- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #183.701
Ay herşeyin hayırlısi yaaa bıktım :)Bencede cunku nisanin aklini bile bulandiriyo cok yanlis anne o ya :/ ne garip insan oglu mutlu olsun ister.
Yani istediginizi yaparsiniz sizin sonucta. Korkmana gerek yok bence ozaman keseyi al canta ayarla ona koy ablana ver cikarkende al bu kadar.
:) ben lisede de univ.de de muhasebe kendilerini pek sevmiyorm artk kimligimi acik ettircen
Ben de eşimden söz aldım 75 e inince yimek yimeğe gidiciizz umutsuz galiba söz vermiş bulunduBende starbucks tan pasta yicem her simav sonrası başaramadığım için kendimi odullendiririm yaninda kahve ile
Basaramadigin için miBende starbucks tan pasta yicem her simav sonrası başaramadığım için kendimi odullendiririm yaninda kahve ile
Nişanlınla önceden konuş takı işini gerçekten sonrası için çok işe yarıyo desin annesine bizim olacak onlar diye..Ay herşeyin hayırlısi yaaa bıktım :)
Ben gitsem biraz sessizlicek ama gidemiuorumAy iki dakika komşuya gittim ne konuşmuşsunuz kızlar :)
@SekerPancari71 hakkaten nirdeee..kaynana kesin kaldı onda ah kuzuumm..
Ah bu erkekler kilomu soyledim bugun 200 gr verdim dedim adam guldu halime vere vere bunu mu verdin diyor .. bende bikini giyicem inanmıyor verebileceğimeBen de eşimden söz aldım 75 e inince yimek yimeğe gidiciizz umutsuz galiba söz vermiş bulundu
Orda herkesin içinde almaya kalksalar dagitirim ben düğünüBizim bir akrabamiz var ayni olayi yasadibosandilar allah korusun.
Ki kizin maddi gucu falan cook iyi rest.lari falan var yani ihtiyaci yok ama noldu cocugun ailesi taki sirasinda ablasi gelmis almaya calismis sonra kiz tabi cildirdi gittii iceri. Sonra galiba biraz denediler cok kisa hatta ay surdu bitti.sonrasinda cock mesjlarda ailesyle kizi cekistiriyoms falan entrsan biriymis aklima geldi. Allah boyle terbiyesiz insanlarla karsilastirmasin.
Gitmee gitmeeeeeBen gitsem biraz sessizlicek ama gidemiuorum
Söz verdiyse bitti o iş goturcekBen de eşimden söz aldım 75 e inince yimek yimeğe gidiciizz umutsuz galiba söz vermiş bulundu
7.giriş olacak ondan en azindan pasta yiyimBasaramadigin için mi
Soylesin dimi herkes bilsin ne olcak kim alcakNişanlınla önceden konuş takı işini gerçekten sonrası için çok işe yarıyo desin annesine bizim olacak onlar diye..
Hey Allahım yaa..sanki günde bir kilo veriliyo da biz veremedik..az veren candan çok veren maldan :) az olsun bizim olsun yani..Ah bu erkekler kilomu soyledim bugun 200 gr verdim dedim adam guldu halime vere vere bunu mu verdin diyor .. bende bikini giyicem inanmıyor verebileceğime
Uyanik davranacaksın nisanlının aklına gireceksin altta altan .. simdiden baslaOrda herkesin içinde almaya kalksalar dagitirim ben düğünüşaka şaka hiç sesimi cikartmam ama.ağır kuserim kimsede baristirwmaz yani ailesinin ayıbı yüzünden de kocamla aramo bozmam
Ay gidim gidim okumam gereken 160 tefriciye var okuyamadim gitti bi otursm bitcekGitmee gitmeeeee
Bilsinler tabi sonradan yok ben kendimi ona ayarlamıştım demesinler..siz de kendinizi ayarlarsınız ona göre..Soylesin dimi herkes bilsin ne olcak kim alcak
Aman canin sağolsun boşver7.giriş olacak ondan en azindan pasta yiyimay canım pasta cekti cok fena
Iste kamçıladı beni haberi yokHey Allahım yaa..sanki günde bir kilo veriliyo da biz veremedik..az veren candan çok veren maldan :) az olsun bizim olsun yani..
Basliyayim evet ama bu ara değil daha yeni barıştıkUyanik davranacaksın nisanlının aklına gireceksin altta altan .. simdiden basla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?