Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bazen nefes alirken uyaniyorm bi anda ne biliyim ya tuhaf.
Haha evt ama arazi olsamda yazarm ben en cok hafta sonu tabi :)

Bazen nefes alirken uyaniyorm bi anda ne biliyim ya tuhaf.
Haha evt ama arazi olsamda yazarm ben en cok hafta sonu tabi :)
Ayy cnm uyanip uyumakta zor ya beni cok zorlar sen annissin alismissindir belki ama zor yinede cabucak iyi ol ins.

Yaz yazz osleris 2 gun gettin kaos cikti burda arama cikartcakdik adina

Ayy cnm uyanip uyumakta zor ya beni cok zorlar sen annissin alismissindir belki ama zor yinede cabucak iyi ol ins.

Yaz yazz osleris 2 gun gettin kaos cikti burda arama cikartcakdik adina
Hee bide kizimm oturup oynuyo gece yarisi ikigundur yeni olayimiz bu sabah ruyamda gozumu acamiyorum kor oldm saniyorm megerse uykudan acamiyomusum gercekten tuhaf bi an yasadim sabah anne olunca oluyo boyle
Sabah kahvesiz ayilamiyorum. Oglen uyumak gibi huyum yok napalim

Yok yaa gidermiyim cok isim vardi ondan yoktum yoksa tatilde de olsam yazarm ben

Ayy hic gulcem yoktuuuu

Cocuk iste gunden gune huyu suyu degisiyor akilli kizim benimmmmm

Kozlar ben gidirim opulduniz bazi mesajlari gormemis olabilirim bazen surekli yazinca yeni mesajlar gpzukmuyor alintilardan anliyorumm . Gorduklerime cevap yaziyomm yaniii bilin istedim

Onlar bnm hiç biseyden haberim yok saniyo bebegim
O zaman iyi ki aramışsın sonra nişanlın zorda kalır aranıza yansır... altin olayina gelince kese al mutlaka ve düğün boyu elinde tut çıkarma... eşya da onemli değil ev alabilme imkânınız varsa eve yonelin once boşa kira ödemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…