- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #183.001
Kiz ne insulni o nerden ciktiKızlar bende insülin direnci olabilir mi acaba
Kiz ne insulni o nerden cikti
Nasıl birşey çıktı canım yediğn birşey dokunuyordur belki de ... bitki çayları fazla tükettiysen de olabilir .. geciktirmeden ertelemeden git tatlımYaa ama önceden daha çabuk kilo verirdim yani benim normalde 1 ayda bu kadar yemeye 58 e falan düşmem gerekirdi
Bide internette belirtilerini okudum vücutta lekelenme falan diyo yüzümde bişey çıktı 3 ay falan oldu geçmedi hala geçer gibi oluyo bakıyorum yine çıkıyo
Ben bi cildiyeye gidicem bide tahlil yaptırıcam şüpheleniyorum
Gunaydin pampiliboyyGunaydinn tontiklerrrr
Ben a101 den aliyorum canim guzel oluyo tambugday unluda arasina da peynirHuc denemedim tam bugday ununu nerden aliyorsun cnmm
bilerek etiketemediydim görme d,yeuyanik etiket biye yapmiyosun gormuyodum berdeyse
tontik demiceksin geleceğin çıtırları diceksinGunaydinn tontiklerrrr
Yaa ama önceden daha çabuk kilo verirdim yani benim normalde 1 ayda bu kadar yemeye 58 e falan düşmem gerekirdi
Bide internette belirtilerini okudum vücutta lekelenme falan diyo yüzümde bişey çıktı 3 ay falan oldu geçmedi hala geçer gibi oluyo bakıyorum yine çıkıyo
Ben bi cildiyeye gidicem bide tahlil yaptırıcam şüpheleniyorum
isppikci
eskiyi bosver. Senin yediklerindem baklavalar borekler corekler oturuyo mideye :) yani saka bi yana beslenmekle ilgili az dikkat etsen gidiyo kendini oyle dusuncelere sokma cnm bence biseyin yokturAy ne biliyim belirtiler sanki bende var gibi
Ben çok çok yemek yiyodum yani şuanda arada kaçamak yapıyorum ya ama önceki diyetlerimde hep bu şekildeydi ve baya kilo veriyodum ama artık veremiyorum
kendimi kandırıyorum belkide bilmiyorum
Korkuyisin bendenbilerek etiketemediydim görme d,ye
tontik demiceksin geleceğin çıtırları diceksin
eskiyi bosver. Senin yediklerindem baklavalar borekler corekler oturuyo mideye :) yani saka bi yana beslenmekle ilgili az dikkat etsen gidiyo kendini oyle dusuncelere sokma cnm bence biseyin yoktur
Korkuyisin benden
yaaaaaa tabi tabi cnmmmm
coh sıkılıyomm
Nasıl birşey çıktı canım yediğn birşey dokunuyordur belki de ... bitki çayları fazla tükettiysen de olabilir .. geciktirmeden ertelemeden git tatlım
eskiyi bosver. Senin yediklerindem baklavalar borekler corekler oturuyo mideye :) yani saka bi yana beslenmekle ilgili az dikkat etsen gidiyo kendini oyle dusuncelere sokma cnm bence biseyin yoktur
Korkuyisin benden
yaaaaaa tabi tabi cnmmmm
bu kadar yemeye derken yaş geçiyo beybi gçen seneyle bu sene bile aynı değil metabolizma hızımız yavaslıyo daha sağlıklı beslnemen lazım o yüzden
Nolduuuuuuucoh sıkılıyomm
tabi baktir cnm o ayri. Bende bi ara gidip kan vericem baksinlar bakalim ne alemdeyizınsallah canım ben yıne bı baktırayım
bn iğneden korkuyom yaa doktor istemediği sürece mimkinatı yok test yaptırmamNolduuuuuuu
tabi baktir cnm o ayri. Bende bi ara gidip kan vericem baksinlar bakalim ne alemdeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?