Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun canimm cok guzel ❤

Ayyy harikasin kizzdarisi 26 bedene

benim bugün aldikllarim da esnek kottu oyle olmasa 30 a bakardim ama oldu 2 side öyle olanlarda sen 26 rahat giyersin bence
Gule gule giy bebegim ayy oluğ bencede ben zayifladiktan sonra pek alışveriş yapmadim aslinda yani 57 den indigimden bu yana pek yapmadim 1 tane pantul aldim sadece yaza insallah

Gule gule giy bebegim ayy oluğ bencede ben zayifladiktan sonra pek alışveriş yapmadim aslinda yani 57 den indigimden bu yana pek yapmadim 1 tane pantul aldim sadece yaza insallah
inşallah canım yaza fit fit giricez gerçi sen zati fitsin ben de olurum inşallah incecik

neden öyle diyorsun canım olurmu hiç yok isyan bayrağı filan

Canim lafin gelisi dedim bir aydir diyet uygulayamiyorum moralimm cok bozuluyor kendime bi türlü yemek yapamimm maşallah gelen gidenim cok oldu hep tatlilar kekler hamur isleri dolmalar cerezler bu ara sizede hep şikayet ediyorum kusura bakmayin kızlar motivasyonuzu etkiliyormuyum acaba SekerPancarii bu yuzden dedimdi..
Bugun biz haric 15kisi misafirlerim geldi hem ev hayirli olsuna hem oglanin sunnetine allahtan cok kimseye duyurmadikti..
Bide aklımda sizde burayada sık ugrayamadim cok yorgun oluyorum...bi iki hafta daha gecsin atlatirim inş bu durumu..

ayy canım ne güzel evine geçtin oğlanı sünnet ettirdin bundan sonra baslarsin.
olsun olur öyle arada izne çıkmış say kendini tekrar başlarsin hepimizin aşağı yukarı sabit olduğu aylar izine çıktığı dönemler var sıkma canini yine baslarsin güzelce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…