Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay herşeyin hayırlısi yaaa bıktım :)

Bizim bir akrabamiz var ayni olayi yasadi bosandilar allah korusun.
Ki kizin maddi gucu falan cook iyi rest.lari falan var yani ihtiyaci yok ama noldu cocugun ailesi taki sirasinda ablasi gelmis almaya calismis sonra kiz tabi cildirdi gittii iceri. Sonra galiba biraz denediler cok kisa hatta ay surdu bitti.sonrasinda cock mesjlarda ailesyle kizi cekistiriyoms falan entrsan biriymis aklima geldi. Allah boyle terbiyesiz insanlarla karsilastirmasin.

Orda herkesin içinde almaya kalksalar dagitirim ben düğünü şaka şaka hiç sesimi cikartmam ama.ağır kuserim kimsede baristirwmaz yani ailesinin ayıbı yüzünden de kocamla aramo bozmam

Ah bu erkekler kilomu soyledim bugun 200 gr verdim dedim adam guldu halime vere vere bunu mu verdin diyor .. bende bikini giyicem inanmıyor verebileceğime
Hey Allahım yaa..sanki günde bir kilo veriliyo da biz veremedik..az veren candan çok veren maldan :) az olsun bizim olsun yani..

Orda herkesin içinde almaya kalksalar dagitirim ben düğünü şaka şaka hiç sesimi cikartmam ama.ağır kuserim kimsede baristirwmaz yani ailesinin ayıbı yüzünden de kocamla aramo bozmam
Uyanik davranacaksın nisanlının aklına gireceksin altta altan .. simdiden basla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…