- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #183.501
Pardon ya 74sun ohoo nisana kadar 10kg rahat verirsin
Ayda 4 verebilirsin diye dusunuyorm :) hadi baaaahaaalimmmmm gorim seniiiiiiiiiiişimdi oldu gözüm korktu bir an
ivit bu hafta bir U donusu yaptm. Su pis 67den bi kirarsam senin yerine mezdeke acip oynucam
öyle diyorlar hiç denemedim arkamı dönüp koşmak tercihimdir
muhtemelen benimde öyle olurduöyle diyorlar hiç denemedim arkamı dönüp koşmak tercihimdir
nelerde yapıyomuşşşevet hergün o saatte kalkıyorum üşenmedenhatta istediğim gibi çıkamazsam hemen 5 kere zıplıyorum sonra şekerleme yapıyorum
ay herhaldee ayip ediyosunoynamayıda biliyoz yanii wuhuuuu
yazık ona gezirme siz kış sevmiyonuz zaten oturun evinizde plates falan yapın10.kattayim aslinda insem :d cikmak zararliymis inmek iyiymis :) biz asansorle indik. Parka gittik markete grdik ancak iste soguk olmasa az daha gezdirridim
ay herhaldee ayip ediyosunheryorenin oyunlarinin cogunu bilirim hatta gocmen halaylarinada hakimim gobek cok guzel atarimmm cokta severimm yakinimin dugunuyse pistten alamazsinz beni
Pardon ya 74sun ohoo nisana kadar 10kg rahat verirsin
Cevap yazdim buna ayda 4 bekliyorum sendennnnnşimdi oldu gözüm korktu bir an
Yook kiz o annesi babasi gibi gezente ciglik atiyodu sevincten :d oyle mutlyyz biz disarda.yazık ona gezirme siz kış sevmiyonuz zaten oturun evinizde plates falan yapın
baheleee bah bahhh gizli cevherbnde de bi çiftetelli var
dükkanın birine sığındığımı bilirim oş oş yüzünden .. çok şükür eskisi gibi korkmuyorummuhtemelen benimde öyle olurdu
yeterki 100 gr az çıkayımnelerde yapıyomuşşşyarın sabah denicem valla
Ayda 4 verebilirsin diye dusunuyorm :) hadi baaaahaaalimmmmm gorim seniiiiiiiiiii
cocuk seviyo demek ki arada cıkart dısarı hava alsınYook kiz o annesi babasi gibi gezente ciglik atiyodu sevincten :d oyle mutlyyz biz disarda.
Atti gidelim dedim kostu montunu getrdi hadi atti diyo
gel ogretiyim sana
bende 55lere düşerim belki bu sayedeyeterki 100 gr az çıkayım
kiz ben evde ikigun zor duruyormcocuk seviyo demek ki arada cıkart dısarı hava alsın
öğret baaa
birde 1 hafta boyunca pilav makarna yeme o da etkiliyor ... bir dene en azındanbende 55lere düşerim belki bu sayedesağol bebeğiiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?