- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #182.301
neden öyle diyorsun canım olurmu hiç yok isyan bayrağı filanSlm kizlar hayirli aksamlarartik isyan bayragimi çekiyorum
ben mesajı yanlış anladım canımBiliyorum canim kotun bedenlerini de benimkiler de bol oluyo artikin ama dahha 28 e coookkk vaaaar
olursun canım sende istedigin kadar verip istedigin bedene inersin insallahBiliyorum canim kotun bedenlerini de benimkiler de bol oluyo artikin ama dahha 28 e coookkk vaaaar
Afiyet olsun canimm cok guzel ❤19 subat 2017 menum
6 zeytin
1 tatli kasigi tulum peyniri
1 dal tel peynir
1 dilim tb ekmegi
Sekersiz cay
Yumurta has.
Ara 1 bardak ayran
Ara 3 isirik elma 2 isirik havuc
Aksam
Yesil mercimek yemegi 8 kasik
Biber tursu
Salata
Su 2 litre
Ara sekersiz cay
1 yk dut kurusu
Ayyy harikasin kizzbu gun yaz havasi gibi ne guzeleve yeni geldim sayılır 1 saat yürüdüm sonra ordan avm ye geçtik 4 saat hiç oturmadan gezdik tabi bunu spordan saymiyorum ayaklarım felaket ayakkabı uclarini vurdu açıyor bu arada 28 beden kot aldım
Nedennn oyle diyosun canimmmSlm kizlar hayirli aksamlarartik isyan bayragimi çekiyorum
Saol canim insallahKuzum
Kuzum senin menulerin cok guzel eminim alicaksin karsiligini
inşallah kuzumAyyy harikasin kizzdarisi 26 bedene
sen kac giyiyorsun kuzum 26 ti mi yoksa daha da az miAyyy harikasin kizzdarisi 26 bedene
Ben 28 giyyorum kizsen kac giyiyorsun kuzum 26 ti mi yoksa daha da az mi
benim bugün aldikllarim da esnek kottu oyle olmasa 30 a bakardim ama oldu 2 side öyle olanlarda sen 26 rahat giyersin benceBen 28 giyyorum kizbenim popi de bacak oldugu icin üstüm 36 beden altim 38 beden ama 50 olsam 36 oluğ
Insallah canim ya uzun ve sabir isteyen bir yololursun canım sende istedigin kadar verip istedigin bedene inersin insallahben 44 den düştüm 38 e hatta 44 dar gelirdi
Gule gule giy bebegimbenim bugün aldikllarim da esnek kottu oyle olmasa 30 a bakardim ama oldu 2 side öyle olanlarda sen 26 rahat giyersin bence
Sagol.canimAfiyet olsun canimm cok guzel ❤
inşallah canımGule gule giy bebegimayy oluğ bencede ben zayifladiktan sonra pek alışveriş yapmadim aslinda yani 57 den indigimden bu yana pek yapmadim 1 tane pantul aldim sadece yaza insallah
başlayarak ve kilolari bir bir vererek o yolun çoğunu katettik zaten bundan sonra biraz daha sabir ve azim sonuc mikemmel olucakI
Insallah canim ya uzun ve sabir isteyen bir yol
neden öyle diyorsun canım olurmu hiç yok isyan bayrağı filan
ayy canım ne güzel evine geçtin oğlanı sünnet ettirdin bundan sonra baslarsin.Canim lafin gelisi dedim bir aydir diyet uygulayamiyorum moralimm cok bozuluyor kendime bi türlü yemek yapamimm maşallah gelen gidenim cok oldu hep tatlilar kekler hamur isleri dolmalar cerezler bu ara sizede hep şikayet ediyorum kusura bakmayin kızlar motivasyonuzu etkiliyormuyum acabaSekerPancarii bu yuzden dedimdi..
Bugun biz haric 15kisi misafirlerim geldi hem ev hayirli olsuna hem oglanin sunnetine allahtan cok kimseye duyurmadikti..
Bide aklımda sizde burayada sık ugrayamadim cok yorgun oluyorum...bi iki hafta daha gecsin atlatirim inş bu durumu..
Evettt yaza fitizzzzinşallah canımyaza fit fit giricez gerçi sen zati fitsin ben de olurum inşallah incecik
geçti fıstığım yapıyorum da bugün yalan olduEvettt yaza fitizzzzossun aha fit olacum programlari yapiyo msn kiz agrilarin gecti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?