- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #183.661
Simdi ben yazicaktmm cok merak ettm biseyde demediSekerpancari nerde yaaa
Bazen nefes alirken uyaniyorm bi anda ne biliyim ya tuhaf.yine miii
javalar soguk geziyin havalar isinirsa sen arazi olcen dimekk
Iyi ya sevindim takmaya devam etmene ins kontrolune doktor iyi der . Alisinca belki cok zorlanmazsin kuzumm
Ben is yerinde rahat giremimm o yuzden hep gunduz yarim yamaalak yaziyom bakiyom cok konusma varsa eve birakimm cenenize yetismek ne mumkun
Bende osledimmmmmkiiiiiiii
YaaaYok canim mide kabul etmiyor böğürüyorum
Bir iki gün ara verseydin.. çok sıkta gidip gelme anlasin mesafeyiAramasam daha çok bozulcak ara ben napcam bilmiyorum
Valla ya bi anda gittiiSimdi ben yazicaktmm cok merak ettm biseyde demedi
Onlar bnm hiç biseyden haberim yok saniyo bebegimBir iki gün ara verseydin.. çok sıkta gidip gelme anlasin mesafeyi
Ayy cnm uyanip uyumakta zor ya beni cok zorlar sen annissin alismissindir belki ama zor yinede cabucak iyi ol ins.Bazen nefes alirken uyaniyorm bi anda ne biliyim ya tuhaf.
Haha evt ama arazi olsamda yazarm ben en cok hafta sonu tabi :)
Nolmuss kacirdim ben galibaOnlar bnm hiç biseyden haberim yok saniyo bebegim
Hee bide kizimm oturup oynuyo gece yarisi ikigundur yeni olayimiz buAyy cnm uyanip uyumakta zor ya beni cok zorlar sen annissin alismissindir belki ama zor yinede cabucak iyi ol ins.
Yaz yazz osleris 2 gun gettin kaos cikti burda arama cikartcakdik adina
Ayy hic gulcem yoktuuuuHee bide kizimm oturup oynuyo gece yarisi ikigundur yeni olayimiz busabah ruyamda gozumu acamiyorum kor oldm saniyorm megerse uykudan acamiyomusum gercekten tuhaf bi an yasadim sabah anne olunca oluyo boyle
Sabah kahvesiz ayilamiyorum. Oglen uyumak gibi huyum yok napalim
Yok yaa gidermiyim cok isim vardi ondan yoktum yoksa tatilde de olsam yazarm ben
Benim kafa basmaz bugun yarin beyannamel gunleri böyle.... bende o yüzden almıyorum artıkMarket urunlerinin son kullanma tarihî
Ivitt bebikkten cok kolay :) her ani guzelll oyy dogsunda anlarsnAyy hic gulcem yoktuuuu
Cocuk iste gunden gune huyu suyu degisiyor akilli kizim benimmmmm
Kv yatiya galdi kesssinnnBir video vardi ya tulaaaay asgggggimmmmmmmmm nirrrdesnnnnn noluuursunnn geeeeeeel cok ozleeedimmmmmmmmkaptinn
@SekerPancari71 nardeeeesin asgimmmmmmmm cuk ozleeesmm
Aminnn canimmm aminnnn cok kocaman aminnnnnnnnnnnIvitt bebikkten cok kolay :) her ani guzelll oyy dogsunda anlarsnrabbim herkeeese nasip etsin insallaahh
O zaman iyi ki aramışsın sonra nişanlın zorda kalır aranıza yansır... altin olayina gelince kese al mutlaka ve düğün boyu elinde tut çıkarma... eşya da onemli değil ev alabilme imkânınız varsa eve yonelin once boşa kira ödemeyinOnlar bnm hiç biseyden haberim yok saniyo bebegim
Stt muhasebeci 101,120,320Benim kafa basmaz bugun yarin beyannamel gunleri böyle.... bende o yüzden almıyorum artık
Hahahaha cok mantikli bak bu akljma gelmediiiii baska ne olabilirki o mutlaka gelrdiiiiKv yatiya galdi kesssinnn
Aminnn canimmm aminnnn cok kocaman aminnnnnnnnnnn
Evlatlarinizi sizlere bagislasin musmutlu yasasin insss
Kafa bir milyon onlardanStt muhasebeci 101,120,320
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?