- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #182.361
üzülme.
ama yediklerine de dikkat et ve bu takımda oldugun sürece kilo verme işini sadec şahsi değil birazda takım yararına daha fazla önemseçünkü biz kilo aldıkca takım yüzdesi düşüyor. bak bu dönem sonuncu olmuşuz ben kaptan oldugumdan beri hiç ilk 3 e giremedik veya kişisel olarak kimse ilk 3 e giremedi.
bu konuda pek yorum yapmak ta istemiyorum ama bazılarımız cok boşluyo burayı cogunlukta bnm suçum biliyorum
tm canım sarrafıda takıma almak istiyorum sonuc listesi paylaşıma açılsın hemen düzeltmeyi yapıcam tekrr cook teşekkür ederimsarraf icin listeye alinacaksa
(76.1/82.8/+6.7/%_0.80) 11e bölünecek 505etaptayiz 505_495=10+1de bildirimsiz oldugu icin 11dir
***14. TAKİM 505. ETAP*** DOKUZUNCUSU
kova01( 62.6/62.4/0,2/%0,32)
elaalemi( 59,5///%)bildirimde bulunmadı
hedef52( 56,3///%)sabit
selcanmehmetcan(76/76,7/+0,7/%-0,92)
moonlii(65.4///%) bildirimsiz izine ayrildi
htc71(65///%)sabit hedef 60 olarak revize edildi
edan18(62.3///%)bildirimsiz izine ayrılıyor
06derya(77.5/76.3/1.2/%1.55)hedef 69 olarak revize edildi
ParteMoralll(67 /68/+1/%-1,49)
poncikbirgelincik(61,7/60,8/0,9/%1,45)
sarraf(76.1/82.8/+6.7/%-0.80)495.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye hastalık nedeniyle kilo alarak geri döndü yüzdesi 11bölündü
senad(69,2/68.6/0.6/%0.87) yeni üye başlangıc 16 aralık başlg. kg:70 hedef 52
14. Takim ortalamasi:%0.081
sonuc listesinde degisime neden oluyorsa sonuc listesi yeniden hazirlanacak degilse bu listeyi paylasmaniz yeterli
Aynen abarttıydıminşallah eksiye inersin canım sabit kalman cok iyi dün biraz abartmıştın yemeyi yanlış hatırlamıyosam
bn artıyım
Senin değil canım bizim, yani biz yerken sen bizi engelleyemezsin ki
Tamam canm daha dikkatli olucam artık
baş nereye kuyruk oraya demişler belki ben sizin önünüze daha güzel menülerle gelsem size de kızmaya hakkım olur ama bn henüz kendim başaramadıgım için size de bişey diyemiyorum artık silkelenmenin vakti geldi galiba7 ay kaldı düğüne göbekli gelin olmak istemiyorum
Aynen abarttıydımsenin işin başından aşkın artı çıksan da dert etme hiç normal düzene geçince düzelir
şimdi bişey dicem ban yicemneyseki gelinlikte göbek belli olmuyo
evet kuzum listedesinkaptinn canım anladığım kadarıyla listedeyim yine değil mi??
Ayrıca canını sıkma tatlım arada oluyo sorunlar özellikle de nişanlılık döneminde..mutluluk hep seninle olsun tatlım
Ahahahhahahşimdi bişey dicem ban yicemo gelinlik üstüme yapışmıcak elbet cıkartcaz
gelinlik cıktı göbek göründü olmasın sonra
Kiz yerim senii sen hep burdasin takimi niye kötü etkiliyesin susami beraber büyütücez dogum sonrasi geri listedesinSelam kizlar nasilsiniz gelemedim iki gundur ara ara ugrayabildim hepinizi ozledim. Goruyorumki grup olarak cok gerilemisiz ins cabucak toparlariz. Keptinim ben etkiliyor muyum gurubu eger etkiliyorsam beni diskalifiye edin ben sadece sizinle paylasirim resmi kayitlarda olmam benim icin onemli degil.
Kizlar cumartesi 73 ciktim cok sevindim bu sabah 73.5 ciktim cok sok olup uzuldum kalici oldugunu dusunkuyorum ins cumaya kadar dikkat edip eksi olmaya calisacagim.
Bu arada halsizlik uyku oldugu icin teli alip bakamiyorum radyosyondan dolayida pek elimde dursun istemiyorum kendimce dikkat edutorum ama ozluyorum heoinizi sizde haftasonu konusmamizzsiniz cok sukur
canıım sen izindesin şimdi hiç bi şekilde etkilemiyosn takımı merak etmeSelam kizlar nasilsiniz gelemedim iki gundur ara ara ugrayabildim hepinizi ozledim. Goruyorumki grup olarak cok gerilemisiz ins cabucak toparlariz. Keptinim ben etkiliyor muyum gurubu eger etkiliyorsam beni diskalifiye edin ben sadece sizinle paylasirim resmi kayitlarda olmam benim icin onemli degil.
Kizlar cumartesi 73 ciktim cok sevindim bu sabah 73.5 ciktim cok sok olup uzuldum kalici oldugunu dusunkuyorum ins cumaya kadar dikkat edip eksi olmaya calisacagim.
Bu arada halsizlik uyku oldugu icin teli alip bakamiyorum radyosyondan dolayida pek elimde dursun istemiyorum kendimce dikkat edutorum ama ozluyorum heoinizi sizde haftasonu konusmamizzsiniz cok sukur
dimiAhahahhahahbencede asil onemli olay o
Ahhahahahdimigelinliğin altından cıkan korse hiç hoş olmaz bence ilk izlenim olarak ajahahahah
Ahhahahahaynen kayiliyoreee
İvittincecik olaceğiizzz
ablam bana sen zayıflamışsın didi
İvittcocuk dogurmadan o fizigin keyfini çıkarın sonra da guzel oluyo ama tabi hic dogum yapmamis fizik ayri bi guzel oluyo bana gore
Oovvvdimee bana da ayni kiloda olmama rağmen (hatta biraz daha fazlayim accik) sen zayıfladın mi didiler yohh didim spoğ
Ossun degiyo o guzellik herseyeben doğumdan sonra bi gelcem 70 kilo olmuşum heryerim sarkmış bıngıl bıngıl
ama öyle kalmıcam bunla eminim normal dogumdan sonra hemen spora başlanabiliyomş yazılcam spor salonuna misss
kuzu senin normal dogum muydu o sporu engellemiyo dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?