- 16 Temmuz 2013
- 443
- 259
- 303
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #183.041
Hasta kisin cnm menun cok yetersiz geldi bana
taam kuzu bende markete bakarim paketli markalardan alirim.Ben a101 den aliyorum canim guzel oluyo tambugday unluda arasina da peynir
ni degisik tarifler vaa sendeeKrem karamelli kek yapiom
gecmis ossun cnmm dikkat et kendine saglikli beslennn cabucak iyilessEvet malesef baya hastayım ya
Grs cnmmmSelam kızlar..hasta ziyaretine gidiyorum şimdi akşama görüşürüz öpüldünüz :)
yok ben aile arası evde yaptımen güzeli o bence. o bile zor geldiKız ben çok korkuyorum senın nısanın buyuk mu oldu
ben alır cıkardım cocugumu ordanAyyyyyy ne kotu olmussss bitane patlatsaydin
Bikere kizim hastalammisti ozelde kizimin damarini bulamadi s*l*k deldi olmadi fln sonra o seyi bagladi delmek icin kolu morardi sanki hala bakiyo dedim yeter beeee napiyosun sen cocugun kolu morardi az daha elimden kaza cikacakti konu kizim vunku
yok ben aile arası evde yaptımen güzeli o bence. o bile zor geldi
yaa hemde tamben alır cıkardım cocugumu ordano kim oluyomuşta beceriksizz
bnde aglıcak gibi oluyom D::benden bir tane daha varmış ... her kan verişim ayrı bir olay .... o yüzden kimse gelmek istemez benle kan vereceğimde
bu hafta 2 de kabulümYes bebegim ama 1 kilo garantisi veriyorum cumaya soz
ay ne desem bilemedim su an ban yemek istemiyim
kuzum kıyamaaaammmmSağolasın...Hasta olduğum için iştahım kapndı hala kahvaltı yapmadım yataktan kalkıcak halim yok
bnmde arası 1.5 sene olck tam ama yapmak istemedimmmya ben büyük yapıcam aslında en güzeli öyle ama bizim arada çok zaman var o yüzden
yaa hemde tam
:) ooo ban olmasaaaaaa beni bazen tutuyo gercekten yoksaaaa ...!ay ne desem bilemedim su an ban yemek istemiyim
bnmde arası 1.5 sene olck tam ama yapmak istemedimmm
yooosaaa biliyim bennn:) ooo ban olmasaaaaaa beni bazen tutuyo gercekten yoksaaaa ...!
bnde birazda oynamaktan kaçtım zatiboşa masraf ya cidden keske bende yapıcam demeseydım bizimde arası 2 seneye yakın olcaktı :/ oynamayı bılmıyorum napcam bilmiyorum
yooosaaa biliyim bennn
yime yime çok üzülürüm
ama oda biyere kaaaadaaan napalim yiriik bani acil durumlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?