Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yaaa ne guzel bende mozart dinlemeye basladiydimm
Deneyecemmm valla sakin sevgili merhametli olsun kusucuuguummm dua edicemmmm tabikiiii

ayy cnm cok tesekkyrlerr eline sagkikkk yalniz ben bu krepi cevirtemiyommm hep yamik yumuk yapisik oluyor onu napcamm

Bende arastiracam sakincik olsun bebikolar uslu akilli ossunlarrr sallamayi sevmiyom jemde zararlii bebiskolara

ayy cnm cok tesekkyrlerr eline sagkikkk yalniz ben bu krepi cevirtemiyommm hep yamik yumuk yapisik oluyor onu napcamm

Bende arastiracam sakincik olsun bebikolar uslu akilli ossunlarrr sallamayi sevmiyom jemde zararlii bebiskolara
Yağla azcik tavayi bi yüzü iyce pissin sonra spatulayla çevir balimmm yapismaz iyce piserse

yeni liste 08.06
SPOR LİSTESİ(14/21)

PEMBE TAKİM
(303) SekerPancarı71:64+61+57+63+58
()selcanmehmetcan:
()edan18:
(80)Poncikbirgelincik:80
(115)Kova01:30+40+45

MOR TAKİM
(170)
hedef52:30+40+30+30+40
(110)htc71 :20+20+20+50
(60)munter:20+20+20
()elaalemi:
(120)sarraf:120

PEMBE TAKİM:498
MOR TAKIM:460

Kızlar iki günlük böyle şok mu olur detoks mu olur bir liste biliyor Musunuz güzel internetten baktım da pek mantıklı değil meyve meyve suyu falan var çokça o da şeker bildiğin yani şu iki gün bir şeyler yapmak istiyorum acilen azıcık zayıflamam lazım

Canim ayran aşı detoksunu araştir gayet guzel o iki gün yapiliyo kadinlar kulubunde topikler var bu detoksu yapan yazarsan cikar hemen

Slm kizlar ayyy suan saclarim oglumun ellerinde beni suslucekmis sacimi aciya acita tarıyor kuaför beyimiz :)))
Bende sizi sessiz sessiz takip ediyorum sayfalari okuya okuya buraya geldim
Daha ev iş gorecegim oglen sonu annemgil gelecek bugun annemgile kiymali attiracagim firinda yani kiymali pide babam ve çocuklar cok seviyor bende cok seviyorum ama izcik tadacagim oglum istemeseydi yapmazdum evi buram buram kokutacak kiymali pide...
Bende yürüyüş yada evde bakiyimda spora baslamak istiyorum şekerpancarı ben cok heveslendiriyorsun ahh...

17 temmuzzzzda ben gideeeeer 7 8 gun yokummmmmmmmm ozamana 58 olmam lazimmmmm
Acaba ogunleri gorurmuyuz bu bogazla aylardir ayni kg dayim ne kaaag sinir bozucu bi durum resmen iskence çekim allah tan umit kesilmez hic olmasa 70si gorsemm ,sen bi regl ol senden bi 2,5kg bi atak bekliyorum :)) valla senden umitliyim..

Acaba ogunleri gorurmuyuz bu bogazla aylardir ayni kg dayim ne kaaag sinir bozucu bi durum resmen iskence çekim allah tan umit kesilmez hic olmasa 70si gorsemm ,sen bi regl ol senden bi 2,5kg bi atak bekliyorum :)) valla senden umitliyim..
Yooook anacim ben kendimi sabitledim inemiyorum cunku ilk eski duzen gibi degilim normal yiyorum ondan
Temmuzzaaaa sismeyeyimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…