedim ertesi gün yemek hazirlamis gunduz babamlarla yedik onlarda tahmin etmistir haliyleBen dirimyigidin seydi ortada misali hahaha kankilerim biktilar dalga geciyolr benle hamilemsn dye
1.5 dilim ekmek firin makarna ve lahmacun full hamurisliii begenmedim kesin + ciktin kesin
Oohoo bu ne kii daha yeni yeni yaptik 8 ibenim de hafta sonlari hic uykum gelmiyor aksam gec yatsamda haftasonuya erkenden ayaklaniyorum 1 saatte yatakta oyalandim kalkim camasir yikim dedimm peff
dusunme aklina getirme o zaman hemencecik olursunn
senin prenseste erkenci anlasilannnn :)
Bencedee hamis kesin
Dünkü menüm;
Sabah: erimiş peynir, 1 tane yağda yumurta, 1,5 dilim ekmek
Öğlen: fırın makarna, tavuk
Akşam: 2 lahmacun+ ayran
4 kayısı, 2 kepekli bisküvi 2 litre su
Bincidiii. Kuzum akşam niye yedin o lahmacunu. Ekşi çıkmak varken niye kendine bunu yapıyorsunBu sabah tartılamadımama 300 400 + kesin
Ayy sabah namaziii miiiiiiiOohoo bu ne kii daha yeni yeni yaptik 8 isabah namaziyla.kizim ayaklanir benim. babasini ise yolluyo bu gunlere alissss uykunun tadini cikar . Iki gecedir uykusuzm ama allahtan cok aram yok uykuyla ihtiyc icin uyuyorm
En sivdigimCanim sucuklu yumurta cektii ya
29da kalmak istiyorum :) yani kizim 4 yasina giricek o yaz planliyorm. Insallah yine eylulde kalrmNe zaman dusunuyosunuz ikinci bebisko siz
hahahhaahhaha amaaaan nolcakAnneme ramazan nedeniyle 1 kere dedim ertesi gün yemek hazirlamis gunduz babamlarla yedik onlarda tahmin etmistir haliyleşimdi soylemiyom bütün ramazan bana sahur hazirlamak zorunda kaliyo
Ev yapimi sucukla bayilirim bennndeeee immmmm olsada yisrkkkEn sivdigim
Ben sucuklu yumrta acayp cnm cekiyoKahvaltida ne yiyeceksiniz hatunlar ???
Bende yiycemi gunduz yidim aksama ac kaldim ama yaramadiAhahahahah yine mi yadün bende her gelene kurabiye tatlı verdim ama ben yemedim çünkü is yerinde yemistim
Bincidiii. Kuzum akşam niye yedin o lahmacunu. Ekşi çıkmak varken niye kendine bunu yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?