- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #183.821
günaydın bebeğiiimGünaydın güzellerim
gün geçmiyor ki sende bi kaçamak görmeyelimDünkü menü;
Akşam19:00 ; bi tabak çorba, 2 çatal ucuyla pilav 2 küçük parça tavuk
20:30 ; kahve ve bitane halley
-700
gün geçmiyor ki sende bi kaçamak görmeyelim-700 cok iyi
gün geçmiyor ki sende bi kaçamak görmeyelim-700 cok iyi
bu hafta sonu kaçamak yapmayalım bende yapmamaya claışcam***14. TAKİM 506. ETAP***
kova01( 62.4///%)sabit
elaalemi( 59,5///%)sabit
hedef52( 56,3/55.8/0.5/%0.88)
selcanmehmetcan(76,7///%)
htc71(65///%)
06derya(76,3///%)
ParteMoralll(678///%)
poncikbirgelincik(60,8/60,1/0,7/%1,16)
senad(68,6/67.9/0.7/%1.02)
14. Takim ortalamasi:%
Geçen hafta sonu yemeseydim şimdi 59 lardaydım . Çok pişmanım
meyve yiyeydin o zamanama dün bütün gün açtım be
meyve yiyeydin o zamanhem menünde ne salata var ne ne yogurttt
İnşallah canım benimmOh vaktinde var diyete spora çok güzel zayiflariz valla
cildiye ne dedi kuzum benmde sac diplerimde sivilce cıkıyo bende gitmek istiyorum. hazır gitmişken yüzümdeki kızarıklıklarıda göstericemsalata yiyemiyorum benyoğurtta vardı yiyemedim canım istemedi dün akşam ben çok kötüydüm başım çok ağrıdı sahura kalkmamıstım aclık basıma vurdu
Devam edicektim oruc tutmaya da dün doktora gittim tahlil verdim bide yüzümdeki sivilceler için cildiyeye gittim oda antibiyotik verdi 12 saatte bir tok karnına içmem gerek o yüzden tutamadım oruç
kuzuuuummHayirli cumalar kizlar ben uzun bi sure gelemicem ailevi sorunlarim var artik telefon ve net kullanmicam hakkinizi helal edin sizleri seviyorummbi daha da yazamam sanirim kendinize iyi bakin
@ParteMoralllkaptinn
cildiye ne dedi kuzum benmde sac diplerimde sivilce cıkıyo bende gitmek istiyorum. hazır gitmişken yüzümdeki kızarıklıklarıda göstericem
Hayirli cumalar kizlar ben uzun bi sure gelemicem ailevi sorunlarim var artik telefon ve net kullanmicam hakkinizi helal edin sizleri seviyorummbi daha da yazamam sanirim kendinize iyi bakin
@ParteMoralllkaptinn
doktorlar dogru düzgün ilgilense millette alternatif tıbba yönelmezdiKuzum gittiğm doktor cok az konusuyo hıc bısey demedı ben yüzümde bi bölgede sivilce yara giibi bişey cıktı 3 aydır gıtmıyo sureklı tekrar edıyo ona kantaron yağı sürmüştüm onu söyledim oda zaten yakında üniversiteler kapatılcak herkes internetten araştırıp tedavisini bulup yapacak diye dalga geçti
2 kutu antibiyotikle 1 krem verdi kullanıcam bakalım inşallah geçer
Sende git ihmal etme düğüne kadar iyileşsin. İnşallah benimkide iyileşir
doktorlar dogru düzgün ilgilense millette alternatif tıbba yönelmezdi
gidince insanın yüzüne bakmazlar kendi derdimize care arayınca da laf ederler
derceye görmek için üye transferi istiyorum iyi kilo verenlerdenGünaydinlarrrr 14. Takimin citir Hatunlari...10. diyardan geldimkaptinn sekerim hersey yolundami kardes kaptanim benim yardimci olabilcegim birsey varsa cekinme sor yada etiketle beni insaallah dereceye girersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?