- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #183.541
O zaman sabit çık die sua edelim kuzumKuzumm cok isterim dua ediyom sabit cikiyim die regl oldugum gin 1,5 -2kg fazla çıkıyorum ben hep böyle benim bunye boyle mesala dun az yedim bugun eksi gormedim artida görmedim sabit 100gr bile oynanamis ama cidden bugunle ikinci gun olcak benim diyet sana dedim bahane gibi okuy ama gelen gidende benim diyet yalan oldu bundan sonra gelseler bile bozmam zaten zor toparlaniyorum ki benn(
Sende mi olamadinBugun kasiklarim ağrıyor hala regl olmadim hayirlisi
İyi akşamlar caniiim yarın bol eksilerle gelirsin inşallahhhben çıkıyorum iyi akşamlar herkese
Ben iyiki hamis oldum valla 1 kg veremezdim veremiyimmm simdi icim rahat etkilemim sizi diyee o zaman ayrilmak zorunda kalcadimm ay cok sukurr1. sırada her daimmunter var ama o listeye girmiyo izinde olmasına ragmen bildirim yapıyo. siz adaylar 3 kişisiniz kuzum şu anlık 3 ünüzede yer var listede ama başka kimseyi alamıcaz malesef ki çünkü 15 kişiden fazl alamıyo takımlar
sayenizde keptin hanim en cok sen konusmussunnn
Vuuu cok hafifcenee bi menuuuSabah: 2 dilim ekmek 1 yumurta 2 ceri domates 1kk peynir 2 zeytin
Ara:kahve
Ogle: 1 kase çorba tavuklu bezelye yemeği turplu yogurt
Ara:kahve 1kasik aktivia(yiyemedim tadı kötüydü)
Aksam: 2 tabak tarhana çorbası 3 ceri domates
2 litre su içtim spor yapicam birazdan akşam da yoğurt kürü yaparım
Canim nasil acikmiyorsun sabah gec mi yiyosun. Iki ogun ve bu dekilde beslendigin icin guzel cnm sfiyet olsun.Menüm..
Sabah: iki yumurta, peynir, domates, salatalık...
Ara: şekersiz türk kahvesi..
Akşam: yarım tabak barbunya, tavuk sote, bir kase yoğurt..
Yine çok güzel bi menuuuuMenüm..
Sabah: iki yumurta, peynir, domates, salatalık...
Ara: şekersiz türk kahvesi..
Akşam: yarım tabak barbunya, tavuk sote, bir kase yoğurt..
Sabah en geç 10 da kahvaltı yapıyorum akşam da 5 de yiyorum..vücudumu tanıdım diyelim :) çok yiyerek kilo veremiyorum insülin direnci ve tiroid var hızlı kilo verebilmem için az yiyorum..sen ye canım hamişsin bu gunlerin tadını çıkar..Canim nasil acikmiyorsun sabah gec mi yiyosun. Iki ogun ve bu dekilde beslendigin icin guzel cnm sfiyet olsun.
Senin yefiklerin benim disimin kovuguna yitmezz
Hamis olmasaydin verdirirdim ben sanaBen iyiki hamis oldum valla 1 kg veremezdim veremiyimmm simdi icim rahat etkilemim sizi diyee o zaman ayrilmak zorunda kalcadimm ay cok sukurr
sayenizde keptin hanim en cok sen konusmussunnn
Vuuu cok hafifcenee bi menuuu
Anliyorum cnm. Afiyet vitamin ossun kilo olmasinnn insssSabah en geç 10 da kahvaltı yapıyorum akşam da 5 de yiyorum..vücudumu tanıdım diyelim :) çok yiyerek kilo veremiyorum insülin direnci ve tiroid var hızlı kilo verebilmem için az yiyorum..sen ye canım hamişsin bu gunlerin tadını çıkar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?