Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

meyve vermiyor mu yanında salata çorba ana yemek yok mu ? ya da 2 yiyorsan 1 ye ... fabrikalar öyle malesef
salata yemiyorum hijyen acısından güvenmiyorum meyve yogurt pek gelmez corba ve sulu yemeğin tanelerini yiyorum sadece

Aboovv ne cok konusmusunuz ev temizligi yaptim yemegi pisirdim geldimm kiz keptinn listenin basinda ben varimm ni parteyi yazmadin :))) bu hafta listemizin kurtaricisi, kuzum elimden geleni yapiyim sisim muhtemelen bu hafta sabit cikarim ama haftaya bende basaracagima inaniyimm sizleri böyle kg vermede iştahlı görünce benimde bir an once verip kurtulmak istiyorum ins herkes istedigi kg ya ulaşır... pufff yarin cumaa sevmimm korkummm oyyy yuregemmm tuttu..

eğer artıda cıkarsan en az 1 kg diyoduk biz kuzuuu sen sabit cıkarsam diyosnn
noluuuyy kilo veerrr noolluuuyyyy bni 4 hafta ugrastırmayın nollluuyyy

Aynenn ya ne ysptimsa detoks yuzunden bende iki katini aldimm detoks yaptigim günün ertesi gunu kendimi zapt edemiyorum artik vucud nasil soka giriyorsa yemeklere saldirmis vaziyette buluyorum kemdimi..
evet onun için azar azar 100 gr 100 gr veriyoruz kiloları kesin garanti çözüm

üstteki rengin devamı kuzum
80 dk spor hemde evde kuzum sen napicaksın izine mi ayrılcaksın yoksa cumadan cumaya bildirim mi yapıcaksın
Diğer arkadaşlar kabul ederse cumadan cumaya bildirim yapabilirim.ama çok katılım yapamadığım İçin sorun olacaksa izne ayrılayım

eğer artıda cıkarsan en az 1 kg diyoduk biz kuzuuu sen sabit cıkarsam diyosnn
noluuuyy kilo veerrr noolluuuyyyy bni 4 hafta ugrastırmayın nollluuyyy
Kuzumm cok isterim dua ediyom sabit cikiyim die regl oldugum gin 1,5 -2kg fazla çıkıyorum ben hep böyle benim bunye boyle mesala dun az yedim bugun eksi gormedim artida görmedim sabit 100gr bile oynanamis ama cidden bugunle ikinci gun olcak benim diyet sana dedim bahane gibi okuy ama gelen gidende benim diyet yalan oldu bundan sonra gelseler bile bozmam zaten zor toparlaniyorum ki benn (

Aynenn ya ne ysptimsa detoks yuzunden bende iki katini aldimm detoks yaptigim günün ertesi gunu kendimi zapt edemiyorum artik vucud nasil soka giriyorsa yemeklere saldirmis vaziyette buluyorum kemdimi..
cidden mi ben yapacaktım cumartesi sınavım var diye vazgeçmiştim hiç yapmayım o zaman akşam az yiyince gram gram gidiyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…