- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #182.221
Yaaa ne guzel bende mozart dinlemeye basladiydimmKiz bak ne dicem ben hamileyken hep klasik muzik dinledim hergün ara ara sakin bi ortamda yatarken dinledim kizim o kadar sakin bi bebekdi ki hep uyurdu sakin sakin ki emzirmeye ben alarm kurar kalkardim cocuk ac kalmasin diye simdi anlamaz tabi ama 3 ayindan sonra hep dinle bence bana dua edeceksin
ayy cnm cok tesekkyrlerr eline sagkikkk yalniz ben bu krepi cevirtemiyommm hep yamik yumuk yapisik oluyor onu napcamm2 tane yumurta kir bir bardak süt koy göz karari un ekle ama az civik olsun akişkan azcik da tuz at sonra tavaya accik yag dök bi kepce krep hamurundan dök tavada gezdir beybi ben tambugday unuyla yapiyorum cok lezzetli oluyo hemde sagliklisonra peynirle felan yirsin miss gibi
Bende arastiracam sakincik olsun bebikolar uslu akilli ossunlarrr sallamayi sevmiyom jemde zararlii bebiskolararelaaaaaxx
Karni agridi gaz cikaramadi agladi baya
Hahahaha valla suan resmen sucuk aseriyorm hahaha
hi ayagimda sallamadim sallatmadim desemkizim ilk kendi titreyen bseyde uyudu sonra sallanmayan besik :) odasina daha gecmedik gecicek :)
Sakin de degilde cok seyde degildi normalll :)
Ama alistirfim 6 aydan sonra gece emzrmeyi birakmazsan 2 sene geceleri emzirirken duzensiz olur uzmanlar soyluyo bende uyguladm iyide oldu :)
Yağla azcik tavayi bi yüzü iyce pissin sonra spatulayla çevir balimmm yapismaz iyce piserseayy cnm cok tesekkyrlerr eline sagkikkk yalniz ben bu krepi cevirtemiyommm hep yamik yumuk yapisik oluyor onu napcamm
Bende arastiracam sakincik olsun bebikolar uslu akilli ossunlarrr sallamayi sevmiyom jemde zararlii bebiskolara
Gunaydin canim bende 58 dk spor yaptimmGünaydın kızlar..kahvaltımı yaptım birazdan spora gidicem..hava da mis gibi ohhh içim açıldı..
Afiyet olsun beybi ben incecccikkkk yaparim krebi bir tene yersen ekmek yerine gayet de dengeli olarKrep dediniz krep yaptim
munter SekerPancarii
Kiz krepi nasil ceviremiyosun ben 2 tur donduruyom havadahahahahaah
Canim ayran aşı detoksunu araştir gayet guzel o iki gün yapiliyoKızlar iki günlük böyle şok mu olur detoks mu olur bir liste biliyor Musunuz güzel internetten baktım da pek mantıklı değil meyve meyve suyu falan var çokça o da şeker bildiğin yani şu iki gün bir şeyler yapmak istiyorum acilen azıcık zayıflamam lazım
Sağol valla hiç duymamıştım onu bakacağım ve yapacağım inşallahCanim ayran aşı detoksunu araştir gayet guzel o iki gün yapiliyokadinlar kulubunde topikler var bu detoksu yapan yazarsan cikar hemen
bende incecik severimmmm oylede yaparimmm yidimmmm oh bitanecik :)Afiyet olsun beybi ben incecccikkkk yaparim krebi bir tene yersen ekmek yerine gayet de dengeli olar
Ohh afiyet ossunn bende sucuklu yumurta yaptim kizimin cani cekmiş de genelde yumurtasinda yidim bi dilim tahilli ekmeklebende incecik severimmmm oylede yaparimmm yidimmmm oh bitanecik :)
Sanada afiyet olsun kuzummmOhh afiyet ossunn bende sucuklu yumurta yaptim kizimin cani cekmiş de genelde yumurtasinda yidim bi dilim tahilli ekmekle
Acaba ogunleri gorurmuyuz bu bogazla aylardir ayni kg dayim ne kaaag sinir bozucu bi durum resmen iskence çekim allah tan umit kesilmez hic olmasa 70si gorsemm ,sen bi regl ol senden bi 2,5kg bi atak bekliyorum :)) valla senden umitliyim..17 temmuzzzzda ben gideeeeer 7 8 gun yokummmmmmmmm ozamana 58 olmam lazimmmmm
Yooook anacimAcaba ogunleri gorurmuyuz bu bogazla aylardir ayni kg dayim ne kaaag sinir bozucu bi durum resmen iskence çekim allah tan umit kesilmez hic olmasa 70si gorsemm ,sen bi regl ol senden bi 2,5kg bi atak bekliyorum :)) valla senden umitliyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?