- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #183.561
Bence eksi olacaksin.Hamis olmasaydin verdirirdim ben sanaçene düştü bugün
Valla mümkün olduğunca az yemeye calistim inşallah eksi çıkarım amin
Ne çok konusnusum dimiNihayett selam kizlar
Bugun nasil konusmussunuz oyleee
Usenmedim yilmadim hepicigini okudumm
Bol pirasli ve cerezli bi menu olmuşş ama sebze yemene sevindimMenum sabah
2 gun kurusu 1 su bardgi ilik su ile icildii
9 zeytin
1.5 haslanmis yumurta
1 dilim tb ekmegi
1 kk dan az daha fazla beyaz peyjir
Ara 3 tane cubuk kreker 1 biskuvi
Ogle
pirasa 1 porsiyon
1 kase yogurt
Ara
1 avuc kadar cekirdek
Yarim avuc leblebi 2 ceviz 1 badem
1 elma
aksam
3 salatalik kucuk kucuk
1 kase yogurt
1 kase pirasa
20 dk yuruyus
2 lt de su plur kizlar
Bu artilar sevindiri artilar olmalıı üzülme kilo aldigin içinnnBence eksi olacaksin.
Ben cok bombik hissediyom kesin atri cikacam
Menü gayet hafif spor zaten harikaamenüm
sabah
1haslanmis yumurta 3 zeytin kk peynir maydanoz 1 dilim ekmek
ara
1 elma
oglen
4 köfte 1 dilim ekmek domates 2 yk yoğurt
ara
1 portakal
aksam
6 yk mantar kavurmasi 1 tatlı kasigi yagla yaptım yarım dilim ekmek salata
su 2 olur
spor 75 dakika yürüyüş
Bnm 10 günü buluyodu bazen bu ara maşallah okadar çok değil çok zor oluyo ya psikolojim bozuluyodu valla ben hep marketten aliyodum kayisiyi artık internetten alırım Sağol kuzum bugünkaptinn ve keptinmizz gibii wc skintisi yasayan arkadaslar oneri
Kayisi dedigimiz sari ve koyukahve renkli meyve varya bunun en faydalisi malatyada olan organik gunkurusu (koyukahve renginin ismi) internetten siparis verebilirsiniz nkizlar sabah uyanir uyanmaz ilik su ile 2 tane gun kurusunu yiyip aradan 10 15 dk gecsin sonra kahvalti yapin bagirsaklari cok guzel calistiriyor.
bende sizin gibi problemliydim gunlerdi wc ye cikmadigimi bilirim bu yontem bana cok iyi geldi hem saglikli hem butcemize uygun keainlikle deneyinn
evet sikayet etcem senii muduruneNe çok konusnusum dimi
Evet bende sevindim. Kis geleli ilk defa yaptim biliyin miiBol pirasli ve cerezli bi menu olmuşş ama sebze yemene sevindim
Hepsi super cnmmmenüm
sabah
1haslanmis yumurta 3 zeytin kk peynir maydanoz 1 dilim ekmek
ara
1 elma
oglen
4 köfte 1 dilim ekmek domates 2 yk yoğurt
ara
1 portakal
aksam
6 yk mantar kavurmasi 1 tatlı kasigi yagla yaptım yarım dilim ekmek salata
su 2 olur
spor 75 dakika yürüyüş
Oyle dusunmek istiyorum ama korkuyorum ne yalan soyleyeyimmBu artilar sevindiri artilar olmalıı üzülme kilo aldigin içinnn
Markette ozel bi marka var organik icinde bi avuc var yok 15 tl mi ne ben ondan bir kez almistim o guzel ancak ocinde az oldugu icin maliyet cok artiyor. Onun disindakiler zaten cok kotu hele sari olani hic yeme gun kurusu faydali olanBnm 10 günü buluyodu bazen bu ara maşallah okadar çok değil çok zor oluyo ya psikolojim bozuluyodu valla ben hep marketten aliyodum kayisiyi artık internetten alırım Sağol kuzum bugünhtc71 de söyledi pek faydasi yokmuş markettekilerin
Sen niye sebze yapmiyonevet sikayet etcem senii mudurune
Evet bende sevindim. Kis geleli ilk defa yaptim biliyin mii
Niye korkuyosun ki bebeğimmOyle dusunmek istiyorum ama korkuyorum ne yalan soyleyeyimm
Ben hep sarı olanlarda alıyorumMarkette ozel bi marka var organik icinde bi avuc var yok 15 tl mi ne ben ondan bir kez almistim o guzel ancak ocinde az oldugu icin maliyet cok artiyor. Onun disindakiler zaten cok kotu hele sari olani hic yeme gun kurusu faydali olan
Bu yil pek evde yemek yapamadim canim istemedi bi ara karnibahar graten yaptim kizarttim vs artik gormek istemedik ispanak desen ayiklamak coz uzun is cok zor brokoli desen sadece salatasini seviyorum ogun yerine gecmiyor pirasayi da erteledim erteledim ancak sira getirebildomSen niye sebze yapmiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?