- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #183.621
Bebeğim hoşgeldin takımdan cikcak bi arkadasimiz var o cikana kadar beklerim dersen buyur gel çok isterim gelmeniSelam kızlarcansutr nin bahsettigi o biri benim 86 kiloyum bugun diyete basladim ama yek sıkılıyorum birlikte daha güzel kilo veirriz diye düşündüm ☺
Koz seni o kotu kv yaslandordiiiGözlerim agriyo öyle bak bak bende mi yaslandim acaba
Aynen beybi kredi çekip yapcaz herseyi kimseye eyvallah yok artık :Fkaptinn sen naptin kuzu nisanlinlaaa anlasmissiniz galiba. Kredi falanmi cekceniz nasil olacakkk
Begendim bebegiiimmIyi akşamlar menumu yazim hemen annemgil var gecmisi sonra okurum artik
Sabah bi küçük kase süte yulaf ezmesi chia misir gevrek katip yedim doymadim bi dilim ekmak kk peynir yedim
Ara kucuk elma
Aksam Pırasalı lahana çorbası iki kase ictim,4yk nohut ,3yk yogurt
Birazdan bir kupa yesil çay icerim
2,5 lt su olcak
Her öğünde ekmek yemissin ama 75 dak. Yürüyüş kapatirmenüm
sabah
1haslanmis yumurta 3 zeytin kk peynir maydanoz 1 dilim ekmek
ara
1 elma
oglen
4 köfte 1 dilim ekmek domates 2 yk yoğurt
ara
1 portakal
aksam
6 yk mantar kavurmasi 1 tatlı kasigi yagla yaptım yarım dilim ekmek salata
su 2 olur
spor 75 dakika yürüyüş
Çok tuhaf geldi tadiii kayisili olanı aldim bide sabah ki market muhabbetide etkilemis olabilir benıAktivia nin tadi guzel aslinda hangisini aldın
Yavrum her denemedeki giremiyor listeye emin ol...denememden 3 kisiyi yolladim su son 10 günde ondan ne dolusu kiz. Biz daha gecenlerde 17/18 kisiydik liste+deneme+ izindekilerBebeğim hoşgeldin takımdan cikcak bi arkadasimiz var o cikana kadar beklerim dersen buyur gel çok isterim gelmeni
Aksam az olmuş kuzum gerisini begendim benn peh hoş suyunuda 2 ye tamamladın mi ohhMenum
Sabah
Iki yumurta
İki kepekli ekmek
Bir bardak yesil cay
4 yesil zeytin
Bir minik domates
Öğlen
Bir avuc (fistik ve antep fistıgi)
Saat 18:00
Patates yemegi vardi sadece tadina baktim iki catal yedim
Bir elma bir portakal bir ceviz.
15 dakika egzersiz
Su ne kadar ictim bilmiyorum 2 lt yakin galiba
Hoşbuldum canım.. beklerim tabii tüm gruplar dolmuş zaten malum kış herkes kilo aldıBebeğim hoşgeldin takımdan cikcak bi arkadasimiz var o cikana kadar beklerim dersen buyur gel çok isterim gelmeni
Menu süper... haslama yumurta yiyebilenlere hayranim ben yutamiyorum malesefMenum sabah
2 gun kurusu 1 su bardgi ilik su ile icildii
9 zeytin
1.5 haslanmis yumurta
1 dilim tb ekmegi
1 kk dan az daha fazla beyaz peyjir
Ara 3 tane cubuk kreker 1 biskuvi
Ogle
pirasa 1 porsiyon
1 kase yogurt
Ara
1 avuc kadar cekirdek
Yarim avuc leblebi 2 ceviz 1 badem
1 elma
aksam
3 salatalik kucuk kucuk
1 kase yogurt
1 kase pirasa
20 dk yuruyus
2 lt de su plur kizlar
Anladim cnmm iyi oldu bencede. Yeni evlenenlerw xok krediler falan var devlet destegi falan arastir muhakkak ve en onemlisi cok borca girmemeye calis xnm zamanla alirsin herseyi ve ve sana apla tavsiyesi dugun takilarini kimsexiklere vermeAynen beybi kredi çekip yapcaz herseyi kimseye eyvallah yok artık :F
Hosgeldin aramiza cnmmmmHoşbuldum canım.. beklerim tabii tüm gruplar dolmuş zaten malum kış herkes kilo aldıbeklerken ne yapmam gerekiyor? Bayadır kullanmıyorum bu siteyi unutmuşum..paylaşım yapacak mıyım?
Bugün aradım kv yi annemde niye aradım diye küstü banaKoz seni o kotu kv yaslandordiii
Sag ol canimmm .Menu süper... haslama yumurta yiyebilenlere hayranim ben yutamiyorum malesef
Teşekkürlerr canımm hoşbuldumHosgeldin aramiza cnmmmm
Annen hakli az anne sozu dinleBugün aradım kv yi annemde niye aradım diye küstü bananeler dedi niye ariyon diyo napsam bilemedim ya
Kerevizi portakal sulu ve icine yarin limon sıkarak denemelisin cok lezzetli bnde ilk defa bu sene yedim elimden geldigunce pişiririmBu yil pek evde yemek yapamadim canim istemedi bi ara karnibahar graten yaptim kizarttim vs artik gormek istemedik ispanak desen ayiklamak coz uzun is cok zor brokoli desen sadece salatasini seviyorum ogun yerine gecmiyor pirasayi da erteledim erteledim ancak sira getirebildom
Bu yil enginar kereviz denemek istedim olmadi merak ediyorum nasil tatlari
Gelsin yine bebegim soyledim ben adaylarimiz girerse takima izine cikan biri olana kadar beklicekYavrum her denemedeki giremiyor listeye emin ol...denememden 3 kisiyi yolladim su son 10 günde ondan ne dolusu kiz. Biz daha gecenlerde 17/18 kisiydik liste+deneme+ izindekiler2 haftaya birinin garanti mezun olacagini bilsem alirdim..vallah yardimcilarim yeteerre alma dediler...yabanciya gidecegine sana gitsin dedim malum hemen kapiliyor soramadim ondan dolayi kusura bakma.
Anlastik o zaman :) sen şimdi yaşını kilonu hedefini bildir kendini tanıt evli misin bekar misin kimsin necisin anlat ben yarin sana kurallari anlsticam :) hosgeldin beybi hep beraber zayiflariz inşallahhhhHoşbuldum canım.. beklerim tabii tüm gruplar dolmuş zaten malum kış herkes kilo aldıbeklerken ne yapmam gerekiyor? Bayadır kullanmıyorum bu siteyi unutmuşum..paylaşım yapacak mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?