- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #183.521
Ben evimden cıkmam hayttakiz ben evde ikigun zor duruyormdaha napiyim cocugun olunca gorurrum seni kivirciiikk
öğle yemeklerinde ac kalıyorum o zamanbirde 1 hafta boyunca pilav makarna yeme o da etkiliyor ... bir dene en azından
meyve vermiyor mu yanında salata çorba ana yemek yok mu ? ya da 2 yiyorsan 1 ye ... fabrikalar öyle maleseföğle yemeklerinde ac kalıyorum o zamanfabrika hep pilav makarna getiriyo
salata yemiyorum hijyen acısından güvenmiyorum meyve yogurt pek gelmez corba ve sulu yemeğin tanelerini yiyorum sadecemeyve vermiyor mu yanında salata çorba ana yemek yok mu ? ya da 2 yiyorsan 1 ye ... fabrikalar öyle malesef
sıkıntılıymış o zaman desene ..salata yemiyorum hijyen acısından güvenmiyorum meyve yogurt pek gelmez corba ve sulu yemeğin tanelerini yiyorum sadece
zayıflayamamamın bi bahanesi daha cıktısıkıntılıymış o zaman desene ..
zayıflayamamamın bi bahanesi daha cıktı
alıyorum ben öyle hemen geri ya yavas yavas vermek en iyisi galibadetoks yapsana birden gider kurtulursun
Aynenn ya ne ysptimsa detoks yuzunden bende iki katini aldimm detoks yaptigim günün ertesi gunu kendimi zapt edemiyorum artik vucud nasil soka giriyorsa yemeklere saldirmis vaziyette buluyorum kemdimi..alıyorum ben öyle hemen geri ya yavas yavas vermek en iyisi galiba
eğer artıda cıkarsanAboovv ne cok konusmusunuz ev temizligi yaptim yemegi pisirdim geldimm kiz keptinn listenin basinda ben varimm ni parteyi yazmadin :))) bu hafta listemizin kurtaricisi, kuzum elimden geleni yapiyim sisim muhtemelen bu hafta sabit cikarim ama haftaya bende basaracagima inaniyimm sizleri böyle kg vermede iştahlı görünce benimde bir an once verip kurtulmak istiyorum ins herkes istedigi kg ya ulaşır... pufff yarin cumaa sevmimm korkummm oyyy yuregemmm tuttu..
evet onun için azar azar 100 gr 100 gr veriyoruz kiloları kesin garanti çözümAynenn ya ne ysptimsa detoks yuzunden bende iki katini aldimm detoks yaptigim günün ertesi gunu kendimi zapt edemiyorum artik vucud nasil soka giriyorsa yemeklere saldirmis vaziyette buluyorum kemdimi..
sizlere layık olmaya çalışıyoruz282 mesaj miicitayi hergecen gun yukseltuyorsunuzz
Diğer arkadaşlar kabul ederse cumadan cumaya bildirim yapabilirim.ama çok katılım yapamadığım İçin sorun olacaksa izne ayrılayımüstteki rengin devamı kuzum
80 dk spor hemde evdekuzum sen napicaksın izine mi ayrılcaksın yoksa cumadan cumaya bildirim mi yapıcaksın
sen bilirsin bebeğim sen bana mazeretini bildirdin zaten ben idare edebilirim kızlar itiraz etmezse eğerDiğer arkadaşlar kabul ederse cumadan cumaya bildirim yapabilirim.ama çok katılım yapamadığım İçin sorun olacaksa izne ayrılayım
Kuzumm cok isterim dua ediyom sabit cikiyim die regl oldugum gin 1,5 -2kg fazla çıkıyorum ben hep böyle benim bunye boyle mesala dun az yedim bugun eksi gormedim artida görmedim sabit 100gr bile oynanamis ama cidden bugunle ikinci gun olcak benim diyet sana dedim bahane gibi okuy ama gelen gidende benim diyet yalan oldu bundan sonra gelseler bile bozmam zaten zor toparlaniyorum ki benneğer artıda cıkarsanen az 1 kg diyoduk biz kuzuuu sen sabit cıkarsam diyosnn
noluuuyy kilo veerrr noolluuuyyyybni 4 hafta ugrastırmayın nollluuyyy
cidden mi ben yapacaktım cumartesi sınavım var diye vazgeçmiştim hiç yapmayım o zaman akşam az yiyince gram gram gidiyor zatenAynenn ya ne ysptimsa detoks yuzunden bende iki katini aldimm detoks yaptigim günün ertesi gunu kendimi zapt edemiyorum artik vucud nasil soka giriyorsa yemeklere saldirmis vaziyette buluyorum kemdimi..
bende olmyı bekliyorum kasıklarda kıpırtı var inşallah cumartesi olmam yollarda olacam wc bulmak zor olurBugun kasiklarim ağrıyor hala regl olmadim hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?