- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #182.341
kuzumAyy canimmm benimmm üzme kendini hersey yoluna girer insallahcok iyi bi kaptansin sen bazen aksilikler hep oluyor duzeltiriz beraber bende hemen paylaşim alanina bakiyorum
Cumartesi menüm;
Sabah: 1 dilim kepekli ekmek, 1 tane haşlanmış yumurta, 2 çay kaşığı nutella
Öğleden sonra: 1 dilim den az ekmeğe nutella sürdüm yemeğe çok vardı
Akşam: 2 tane lahana sarması, 1 kaşık yoğurt, 1 kepçe çorba, 2 parça tavuk ve biraz patates
Suyu biraz az içtim
başınız sağolsun canım.. sağlık olsun bi dahaki sefere haber vermeye calışırsın ödeşirizgünyadın kızlar, hasta akrabam vardı. kendisi vefat etti o nedenle şehir dışındayım paketim az olduğu için giremiyorum nete. cuma da bildirim yapamadım. bu çarşamba döneriz diye planladık.kaptinn kaptanım haber veremedim kusura bakma haber veremeden gitmem gerekti. paketimin bu kadar azaldığını farketmemiştim (
Belki odem olmustur canim hep ayaktaydın ya cumaya eksilirsin
bak bu menü ne güzel pazar olmasına rağmenPazar menüm:
Sabah: 1 dilim kepekli ekmek, 2 yağda yumurta, çok az peynir
Öğlen: küçük bi muz
Akşam: 1 kepçe çorba, 2 kaşık pilav tavuk ve ayran
Akşam yemeklerini geç yediğim için sanırım + çıktım
bak bu menü ne güzel pazar olmasına rağmen
ikisinden de olabilir kuzum 2 3 gün sonra anlarız bakalım. ama o çikolatadan bi daha yeme lütfen cok istiyosan fındık ezmesi al seker ilavesizAma niye 1 kg fazla çıktımReglim ondan olabilir mi? Bide sürekli hareket halindeydim ama tuvalet sorunum da devam ediyor
ikisinden de olabilir kuzum 2 3 gün sonra anlarız bakalım. ama o çikolatadan bi daha yeme lütfen cok istiyosan fındık ezmesi al seker ilavesiz
o zaman atıcaksın onu kuzum. yada nefsine hakim olup uzak durucaksın hadi bi kere özlemişsin yemişsin derimde sen 2. ye tekrar yemişsin kilo olarak geri dönücek bunu bile bile yememeliydin..Fındık ezmesi sevmiyorum ya aslında evde olmasa aklıma gelmez ama bi anlık göz kararmasıyla gidip yiyiveriyorum
o zaman atıcaksın onu kuzum. yada nefsine hakim olup uzak durucaksın hadi bi kere özlemişsin yemişsin derimde sen 2. ye tekrar yemişsin kilo olarak geri dönücek bunu bile bile yememeliydin..
elbise seçiminde bi büyük beden istemek hoşuna gitmicek emin ol o yüzden su 1 ay daha sıkı tut lütfen
ne güzel spora da gidiyosun ben spor salonuna gidip o adar para veriyo olsam en azından giden paramın hakkını vermek için yediklerime dikkat ederdimEvet evet
inşallah eksiye inersin canım sabit kalman cok iyi dün biraz abartmıştın yemeyi yanlış hatırlamıyosamPazartesiye sabit olarak başladım inşallah şu dört günde kilo verip cuma yine eksi çıkacağım
ne güzel spora da gidiyosun ben spor salonuna gidip o adar para veriyo olsam en azından giden paramın hakkını vermek için yediklerime dikkat ederdim
ama görüyororum ki pek etki etmemişBende sırf o yüzden verdim o parayı
kova01 ( 69.5/69.1 / 0.4/%0,58)yeni üye başlangıç tarihi 5.mart.2016,başlangıç kilo:71.7, hedef kilo:59
71.7+3.2=74.9
74.9-59=15.9
15.9*80)/100=12.72kg vermeli mezun olmak icin en az 61.9olmali
giros kilosuna 3.2eklenmis mezun olmak istiyor silinecek
üzülme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?