- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #182.241
Bi tane tadimlik yiyorum aldiklarimdan o kadar da değilBen yazın 55 kiloydum annem çok çirkin oluyosun zayıflayınca diyoSen kendine hakim olabiliyosuun ben olamıyorum
Yedim omlet yaptım bide kendimeTemem az yiiekmaanen yime 2 dilim yeteg ekmek
Valla o anlıyo zaten mecburaha yakalanacaktin ahahahhaha iyi bari ona soyluyon
Evet hava çok güzel ve ben evde tikili kaldım hak miGünaydın kızlar..kahvaltımı yaptım birazdan spora gidicem..hava da mis gibi ohhh içim açıldı..
Bişi soylucektim ama vazgictimmValla o anlıyo zaten mecbur
Ben anamgildeyimKizzllaarrr ölüyorum yorgunluktaaann
Yanlış anlasilmsin sinir stresten anlıyo bide tok oluncaya keyfim yerinde oluyo direk ordan anlıyoBişi soylucektim ama vazgictimmanlar tabii
Ay ben ne yedim naptim bilmiyimBen anamgildeyimkacamak yok
Biliyom kiz makara yapiyommYanlış anlasilmsin sinir stresten anlıyo bide tok oluncaya keyfim yerinde oluyo direk ordan anlıyo
Kuru patlican biber kavurmusAy ben ne yedim naptim bilmiyimneler yapmış annen
Ayy insallah bende eksilirim yaaaKızlar evde 3 çocuk var hepsi ayrı kulvarlarda beni yoruyo bence ben kesin eksideyim pazartesiye
Patlicanin her türlüsünü çok severimmmmKuru patlican biber kavurmusekmeksiz yidim cayla
Sende olcaksin bence dünkü şok belki biraz etkileyebilir ama ben inanıyorum sanaAyy insallah bende eksilirim yaaahadi bakalim pazartesine gelsinn eksilerrr
BendeeePatlicanin her türlüsünü çok severimmmm
Bende inaniyorum eksi olcammmSende olcaksin bence dünkü şok belki biraz etkileyebilir ama ben inanıyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?