Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14. TAKİM 506. ETAP***

kova01( 62.4///%)sabit
elaalemi( 59,5///%)sabit
hedef52( 56,3/55.8/0.5/%0.88)
selcanmehmetcan(76,7///%)
htc71(65///%)
06derya(76,3///%)
ParteMoralll(678///%)
poncikbirgelincik(60,8/60,1/0,7/%1,16)
senad(68,6/67.9/0.7/%1.02)

14. Takim ortalamasi:%

Geçen hafta sonu yemeseydim şimdi 59 lardaydım . Çok pişmanım

bu hafta sonu kaçamak yapmayalım bende yapmamaya claışcam

***14. TAKİM 506. ETAP***

kova01( 62.4///%)sabit
elaalemi( 59,5///%)sabit
hedef52( 56,3/55.8/0.5/%0.88)
selcanmehmetcan(76,7///%)
htc71(65///%)
06derya(76,3///%)
ParteMoralll(68///%)
poncikbirgelincik(60,8/60,1/0,7/%1,16)
senad(68,6/67.9/0.7/%1.02)

14. Takim ortalamasi:%

partenin kilosu 678 gözüküyo yine efsane bi hata yapmışım

meyve yiyeydin o zaman hem menünde ne salata var ne ne yogurttt

salata yiyemiyorum ben yoğurtta vardı yiyemedim canım istemedi dün akşam ben çok kötüydüm başım çok ağrıdı sahura kalkmamıstım aclık basıma vurdu
Devam edicektim oruc tutmaya da dün doktora gittim tahlil verdim bide yüzümdeki sivilceler için cildiyeye gittim oda antibiyotik verdi 12 saatte bir tok karnına içmem gerek o yüzden tutamadım oruç

cildiye ne dedi kuzum benmde sac diplerimde sivilce cıkıyo bende gitmek istiyorum. hazır gitmişken yüzümdeki kızarıklıklarıda göstericem

cildiye ne dedi kuzum benmde sac diplerimde sivilce cıkıyo bende gitmek istiyorum. hazır gitmişken yüzümdeki kızarıklıklarıda göstericem

Kuzum gittiğm doktor cok az konusuyo hıc bısey demedı ben yüzümde bi bölgede sivilce yara giibi bişey cıktı 3 aydır gıtmıyo sureklı tekrar edıyo ona kantaron yağı sürmüştüm onu söyledim oda zaten yakında üniversiteler kapatılcak herkes internetten araştırıp tedavisini bulup yapacak diye dalga geçti
2 kutu antibiyotikle 1 krem verdi kullanıcam bakalım inşallah geçer
Sende git ihmal etme düğüne kadar iyileşsin. İnşallah benimkide iyileşir

Hayirli cumalar kizlar ben uzun bi sure gelemicem ailevi sorunlarim var artik telefon ve net kullanmicam hakkinizi helal edin sizleri seviyorumm bi daha da yazamam sanirim kendinize iyi bakin

@ParteMoralll kaptinn

Bizde seni seviyoruz canım kendine iyi bak inşallah en yakın zamanda sorunlarını halledip aramıza dönersin

doktorlar dogru düzgün ilgilense millette alternatif tıbba yönelmezdi
gidince insanın yüzüne bakmazlar kendi derdimize care arayınca da laf ederler

Günaydinlarrrr 14. Takimin citir Hatunlari...10. diyardan geldim kaptinn sekerim hersey yolundami kardes kaptanim benim yardimci olabilcegim birsey varsa cekinme sor yada etiketle beni insaallah dereceye girersiniz

doktorlar dogru düzgün ilgilense millette alternatif tıbba yönelmezdi
gidince insanın yüzüne bakmazlar kendi derdimize care arayınca da laf ederler

aynen öyle kuzum sonuçta zararlı bişey kullanmadım zeytinyağı yani nolcak ondan
annem sordu ne bu hocam diye sivilce cıkmış dedi hadi ya ciddi misin dicektim

Günaydinlarrrr 14. Takimin citir Hatunlari...10. diyardan geldim kaptinn sekerim hersey yolundami kardes kaptanim benim yardimci olabilcegim birsey varsa cekinme sor yada etiketle beni insaallah dereceye girersiniz
derceye görmek için üye transferi istiyorum iyi kilo verenlerden
sağol bebeğim valla dereceye girelim diye dua ediyorum bol bol liste hazırlamak cok zooorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…