- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #182.281
Yarın çıkar onun acısı kuzumhepinize iyi pazarlar ben bugün şok dediğiniz şeyi yaptım gibilakin şöyle bir şey var neredeyse 800-1000 kalorilik kahvaltımdan (kaymaklı tereyağlı (azıcık falan da değildi bunlar )3/4 bazlama 3 tane arasına kaymak sürülmüş ceviz bir tane de omlet sanırım o kadar kalori eder) bu saatte tokum ve kilom da dün bu saatten az görünüyor cidden beynim almıyor akşam yemeğine de karar verdim sadece bamya yiyeceğim bu arada listemi de yazmış oldum cidden böyle bir şey oluyormuş kızlar demekki kaç gündür aç yaşayan ben doyunca kilo verdim sevinsem mi ağlasam mı anlamadım kısaca
korkmadım desem yalan olurYarın çıkar onun acısı kuzum
Biz yanlış mı yaptik acaba yakorkmadım desem yalan oluryarını iple çekiyorum cidden kilo verdiysem iki hafta sonra da deneyeceğim şoku bakalım gerçekten var mı yazarım buraya varsa iki haftada bir şoklar gözümü doyururum
Canim sen hergün gelip Ce ee diyip gidiyosun bu şekilde takıma giremezsin malesef yani tabikide bizimle beraber sohbet edip zayiflayabilirsin ama takım listesine giremezsin çünkü belli kurallarimiz var. İlk sayfadaki kuralları okuyabilir misinevet, son ay ev tasidik bi de, avm.lerde tekerlekli sandalyeyle geziyodum. kendimi tasiyip yuruyemiyodum cunku.
Iki kere oldu pardon
bu gun yaz havasi gibi ne guzelNapiyosunuz bayanlar kimsenin sesi cikmiyooo
Oooo 28 beden kot oluyormu harikasinbu gun yaz havasi gibi ne guzeleve yeni geldim sayılır 1 saat yürüdüm sonra ordan avm ye geçtik 4 saat hiç oturmadan gezdik tabi bunu spordan saymiyorum ayaklarım felaket ayakkabı uclarini vurdu açıyor bu arada 28 beden kot aldım
NedennnnnSlm kizlar hayirli aksamlarartik isyan bayragimi çekiyorum
evet canım artık oluyorOooo 28 beden kot oluyormu harikasin
Kuzum senin menulerin cok guzel eminim alicaksin karsiliginiİyi aksamlar kizlar annemlerdeyim hala
Menüm
Sabah: 2 dilim ekmek, 1 haslanmis yumurta ve kahvaltılıklardan azar azar
Öğle: 4 kaşik makarna
Akşam:1 kase yesil mercimekli corba, yarim tabak yesil fasulye, yogurt
Ara: biraz yağsız tuzsuz patlamis yedim
Aralarda sekersiz kahve içtim
Spor yok yarin akşam gecicem eve sali devam ederim spora
Biliyorum canim kotun bedenlerini de benimkiler de bol oluyo artikin ama dahha 28 e coookkk vaaaarevet canım kotta normal bedenin 10 eksiği oluyor mesela 40 beden kotta 30 38 beden de 28aldım 2tene tam oturuyor ustume biraz daha zayiflasam bile olur yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?